Sola, bada, träna, haft gäster ett par gånger, läst ...

Heej! Dom senaste dagarna har jag: Solat, badat, tränat, haft gäster ett par gånger, läst, övningskört, vart på kalas hos kusin och träffat släkten, hjälpt farmor med hennes dator och fixat massa annat som jag inte kommer på just nu, haha!
XOXO
Matilda

Långklänning och shorts

Heej! Detta kom mamma hem med häromdagen till mig, ibland har vi samma smak och denna gången var det så, en långklänning med brottar rygg (dålig bild och smutsig spegel så klänningen får inte riktigt sin rätt i bilden!) och två par shorts, perfekt!
XOXO
Matilda

OS London 2012 Invigningen

OS invigningen i London 2012 Bilder: Google
Heej! Igår var det invigningen av OS i London, jag såg vääll i 1-2 timmar, sen började alla länder att gå in och då somnade jag ... men det var fint det var det! Nu väntas några veckor fulla med sport överallt!
XOXO
MAtilda

Träningsmotivation 1

Heej! Tänkte lägga upp lite bilder ibland som ger en motivation till träning för sånt kan behövas ibland! Hoppas ni har en bra dag i solen!
XOXO
Matilda

Tappat mobilen i sjön

Heej! Japp jag har lyckats tappa mobilen i vatten igen, denna gången i sjön, hur jag lyckas, jag vet inte? Men ibland så! Kul kul, jätte kul, verkligen! Tredje mobilen som blir vattenskadad! Ibland undrar jag verkligen hur jag kan lyckas med saker och ting!
XOXO
Matilda

Perfekt sommarlinne

Heej! Detta linnet är ett av mina favoriter, i alla fall bland sommarlinnerna, det är skönt och passar perfekt att ha en solig dag! Funkar utmärkt att ha bikini under med. Linnet är köppt för något/några år sedan i Ullared. På bilden har jag även en svart tubtop och den är ifrån HM.
XOXO
Matilda

Chris Wallace - Remember when (push rewind)

Chris Wallace - Remember when (push rewind)
Heej! Hittade denna låten igår när jag kollade runt lite på youtube, tycker den är rätt bra! Texten handlar om en kille (Chris) och efter en vild fest då han förlorade sin flickvän så vill han spola tillbaka tiden för att få tillbaka tjejen i hans drömmar! Och musikvideon är ochså rätt bra. Dock hittar jag inga andra låtar som han har gjort, men det verkar som om att denna låten är ifrån hans debutalmbum och kom ut för några månader sen.
XOXO
Matilda
 

Ska inte klaga på vädret

Heej! Sak inte klaga på vädret idag, har nämligen solat lite, eftersom jag är så vit och knappt har någon bränna sen innan så får jag börja lite lungt så jag inte blir helt sönderbränd och knall röd! Har även badat, tränat och suttit ute i kvälls solen! Kan inte säga at vi är bortskämda med detta väder precis! 
XOXO
Matilda

Justin Bieber och Selena Gomez

Heej! Är inget Justin Bieber fan, men ingen hater till han heller utan tycker han är helt ok, ortoligt dktig och att ha blivit så känd och populär och 18 år, det är bra gjort! Gillar bilden sättet han ser på henne, sättet han ler emot henne, så sött!
XOXO
Matilda

Jakt katt

Heej! Sånna här kommer min katt med ibland, detta är en toffsvippa som han tog häromdagen, en stor unge, han tar även möss, råttor, mullvadar och någon gång fåglar med, han har även tagit en har unge och käkat huvudet på, ja det är ngot katter gör, dom börjar äta huvudet. Men att han går på djur som är större en han med! Riktig jakt katt har vi och rätt som det är hittar vi en halväten mus på hall golvet eller vi ser till att ta honom och släpper iväg djuret som han har fångat, visst det är djurens gång, äta eller ätas liksom men är lite synd om dom då han leker så mycket med dom först och så!
XOXO
Matilda

Fin kanin

Skuttan en av våra kaniner
Foto: Matilda Johansso (jag) ©
Heej! Igår fick jag lite gjort och bakade bröd, mellanmålsmuffins och sprang 6 km, känner mig rätt duktig som tog mig ut och sprang, haha!
XOXO
Matilda

Fransk manikyr

Heej! Målade denna franska manikyren på mig i början på veckan, Använde mig av ett ljust ljust rosa nagellack ifrån depend, ett vanligt vitt och sen ett vanligt genomskilnigt.
XOXO
Matilda

Ring ifrån Gina tricot

Hjärtanring, Gina tricot - 30 kr
Heej! I onsdags när jag var på stan hittade jag denna, matchar bra med min andra ring med!
XOXO
matilda

Torsdag förmiddag tråk väder

Foto: Matilda Johansson (jag) © eller mitt stativ rättare sagt.
Heej! Min rygg och axlar är stela sen igår och skulle behöva massage! Tråk väder är det ute idag med än så länge iaf, vad är solen? Haft typ 2 bra sommardagar denna sommaren, sen har resten regnat bort! och visst regn är mysigt ibland, men inte hela tiden, jag hade ju tänkt bli brun! Haha!
XOXO
Matilda

4 km i converse

Bild: Google
Heej! Jobb i förmiddags och efter det blev det hem och sen ner till stan för att träffa några kompisar, fika och gå runt på stan lite, mys! När jag skulle hem sen så skulle mamma hämta mig vid bussen (eftersom inte bussen går hela vägen upp till stugan ibland), men då var hon i svampskogen så jag började gå hemåt och han nästan hela vägen hem, nästan 4 km i mina converse som är slitna, inte skönt för fötterna! Men en promenad blev det allt, haha!
XOXO
Matilda

Grym träning

Bild: Google
Heej! Har gjort en grym träning ikväll, den bästa på et tag, kännde att tekniken satt där och jag hittade det där lilla extra, den 6 växeln liksom. Vi körade lopp när man jagade på varandra i olika längder 250 m, 190 m osv.även fast det var jobbigt så höll jag ändå i och hittade det där lilla extra. Glad!
XOXO
Matilda

Me and a teddy bear

Foto: Matilda Johansson (jag) © eller mitt stativ stod för det mesta jobbet, haha!
XOXO
Matilda

Me and a teddy bear

Foto: Matilda Johansson (jag) © eller mitt stativ stod för det mesta jobbet, haha!
XOXO
Matilda

131 abborrar och mörtar

Heej! Kom för någon timma sen hem ifrån en eftermiddag på sjön och med en totalfångst på 131 abborrar och mörtar på 8 pers och 2 båtar, så rätt bra med fångst, dock var nästan alla bara massa små som fick bli till kräftfisket. Blev även lite imponerad över att mitt tålamod höll så länge, trotts att jag trasslade några gånger, inte fick fisk ibland osv. Haha!
XOXO
Matilda

MIKA - Happy Ending

MIKA - Happy ending
Heej! Hittade denna låten igår när jag kollade runt lite på youtube, tycker faktist tt den är rätt bra, videon kanske är lite konstig, men rätt gullig tycker jaag.
XOXO
Matilda

Vatten droppar på blad

Foto: matilda Johansson (jag) ©
Heej! Fotad dessa bilder innan idag efter en regnskur. Det är så fint när vattendropparna lägger sig på blommor och blad.
XOXO
Matilda

Tandläkaren igår

Heej! Igår var det fredagen den 13:e, det innebar tandläkar besök, åka till mormor, uträtta några saker på stan med familjen och sen mat på piren, mysigt! Blev sedan lite halvt med tvingat på en svamprunda, hittade inte alls mycket svamp ... men jag blev typ 5 år igen och jag och bror gick och fångade några groder som vi sedan släppte igen, haha!
Idag har jag uträttat lite saker, tränat, ätit och sett på tv.
XOXO
Matilda

Vinterbilder

Foto: Carola Assaf i alla fall hennes kamera och stativ som tog bilderna, haha! Bilderna som jag har beskärt domma bilder ifrån har jag publicerat innan, i alla fall den sista i svart vitt typ, den hittar ni här.
Heej! Bilderna är lite beskärda och dom är ifrån i vintras. Borde sova snart.
XOXO
Matilda

When you look into infinity

XOXO
Matilda

Gränna hamnmarknad

Bild ifrån i våras.
Heej! Idag tog vi med oss farmor och farfar och åkte till Gränna hamnmarknad, fikade och sen åkte vi runt massa i några timmar, stannade på några ställen och kollade på lite saker, åt mat och åkte lite till, mysdag!
XOXO
Matilda
 

Studsmatte hoppning

Foto: Robin Johansson (min bror) Modell: Jag
Heej! Förra veckan fick min bror låna kameran medans jag hoppade studsmatta, blev rätt bra bilder, kanske inte dom mest grasiösa kanske, men i alla fall! Väderet var ju perfekt att fota i ochså!
XOXO
Matilda

Regnigt

Foto: Jag
Heej! Det regnar utanför fönsteret, eller inte just för tillfället, men hörde nyss en åsk knall med, regn, regn och åter igen regn. Imorse var det ju fint iaf, trodde ju man skulle kunna sola men nu är det bara igenmulet.
Frågan är vad man ska hitta på idag?
XOXO
Matilda

Plånbok

Plånbok Coop forum - 49 kr
Heej! Hittade denna plånboken igår på Coop forum i Halmstad, har letat efter en sån så nöjd!
XOXO
Matilda

Båstad 2012

Heej! Har spenderat dom senaste dagarna vid kusten, nämligen i Båstad hos min faster och hennas famiilj som hyrde en stuga. Meningen var att vi skulle tälta i deras trädgård, men eftersom stugan är rätt stor sov vi i den med. Har haft några riktigt trevliga dagar, tråts hallvdant väder, varmt men mulet har vi hittat på massa saker. Torsdagen åkte vi ner och var vi lite på strande och åkte till en sjö och fiskade (bilden). Fredagen åkte vi runt lite, spelade minigolf och gick en bra bit, åt och var i hamnen och idag har vi gjort lite småsaker och jag och mamma har varit lite i Halmstad medans dom andra har varit på travet.
XOXO
Matilda

Körsbärsblommor

Foto: Jag
Heej! Fotade detta för någon månad sen, körbärsträd som blommar är så fint! (Tidsinställt inlägg!)
XOXO
Matilda

Strålande väder

Bild: weheartit
Heej! Strålande väder vilket betyder att jag ska ut och sola, har redan solat en stund men ska ut igen, har även lovat bror att hänga med och bada! Dagens palaner var först att Vanja skulle komma hit, men planen blev lite ändrat så ska ficxa lite annat och njuta av väderet.
XOXO
Matilda

Myggbett

Foto: Jag
Heej! Har ikväll byggt på träningsvärken men benen kändes som betong, stockar, jag vet inte vad, halvt orörliga, haha! Och jag är massa myggbett på armarna och fötterna, känns nästan som det är det enda jag gör kliar, kliar, kliar ... Har smörjt in mig med lite salva i alla fall. Men jag ser inga mygg inne, inte hör dom heller, men biter mig det gör dom!
XOXO
Matilda

You're beautiful

Heej! Tycker domma bilderna/texterna är så söta och det är ändå så sant det som står.
XOXO
Matilda

Träning 2/7 - 2012

Bild: Google. Vet inte om jag ska tycka den är söt eller en aning läskig, haha!
Heej! Kvällens träning var jobbig men efteråt skön och bestod av:
* Uppvärmning (jogga och stretcha).
* Doppboll med lite styrkeövningar i (upphopp, armhävningar och sit-ups).
 
* 5x lång men inte brant backe, ca 70 m, gå ner som vila.
* 5x kort men brant backe, ca 40 m, gå baklänges ner för backen som vila.
 
3x
* Jämfota hopp över 6 st 60 cm höga häckar.
* 2x enbenshopp (ena gånge höger ben andra gången vänster ben) över 8 låga häckar ca 20 cm.
* Ca 100 m stegrande lopp.
* Jogga diagonalt  över fotbollsplanen.
 
3x
* 30 m skipping (höga knän)
* 15 grodhopp
* 15 borsow hopp (som utfallssteg fast man hoppar liksom)
* 15 Järderudare (som indianhopp fast höga).
 
In and outs
* 100 m springa 100 meter jogga, detta gjorde vi 2 varv på friidrottsbanan, alltså 4x jogga och 4x springa, antingen raksträckan eller kurvan.
 
* Nerjogg
* Stretch
 
XOXO
Matilda

Pioner

Heej! Fotade lite pioner för några dagar sen och sen några idag, tycker dom är fina. Dom 3 första bilderna är tagna för några dagarsedan och dom andra är tagna idag.
XOXO
Matilda
 
 
 
 
 

Midsommar 2012

Heej! Min midsommar spenderades med släkten på förmiddagen/efterrmiddage med 5 kamp, mat och tårta, väderet var med oss lite i alola fall, inget regn och stämmningen var på topp!
 
På kvällen kom några kompisar till familjen som sedan campade på våran uppfart, trots regn så var det mysigt med!
XOXO
Matilda
 
 
 

Seriösa jag ...

Så seriös jag kan var då, haha!
 
Heej! Vet igentligen inte vad jag ska skriva, men eftermiddagen har spenderats med familjen och farmor och farfar, mysigt!
XOXO
Matilda

Uppdaterar

Heej! Var ett tag sen sen jag bloggade, men funderar på att börja igen, har ialla fall fixat om designen och lite sånt, ser ni inte så tryck F5.
Bilden ovanför är på våran katt, han ser lite farlig ut, men det är han inte, han ville kanske bara inte var med på bild.
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus