31/7 - 2011

Hejsan, idag har jag då suttit ute i solen och läst lite eller ja det blev nog 1,5 - 2 timmar total så har fått färg så är rätt röd vid halsen och en bit neråt, har även varit och badat och fixat lite. Nu har jag kollat på film Varg Veum, faktist rätt så bra tycker jag, har sett den förra med och den var ochså rätt så bra.
XOXO
Matilda

Min typ brorsa

Hejsan, igår åkte vi en sväng med farmor och farfar och kollade på lite saker, stannade även i Lekeryd och åt mjukglass, gott! Sen blev det fixa lite, ut och springa och nere vid sjön stod bror och fiskade och det kom en katt som var social som min bror matade med en fisk och sen tog katten en fisk från honom, haha! Sen blev det äta paj och sånt, vi hade kräftor men jag åt typ inga, haha! Och sen blev det film, James Bond.
Idag har jag suttit en sväng ut i solen och sen kanske jag ska gå ner till sjön och bada, det är ju riktigt fint väder och det gillas!
XOXO
Matilda



Min typ brorsa av Johanna Lindbäck
Läste denna boken för ett tag sen och tyckte den var rätt bra så det tycker jag ni ochså kan göra.
Den handlar om Nina, hennes mamma har hittat en ny kille över internett. Han bor i Luleå och Nina har träffat han nån gång. Nina tvingas fira nyår med han och hans två söner Daniel som är lika gammal som hon och Wille som är 2 år äldre, men det blir faktist helt ok. Ninas mamma och hennes kille flytta ihopp och Nina får rätt bra kontakt med Wille, men Daniel verkar inte riktigt lika cool som Wille, men tillslut förändras det och Nina börjar bli kär i Daniel, men han är ju typ hennes brorsa.
Boken handlar ochså om Daniel och hur han uppplever det, att flytta, börja ny skola och i Ninas klass och om vad han tycker om henne och det som händer och hur han ochså sen börjar få känslor för Nina ...
Boken är nästan varannat kapitel om Nina och varannat om Daniel. Jag tyckte den var riktig bra, streck läste den nästan, så ja, tycker att du ska göra det med.

Usain Bolt och Angelica Bengtsson

Hejsan, igår gjorde jag inte så mycket, fixade lite och sen åkte jag med pappa och bror upp till a6 och åt och gick lite i affärer och på Ikea. På kvällen kollade jag lite på Diamond league, tycker Usain Bolt är så cool, liksom lugn före tävlingen, spexar och sen springer han och han kollar på sidorna medans han gör det, joggar in i mål och vinner överlägset, lite synd bara att han inte springer det fortaste han kan hela vägen så att han kan ta lite rekord tider utan att han bara gör som dom sa på tv `` En dag på jobbet ´´ men han har ett riktigt coolt jobb. Sen Angelica Bengtsson 18-åriga stavhopps talangen, hon är ochså så duktig, en av dom få stora svenska namnen i tävlingen.
XOXO
Matilda


Usain Bolt 200 m män Diamond league Stockholm 2011




Angelica Bengtsson ( bilder från google, inte från diamond league )


Piké tröjan jag köpte i Onsdags från Bikbok


Jeansen jag köpte på rean på Once i onsdags när jag var på stan och a6 med Ebba

Ebba har sovit här

Hejsan, lite dålig uppdatering, men i alla fall. I onsdags åkte jag ner till stan och mötte upp Ebba, kul att träffa henne efter som vi nog inte träffats på typ 5 veckor. Det blev en shopping tur på stan där jag hittade ett par jeans och sen åkte vi upp till a6, åt lite och sen hittade jag en pike tröja och sen blev det glass. Sen hängde Ebba med mig hem och vi  solade, badade och hade almänt trevlig och på natten sov hon över här. På torsdagen spelade vi monopol och det slutade med att jag vann, haha ! Vi hade massa hotell och tillslut fanns det typ inga pengar kvar på banken, haha! MEn kul var det. På kvällen var det träning som gällde klibbig värme och stav, men det gick faktist rätt bra, i alla fall i slutet. Haha! Sen blev det kolla på tv och lite sånt.
Idag ska jag väll fixa lite grejer och sånt.
XOXO
Matilda

På beställning, bilderna på grejerna jag fick

Hejsan, tänkte lägga in bilder på det jag fick som ni ville.
XOXO
Matilda

Här kommer grejerna jag fick av kusinen:

T - shirt ocg tyg shorts


Midjekjol


2 solglasögon, 2 ringar och ett halsband


En brun typ skinn eller typ konstläder väska


Lilla klack skor.

Fixa dator, träning och tvätta bil

Hejsan, idag blev det att åka hem, förslka fixa den andra datorn lite, kolla på Hawaii 5 - o opch sen hjälpa pappa tvätta ena bilen, tycker jag var riktigt duktig på det, speciellt med högtrycks tvätten, haha!
Ikväll har det blivit träning, första ordentliga träningspasset på typ en vecka för utom en spring tur häromdagen då, så riktigt skönt faktist! Nu kollar jag lite på Johan Falk fast jag har sett det förut men i alla fall.
XOXO
Matilda

Kläder och kalas

Hejsan, idag åkte vi och uträtta några ärenden och sen hem, där hade jag 10 kassar med kläder som vi fått från några vi känner att prova, hittade några tröjer och några jeans och en jacka och något mer. Sen skulle jag ut och klippa gräset, blött, långt och tjockt det var lite jobbigt kan jag ju säga, haha! Sen bar det av till kusinen för att fira henne, och det var ju hon som fyllde år, men det var jag som fick med mig en kasse med tidningar, lite kläder, solglasögon, väska och lite smycken och sen även ett par högklackade skor / sandaler med tunn klack på tack så jätte mycket för både kläderna innan och det från kusinen! Men borde öva att gå lite i skorna så jag inte snubblar och får ont i fötterna och sånt, haha! Sen har det blivit fixa lite saker och datorn och nu ska jag gå och kolla på fortsättningen på en film på tvn.
XOXO
Matilda

Shoes

Hejsan, har inga speciella planer för dagen ännu mer än att man ska på kalas till en kusin i eftermiddag, sen får jag se lite vad jag göör, haha! Nä, men ska kanske fixa lite saker.
XOXO
Matilda


Sandalerna


Skorna / sandalerna jag köpte igår på skopunkten a6.

Leende


Hejsan, vill bara säga att ditt leende är så underbart, fint, sött och gulligt att jag knappast inte kan låta bli att le själv när du ler!
XOXO
Matilda

Öland

Hejsan, sorry för dålig uppdatering, men har varit på bland annat öland. I början på veckan sov kusinen över här och sen blev det fiske, haha, jag har börjat få något fiske intresse har öppnat slakteri Matilda efter som jag fick knäcka nacken på dom, känner mig så schyst! Fick även en go kommentar av kusinen `` Fiske killar kommer falla för dig ´´ och jag sa bara lite undrande `` Ok, varför då? ´´ och han svarade `` För att du är så grym på att trassla upp fiske lina ´´ haha, bra anledning! I torsdags åkte vi ner till Öland för att hälsa på några vi känner och bada och sola lite, det sissta blev det inte så mycket av. På torsdagen åkte vi till Kalmar och sen skulle vi sätta upp tältet, men det gick inte det blåste så in i!!! Så vi fick ta och bo i en camping stuga. På kvällen gick vi bort till dom vi känner som har husvagn på en annan camping och sen skulle vi gå tillbaka och på vägen hälsade vi på några andra, och när vi kom till dom började det blixtra och åska så in i, det blixtrade hela tiden typ och knappast några knallar! Läskigt att sitta i ett ytter tält när det blixtrade hela tiden och regnade! Men men, sen på fredagen åkte vi runt lite, och upp i öland och kollade i några sport utförsäljningar och då kom solen fram så vi åkte ner till havet och tog ett dopp, det var inte jätte varmt, men helt ok. Sen var vi lite på stranden men det blev lite mulet igen så sen begav vi oss och kollade när några andra åkte cross kart och min bror och några till åkte, det såg rätt kul ut men det verkade guppa så mycket. Så jag provade inte, men dom andra tyckte det var riktigt kul! Sen åkte vi ner till Borgholm och gick runt lite och sen upp för att bada för i Borgholm blev det fint väder, men när vi kom tillbaka så var det kallt där uppe så blev inget bad, så vi tog och åkte hem istället, åt pizza på ett ställe kebabpizza med sallad, gurka och tomat har jag inte smakat förut, men det var helt ok.
Idag har det blivit att hänga med mamma en sväng till torget och sedan handla, packa upp lite och sen varit ute och sprungit en sväng coh sen upp till a6 där jag hittade ett par skor och sen har et blivit äta pannkakor, gott!
XOXO
Matilda

Klippning


Hejsan, nyss kom man hem från frisören, det var lite slitet så hon toppade det 3 - 4 cm, så det syns inte så mycket, haha! Men det är i alla fall skönt, hon tunnar ut det lite med, inte lika tjockt och varmt. Hon klippte mig även på 10 minuter, det gillas! Sen blev det fixa lite grejer hemma och åka och handla.
XOXO
Matilda

17/7 - 2011


Hejsan, jag exprimiterade i köket lite innan och det slutade med att jag gjorde om ett kladdmuffins recept till ett jordgubbsmuffins recept. Muffinsarna blev helt ok, inte något sensationellt presice men dom var helt ok i alla fall och det var kul att baka med på exprement, kändes lite som när man var liten och lekte i köket och bakade på eget recept fast då kunde man hälla i mycket salt och sen typ cocos för det såg gott ut och bland helt fritt för det såg gott ut, men sen blev ju inte smaken alltid så god, men ibland lyckades an lite som att gegga runt i sandlådan, haha! Föresten om muffinsarna är slut, heter det mufslut då? Haha!
Ikväll har det inte blivit så mycket, har kollat lite på fotbollen och på 2 1/2 men. Tycker det är coolt på fotbollen när dom går in i början och det känns så mäktigt och fin på något sätt, samtidigt som det är mitt i en final, allvaret i en lek och spel eller allvar för dom vill ju vinna, man ser på något sätt glädjen, sorgen och kämpar glöden i fotboll, i alla fall när varje lag berättade lite om deras resa innan och i fotbolls VM, fint, coolt och bra på en gång.
XOXO
Matilda

Muffins

Hejsan, försökte hitta något kul muffins recept, men hittade inget så bra dom flesta innehöll ingridienser som man inte har hemma. Jag vill göra någon muffins med lite socker, frukt eller bär gärna jordgubbar och / eller blåbär och sen får det även gärna vara havregryn i, men hittar typ inget så bra, så har exprimetera lite får se hur dom blir sen när dom är klara, haha!
XOXO
Matilda

Städat hos kaninerna

Hejsan, sitter här och gör typ ingenting, haha, låter bra va! Nä, men har faktist fixat kaninburen, städat den och sånt, så den blev fin. Idag har jag inga så planer, men jag får se lite.
XOXO
Matilda

15/7 - 2011



Hejsan, idag har det blivit fiske i Hökensås, något ställe med massa sjöar. Tänkte inte följa med men på något sätt lyckades dom få med mig, så fiskade en liten stund och jag fick mest fisk 5 små abborar, så jag och mamma fick nog 7 abborar och en mört och sen min bror fick en mört då med, haha. Dom andra satsade ju mest på att få upp annan fisk. Men läste ut min bok ialla fall, det är så logiskt ala fattar utom då, jätte bra hade börjat i den och idag läste jag nog ut den 200 sidor nästan i streck, haha. Nä men är boken bra handlar om en kille och tjej, typ varannat kapitel om dom och dom är kompisar men kärleken kommer in i bilden i flera vinklar, familjer och ja, hur allt kan vända åt olika håll, ena sekunden vill man nästan börja gråta och andra skratta. När jag har börjat läsa en bok så fastnar jag lätt i den. Men det är ett bok tips i alla fall en bok med både kärlek och drama.
Föresten glömde säga i förrrgår, när vi var ute i skogen så trampade både min mamma och bror på varsin huggorm.
Tänkte lite innan i eftermiddags lite tillbaka på våren, skolan och allt. Kom fram till att jag och Ebba har så många minnen tillsammans grejer vi gjort, måndagsflummet, sitta och lyssna på musiken i korridoren, gå 100 varv i korridoren för vi inte har något att göra eller vad som allt sånt som att hjälpa varandra på matten eller skicka sms till varandra på en lektion fast vi sitter brevid varandra, allt kommer ändras när man börjar gymnasiet och inte går i samma klss, synd och läskigt men ändå kul på något sätt, haha.
XOXO
Matilda

Beyonce - If I wear a boy


Beyonce - If I weare a boy

Hejsan, lyssnar man på texten till denna låten så blir den på något sätt bättre, men lägger in texten både svenska och engelska.
XOXO
Matilda

Beyonce - If I weare a boy
If I were a boy, eve just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (Wanted)
Cause he's taken you for granted (Granted)
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

Read more: http://artists.letssingit.com/beyonce-lyrics-if-i-were-a-boy-8crzc4k#ixzz3qFtxUE3Q
LetsSingIt - Your favorite Music Community
Beyonce - Om jag var en pojke / kille
Om jag var
en pojke, även bara för en dag
Jag skulle rulla ur sängen på morgonen och säga vad jag ville och gå
Dricka öl med grabbarna, och jaga flickor
Jag skulle göra det med vem jag ville och jag skulle aldrig få konfronteras för det
för dom ställer upp för mig

Om jag var
en pojke
Jag tror att jag kunde förstå
Hur det känns att älska en flicka
Jag svär jag skulle vara en bättre man
Jag skulle lyssna på henne
För jag vet hur det gör ont
När du förlorar den du ville
För han tagit dig för givet
Och allt du hade blev förstört

Om jag var en pojke, skulle jag stänga av min telefon
Berätta för alla att det är trasiga så de tror att jag sover ensam
Jag skulle sätta mig själv först och göra reglerna jag går
För jag vet att hon skulle vara trogen och väntar på mig att komma hem
Att komma hem

Om jag var en pojke
Jag tror att jag kunde förstå
Hur det känns att älska en flicka
Jag svär jag skulle vara en bättre man
Jag skulle lyssna på henne
För jag vet hur det gör ont
När du förlorar den du ville (ville)
För han tagit dig för givet (givet)
Och allt du
hade blev förstört

Det är lite för sent för dig att komma tillbaka
Säg det bara ett misstag, att jag skulle förlåta dig så där
Om du trodde att jag skulle vänta på dig
Hade du har fel

Men du är bara en pojke
Och du förstår inte (ja, du förstår inte, oh!)
Hur det känns att älska en flicka en dag
Du önskar att du var en bättre människa
Du lyssnar inte till henne
Du bryr dig inte om hur det gör ont
Tills du förlorar den du ville ha
Eftersom du har tagit henne för givet
Och allt du hade belv förstört

Men du är bara en pojke


Där var texten både på engelska och svenska, översättningen är kanske inte jätte bra pojke kan ochså vara kille beror väll lite på hur man vill skriva det, men i alla fall!

Träning i regnet

Hejsan, ikväll blev det då träning i regnet, men det gick väll helt ok, blev lite lopp och sånt och tillslut vande man sig vid regnet, men sen var det skönt med en varm dusch! Jag tycker att det är kul att ni vill läsa bloggen, tack!
Ikväll har det blivit att kolla på tv och kort med familjen. Det jag skrev om att äta mindre kakor och godis har inte gått sådär jätte bra än, haha, Men men. Innan kollade jag på Hawaii 5 - o och nu kollar man lite på en serie/film.
XOXO
Matilda

Skogens guld


Hejsan, igår blev det fixa lite saker och uträtta några ärenden och sen hängde hela familjen med ut och plockade skogens guld, nämligen kantareller, vi tävlade och jag kan ju säga att jag förlorade, haha. Men sådär mcyket och lite till blev det, det är faktist rätt kul när man hittar en så växer det massa runt omkring.
Igår kväll var farmor, farfar, papas moster och hennes man och mormor här och åt, trevligt och gått. Sen blev det ju även att kolla på fotboll Sverige - Japan och sverige förlorade då, lite synd.
Idag cyklade jag och opappa och bror iväg för att ta några hitta ut kontroller men vi hhittade inga, dom var antagligen borttagna, men det blev god glass och en rejäl cykel tur på nästan 2 timmar.
Har tänkt sluta äta godis och sånt, eller sluta och slut nä men äta mindre sånt för har byggt upp ett socker beroende nu på lovet när man fikar, äter glass och godis, men det är inte så lätt att sluta heller. Äter någon annan glass vill man med ha, står det en skål med chips så är det lätt att man tar och likadant med godis, och är man små hungrig så äter man ibland en kaka istället för frukt. Så ja, men det är ju så gott med, men för mycket av det blir ju inte heller gott, haha!
Nu ha det börjat regna och ikväll är det träing inte så jätte lockande om det regnar, haha :D :D
XOXO
Matilda

Zlatan Ibrahimovic


Hejsan, googlade lite och började googla på Zlatan Ibrahimovic och kollade lite bilder och lite citat av han, han har rätt goa citat och hans dialekt är det ochså, haha! Och hans tatueringar och ochså rätt så coola dom med. Nä men en del säger att han är överskattat och andra inte, jag tycker han är riktigt duktig, ok jag kollar inte så ofta på fotboll men iblana i alla fall. Men han är ju riktigt duktig och göra mål och sånt och det är väll lite därför han är lite mera känd än en fotbollsspelare som är back för man blir mer imopnerad av mål än räddningar även fast dom är riktigt snygga. Men oftast är det mycket tidningar och tv som skriver om Zlatan för det är många som vill läsa om honom och det har ju gjort honom ännnu mera popular och är dom ska byta klubb och sånt köper dom ju in dom för jätte mycket pengar! Ibalnd kan man kju undra varför man betalar så mycket för det, men klubbarna har väll mycket pengar, är stora och rika helt enkelt om man jämför med andra små lag, haha :D :D
XOXO
Matilda

Ullareds shoppingen

Hejsan :D :D
Idag har jag sprungit / gått en sväng och sen blev det att hämta mobilen som varit på lagning och sen vidare och hämta våran nya bil. Jätte fin, snygg inuti och utanpå, men får ju inte köra den än, haha!
Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte i Ullared :D :D
XOXO
Matilda

Dove body lotion, Nivea ansiktstvätt, avsminkningsservetter, hår spännen, 2 nagellack och toffsar.


Pennfack, loggkalender och 2 paket tuggumin


Linne och tröja


Trosor


3 par ankel långa strumpor, och sen blev det lite blyertsstift och lite sånt med.


En barba figur som mobil smycke, denna köpte jag inte i ullared utan fick jag av mamma på campingen


Så här blev min nya och min gamla barbafamiljs mobil smyckens figurer tilsammans, lite suddig bild men i alla fall :D :D

Halmstad

Hejsan :D :D
Har haft några jätte fina dagar vid kusten. I lördags åkte vi ner till Halmstad för att sola och bada och sen träffa kusinerna och äta och spela minigolf med dom, kul! Sen campade vi och tältade, det regnade och blåste och det fanns inte luft i en av luftmadrasserna, men det gick rätt så bra i alla fall. I Söndags var vi på stranden med kusinerna, blåste lite och var lite kyligt men det var varmt i havet. Men jag brände mig lite på baksidorna av vaderna ochknäcvecken och även armarna poch lite på ryggen och axlarna. Sen på kvällen gick vi ut och åt, åt något jätte gått med pasta och fläskfile ihoppblandat med någon sås. Inatt var det jag som fick sova på madrassen utan luft, men det gick rättså bra i alla fall, haha. Sen idag åkte vi upp till Falkenberg och träffade några vi känner och solade och badade lite och sen åkte vi mot Ullared några timmar och gick en snabb ruinda och hittade lite saker. Och nu sitter vi i bilen på väg hem.
Har haft några fina dagar med familjen vid kusten :D :D
XOXO
Matiklda


Fiskbensfläta

Hejsan :D :D
Har kollat hur man gör fiskbensfläta och gick rätt så bra att göra sen, blir faktist rätt snyggt.
Idag åkte man hem en sväng och fixade lite saker, åka till farmor och farfar, sen ner på matmarknaden en stund på stan. Sen åkte man hem och cyklade ner till sjön för att bada och sen blev det fixa lite och en sväng till mormor.
Ikväll har det blivit att packa lite och kollat på tv, innan kollade jag på film big daddy och nu kollar jag på sporten :D :D
XOXO
Matilda



Fiskebensfläta


Såhär ser en fiskbensfläta ut då ( bilder från google ), jag gjorde en på varje sida men man kan ochså göra sne eller vanlig eller litehur man vill. Dom ser lite svåra ut att göra men när man lärt sig så är det nästan som att göra vanlig fläta :D :D


Ärenden och träning

Hejsan :D :D
Idag blev det att uträtta lite ärenden och sen hem och fixa lite, uträttade några mer ärenden och sen hem och sen upp till stugan. Äta mellanmål och sen iväg på träning, haha. Men tränngen blev stavhopp då och det gick väll helt ok.
Ikväll har det blivit äta god torsk med färskpotatis och sås, mums! Sen har det blivit tv, dator och spela kort med familjen och snart ska jag nog kolla lite mera på tv :D :D
XOXO
Matilda

Klippa buskar och golf

Hejsan :D :D
I dag har jag varit duktig och hjälpt mamma och klippa buskar och sånt hos mormor, och sen fixat lite annat och tjänat lite pengar.
Ikväll hängde jag och mamma med pappa och bror till golfbanan då dom spelade någon kortbana med 9 hål och jag var min brors caddy, haha gick ju sådär. Jag körde vagnen men frågade typ varför han skulle ha den klubban eller massa sånt, haha. Men blev en promenad där i alla fall och fin utsikt.
Ikväll har jag ätit goda creps med svampstuvning, gott. Sen har det blivit kolla på kvartersdoktorn och nu kollar jag lite på fotbollen :D :D
XOXO
Matilda

Jordgubbar

Hejsan :D :D
I eftermiddags blev det hänga med mamma och plocka jordgubbar på självplockning, jätte fina var dom och jag som inte gillar jordgubbar så jätte mycket tyckte dom var rätt så goda, men dom blir ju goda i sylt och sånt. Så vi plockade nog 25 lite, haha. Men det avr faktist rätt så kul, blev lite röd om händerna med, och satte mig nästan i en, haha. Solen kom ju fram med, gillas!
Sen blev det träning, lite varmt men det gick rätt så bra i alla fall.
Ikväll har det blivit fixa lite och äta ute och nu ska jag nog kolla på tv eller spela något spel eller något :D :D
XOXO
Matilda

Ringar och Katy Perry

Hejsan :D :D
Idag har jag inte gjort så mycekt än, tv, dator och varit ute lite, haha.
Kom på att jag inte visat er ringen jag fick av mamma och pappa när jag slkutade skolan så här kommer en billd på den :D .D
XOXO
Matilda


Ringen på lilfingret fick jag då av mamma och pappa när jag slutade skolan, blomman har jag köpt och har matchande halsband och öronhängen som jag fick när jag konfirmerade sig. Brukar ha en annan ring på ringfingret, en silver med små hjärtan på som jag fick i konfirmationspresent, haha.


Katy Perry - Last friday night ( T.G.I.F ). Videon är lite cool och hur hon spelar och låten är ju med rättså bra :D :D

Skräp, bilar, gräsmatta och häck

Hejsan :D :D
Idag har det blivit en fixar dag typ. Åkte med pappa till farmor och farfar för att hämta skräp och gamla plankor och sånt och köra ner till sortergården, sen till en bilaffär där jag fick vänta på mamma och pappa när dom var där, men hittade 2 as coola bilar i alla fall, lite ferarri stuk inuti i dom och en med prickigt tak och den andra med roligt sätt att öppna dörren och bagage luckan, haha. Något kunde man väll göra medans man väntade för att inte ha tråkigt. Sen hem och klippa gräset och kolla på lite bilder på datorn från när klassen var på brittebo innan den hängde sig och lite sånt och sen upp till stugan igen för att hjälpa till att klippa häcken, eller börja i alla fall, haha. Och sen har det blivit lite dator och lite annat sånt med.
Sen blev det iväg på träning, riktigt jobbigt! Långdistans tränaren hade oss, körde in and outs på spåret springa några stolpar fort och sen bara sakta farten lite i några stolpar, och hade riktigt hög fart för att hänga med, så var riktigt jobbigt, men det ska ju träning oftast va, men i alla fall. Sen några 300 meters lopp och hopp emellan och sen lite styrka, men det var jobbigt med och regnade lite lite, men der var rätt så skön träning ändå.
Ikväll har det blivit fixa lite, datorn och rensa ut smyckes skrinet, ska väll snart kolla på tv :D :D
XOXO
Matilda

3/7 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddags åkte man för att träffa Agnes, det var ett tag sen men kul var det! Red hennes sköt häst, det var ett tag sen jag red, men det är ju så kul! En tur ut i skogen och sen en sväng på banan och tycker väll det gick rätt så bra galloperade till och med men typ bara 20 meter, haha. Men känner mig lite stel i benen och rumpan. Ikväll blev det en tur till skogen med mamma, plocka blommor och några smulton. Såg 1 katt och 2 gulliga kattungar, åhh vad söta dom var, ville nästan ta med mig dom, en svart och en vit med oranget i, så söta!
Nu sitter jag lite vid datorn och kollar lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Är det lungt om jag kallar dig baby?

Hejsan :D :D
Blev inget bloggande igår, men gjorde typ inget så i alla fall, fixade lite och var ute och sprang en sväng och sen på kvällen hade vi gäster.
Idag blev det åka till Sandhems marknad, var ju inte så mycket där och inte så jätte kul marknad heller, sen åkte vi förbi huset där en del av änglagårdsfilmen spelades in, inte för jag sett filmen men i alla fall, haha. Sen stannade vi på något jätte mysigt cafe/kiosk med en å eller bäck runt och fint vattenfall och stora fiskar man kunde mata som simmade i ån, haha. Sen har jag och min bror fixat studsmattan som var full med körsbär och fågelskit, inte det trevligaste men men, man vill ju inte hoppa i det.
Snart ska jag nog åka och träffa Agnes :D :D
XOXO
Matilda


Newkid - Baby?


Sms music - Stjärnan i det blå :D :D

1/7 - 2011

Hejsan :D :D
Idag blev det då stan och lite sånt med mamma och bror och sen i eftermiddag har jag faktist inte gjort så mycket, haha. Bara fixat lite och suttit vid datorn och lite sånt.
Ikväll har det blivit kolla lite på tv, hemligheten någon teater grej typ har sett den förut, men den är lite rolig  alla fall :D :D
XOXO
Matilda


Öronhängen Ur och Penn


Träningsthights


Träningsthights, Stadium


Skor, Stadium :D :D

Ebbas födelsedag

Hejsan :D :D
I förmiddags har man varit nere en sväng på stan med mamma och bror, hittade skor, träningsthights, öronhängen och lite sånt och sen lämnade jag in mobilen på lagning med, efter som den ibland inte reagerar nät man trycker typ.
Idag är det underbara Ebbas födelsedag, så ett riktigt stort grattis till henne! :D :D
XOXO
Matilda


Grattis tjejen :D :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus