Skor och träning

Hejsan :D :D
Idag var det skola då måndag igen då känns som tiden går rätt fort ibland. Skolan var väll helt ok och när man kom hem blev det lite dator innan man hängd med pappa eller han hängde med mig till intersport och vet ni vad som hände? Jag blev typ inlåst i bilen för ena dörren är lite konstig så pappa låste bilen och trodde jag hade gått ut men det hade jag inte så jag satt kvar men han märkte det rätt snabbt sen haha. Men köpte ett par inne idrottsskor.
Efter det blev det hem och skynda lite och sen till träningen halt ute och sen minuten inne jobbigt!
Ikväll har man kollat på ullared det är faktist rätt kul och nu kollar man på något annat på tv :D :D
XOXO
Matilda


Dagens outfit :D :D


Skorna jag köpte på intersport :D :D

27/2 - 2011

Hejsan :D :D
Jag har suttit mest framför datorn idag tänkte inte göra det men sen blev det så. Men var i alla fall duktig och lagade mat pasta sås och pasta. Sen hängde jag med mamma, pappa och bror till intersport hittade inget eller kollade på ett par skor men hade inte med mig inläggen så får se om jag kollar på dom sen men dom hade ialla fall rea. Vi åkte även in till Rusta lagom kul att gå in där när man praoade där för 2 veckor sedan! Men hittade ett underställ för 20 kr!
Ikväll har jag ochså suttit vid datorn och nu kollar jag även på sporten får se om det blir en film sen :D :D
XOXO
Matilda


Understället jag köpte, dålig bild men i alla fall :D :D


Hittade denna bilden när vår lilla katt har klättrat upp i midsommarstången :D :D

Telefonkö

Hejsan :D :D
Sitter i telefonkö till telia har typ plats 18 så har 20 minuters vänte tid, låter kul eller? Innan hade jag plats 45!
XOXO
Matilda

When I see you I smile and when you look at me as only you can do I become weak in the knees.

Frisyrer och tips

Hejsan :D :D
Idag var det träning på morgonen och sen har man fixat lite olika grejer. Har även blivit dator och städa akvariumet. Tycker Rihannas frisyr är snygg och även vissa sidecut frisyrer som jag hittat när jag kollat runt.
Vill tipsa om marabou polka den är super god och sen kan jag även säga att när man har torra läppar så använd någon hudsalva och inte lypsyl för lypsylet torkar ut läpparna lite så man ska fortsätta använda det.
Nu kollar jag på tv och ska nog kolla på en film snart :D :D
XOXO
Matilda


  25/2 - 2011

Hejsan :D :D
Mina planer blev väll halft gjorda blev i alla fall lite fix på rummet innan man mötte Jossan det var så längesen jag träffade henne grymt kul och mysigt. Vi såg let´s dance fast tycker inte det är så kul längre börjar bli lite uttjatat vi gjorde ochså chokladpudding kanske blev lite vattning med god!
Nu kollar jag på tv men funderar på att snart gå och lägga mig eller se klart filmen får se.
XOXO
Matilda

Lite låtar

Hejsan :D :D
Skolan idag hade jag världens negativa tankar om eller vem har inte det? tänkte på alla jobbiga lektioner vi har men den gick faktist bättre än jag trott so, svenska tyska och hemkunskap där vi ochså fick börja med att flytta hemifrån arbetet på lektionen.
Höll på att få ett utbrott på datorn för när jag sätter på den så vill inte internett ansluta så låter jag den stå och sen tänkte jag installera om det men då funkar det helt plötsligt! Fatta vad glad jag blev!
Föresten är det fredag idag ( om du nu har missat det )
Har inga planer för eftermiddagen men tänkte nog ta itu med mitt rum som jag kommer halvvägs med varje gång och även lägga över musik och sånt i mobilen men får se hur det blir
Har inte lagt in bilder på länge, jag vet men har inte blivit av men lägger in en låt ni i alla fall.
XOXO
Matilda


Fuckin perfect - pink :D :D


Fuckin perfect - Beth ( orginalet ) Har även provat och spela båda samtidigt haha låter både kul och bra :D :D

Stavhopp :D :D

Hejsan :D :D
Idag har vi haft vinterfriluftsdag så det blev bowling och sen bad blev bubbelpolen i 1 timma så russin fingrar sen då!
Sen när man kom hem var jag trött men åkte till träningen sen gick faktist rätt bra stav hopp och det var riktigt kul faktist! Förutom dom sissta övningarna som var grymt läskig vi skulle färsöka stå på händerna på ett räck och sedan ner på mattorna!
Har pluggat lite ikväll men det är väll tanken som räknas? För jag tänkte göra läxan haha
Ikväll har man kollat på landskampen och nu kollar man på lyxfällan :D :D
XOXO
Matilda

23/2 - 2011

Hejsan :D :D
Skolan idag var väll sådär kallt är det ju men det är väll kanske inte så ovanligt eller? Men vi hade en riktigt kul idrottslektion och sen blev det film på halva engelskan och halva tyskan skönt!
I eftermiddag har man pluggat och fixat lite allt möjligt har gått rätt fort efter som man inte var hemma förens vid halv fyra. Men kollade lite på gymnasiet och sånt med vi ka ju välja senast den 1 mars!
Kollar nu på fuskbyggarna :D :D
XOXO
Matilda

Vi har även fått en till släktmedlem en flicka grattis! ( kusinbarn )

XL galan :D :D

Hejsan :D :D
Skolan idag då hade jag och bba vårat måndagsflumm trotts att det är tisdag haha sen bestämmde vi oss för att prata engelska på vägen hem vi var ju jätte duktiga! Haha
När man kom hem blev det bara lite fix och sedan åkte man på träningen.
Ikväll har man ätit pannkakor mums!
Nu kollar man på XL galan, Angelica Bengtsson är enormt duktig flera världsjunior rekord i stavhopp. Även alla andra är kul att sitta och kolla på :D :D
XOXO
Matilda

21/2 - 2011

Hejsan :D :D
Msan kom hem från träningen för ett tag sen springa ute och halkade i en hal backe! Man såg nästan inte att det var is! Sen blev det då styrketräning kännde av i axlarna när vi fick skivstången men men riktigt kul faktist.
Sitter nu och kollar på tv och ska snart gå och ladda min mobil tänkte jag :D :D
XOXO
Matilda

LA ink :D :D

Hejsan :D :D
Första dagen i skolan då på 3 veckor förutom när vi hade nationella för det har ju varit prao och lov. Tycker vi borde haft lov en vecka till eller hur? Men men skoldagen gick rätt fort i alla fall och fick reda på 1 prov och inlämmning och sånt som man har väntat på så helt ok.

Kollade lite på LA ink igår det är ett programm som går på 6an som handlar om Kat von D en känd tatuerare och om hennes studio och om dom som jobbar där och några andra studior. Det är faktist rätt cool och dom är grymt duktiga på att rita och tatuera. Man kanske tänker varför tatuera men när man ser programmet berättar dom som blir tatuerade om varför dom gör tatueringar och det är rätt bra och fina anledningar som får dom att minnas saker och ting. Vissa gör ju stora saker som täcker en arm och vissa mindre som en liten text men alla gör det på sitt sätt och dom ser olika ut och är så fina.

Ikväll blir det nog träning :D :D
XOXO
Matilda


Där är lite av Kat von Ds tatueringar hon har även på ryggen och armarna :D :D


Ebba har varit här :D :D

Hejsan :D :D
Idag kom Ebba hit, trevligt efter att inte träffat henne på en vecka. Vi gjorde allt möjligt och vi hade riktigt kul. Ebba grymma frisyrer vi fick!
Har blivit arg på datorn igen för virusskyddet var borta men nu ska ni slippa få höra om det tråkiga.
Sitter nu vid datorn och tänkte snart gå och kolla på inspelningen av solsidan :D :D
XOXO
Matilda

19/2 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har man inte gjort så mycket alls förutom att gå runt i myskläder och fixat så har man hjälpt pappa med hans telefon och lagat maten, det är nog vad jag har gjort idag men chill dag, det är skönt.
Såg på melodifestivalen innan Eric Saade vad tycks om han? Jag kan inte bestämma mig men han är riktigt snygg i alla fall. Men låtarna i melodifestivalen går lite lika och många låtar upprepar samma grejer ofta så texterna kanske inte är så svåra till dom eller?
Nu ser jag på en film på 5 an en komedi lite halv rolig i alla fall :D :D
XOXO
Matilda


Så här ser min mobil ut :D :D

Träning och sittsäck :D :D

Hejsan :D :D
Det blev kanske lite dåligt inlägg igår men i alla fall.
Igår kväll gissa vad som hände då, jo pappas dator rök det ur så den kanske är sönder den med verkligen tur!

Idag var det träning vid 9 blev fotboll på 6 personer så var rätt jobbigt. Sen åkte man med mamma och iträttade lite ärenden och fixade lite.
Sen hemma har man fixat lite och gjort lite olika saker gillar våran fatboy sittsäck jätte skön :D :D
XOXO
Matilda

Mobil och lite annat :D :D

Hejsan :D :D
Idag har man åkte med mamma och fixat lite saker och sen åkte vi och kollade hur det blev med min mobil och ne jag fick inte tillbaka den!
Sen fixade man lite och var ute med katten :D :D
När pappa kom hem sen åkte vi iväg och köpte en telefon till mig det blev en nokia. vi hämtade även fatboy säcken vi hade beställt :D :D
Men sen slutar min pappas mobil att fungera den med assa nästan alla mobiler på en gång!
Ikväll har man kollat på James Bond och nu kollar man lite på lets dance :D :D
XOXO
Matilda

17/2 - 2011

Hejsan :D :D
Blev lite lagom sur när jag sätter på datorn och så har virusskyddet försvunnit, kul! Så fick sitta och fixa det i 1,5 timme jätte kul värkligen!
Men sen tog jag in mina sötisar vilket är våra 2 kaniner, händer inte så ofta att dom får komma in på vintern men fixade i alla fall deras klor och vilken mysig päls dom har!
Sen kom mormor och lagade sina stuvade makaroner med falukorv mums! Och sen blev det kortspel innan jag åkte iväg till träningen.
Nu sitter jag vid datorn och funderar på att se landskampen :D :D
XOXO
Matilda


Beth - Glee ( orginal kiss ) Denna låten lyssnar jag på på spotify en av favoriterna just nu :D :D


Våra 3 sötisar kaninerna och katten :D :D

En kylig februari dag :D :D

Hejsan :D :D
Idag har det blivit lite fix och var sedan ute och fotade lite :D :D
Föresten såg livräddarna på Bondi beach det gillas massa och har nyss sett sveriges fulaste hem med Simon och Thomas och lägenheten dom var i var jätte cool fast trång och ful men planlösningen med massa miniloft :D :D
XOXO
Matilda

Bilder:

Fågel frön


Gran gren


Snö fotspår :D :D

15/2 - 2011

Hejsan :D :D
Blir bara så arg! Dom ringde om min mobil och sa att den var fuktskadad hur kan den var det tänkte jag och bad att dom ringer upp för jag hade 2 alternativ antingen slänga den eller få tillbaka den och betala nästan 500 kronor för en mobil om inte fungerar för dom kunde inte laga mobilen. Sen ringde mamma dom och sa att jag inte haft den i vatten eller något så dom skulle kolla det vidare men om det inte går att fixa så får jag köpa en ny mobil och den jag har gillar jag så vill ha en sån men dom tillverkas inte längre, kul! Så får väl kolla med dom olika affärerna om dom har någon på lager kvar eller något i så fall känns ju jätte kul!
Sen när jag skulle gå in på datorn så funkar inte internet lagom kul inte ett till fel med det. Har inte fixat det för dom jag pratade med sa att man skulle ringa någon och prata med dom, kul!

Men resten av dagen har varit rätt så bra förmiddagen åkte man skidor fina backar och kul och sen ikväll hjar jag tränat :D :D
Nu kollar jag lite på tv har kollat på bygglov och nu kollar jag på sommar i sverige :D :D

Danny anklagas för låt stöld:
Ja, nöjesbladet påstår att han har stulit en låt från ett annat band. Han skriver att om det ska vara såhär så kan jag lägga av. Men hur ofta är det inte tal om låt stöld i melodifestivalen?

Ronaldo lägger skorna på hyllan:
Ja han lägger nu av. Även hans stora framgångar så säger han `` Kroppen tål inte hur mycket som helst ´´ och efter flera år i fotbollen kan man förstå det.

Foppa lägger ner sin comeback:
Ja, foppa lägger nu ner hockeyn efter att ha opererat fotan cirka 20 gånger. Han hade tårar i ögonen på presskonferansen. Ok det kanske var lite synd och ahn gillar ju verkligen hockeyn men jag vet inte riktigt varför han inte slutade efter några men låta det bli 20 foten klarar det inte. Han sa att han kanske borde slutat tidigare ja kanske kanske inte det får han bestämma. Men han kan ju fortsätta med hokeyn på något sätt ia alla fall. Men han har haft bra framgånger i alla fall.

Där är tre stora nyheter i musik och sporten :D :D
XOXO
Matilda


Längdåkningsskidor :D :D

Hejan :D :D

Glad alla hjärtans dag!

Sportlov nu, skönt! Dagen började med att man gav sig ut i längdåkningsspåren och åkte längdskidor lite halt var det men annars helt ok. Åkte sedan med mamma och kolla på fat boy sitt säck som var riktigt skön och sen hämta bror och handla.
Sen satt jag mig och försökte fixa virusskyddet på datorn och först funkade det inte. Sen åkte på träningen lite kallt att springa ute, brrr! Men gick faktist bra och sen inne var det styrka jobbigt! Men man märker att man har blivit lite bättre i alla fall.
När man kom hem så fortsatte jag med virusskyddet och fick en ny kod och då funkade det.
Nu sitter jag vid datorn och kollar på tv :D :D
XOXO
Matilda

13/2 - 2011

Hejsan :D :D
Har skrivit en göra lista så jag gör det som jag ska göras och några av prickarna var rensa rummet och fixa akvariumet så det är vad jag har gjort, tagit den och ändrat om lite i hyllorna och städat akvariumet.
Jag gick även en liten sväng med mamma det var riktigt skönt även om det var lite kallt så var det skönt och solen lös. Har tänkt på att det är ljusare längre nu för vid jul mörknade det typ vid halv 4 eller något och nu är den nästan 5 och det ljusnar fortare på morgonen ochså, gillas :D :D
Ikväll har man suttit vid datorn och fixat lite :D :D
Nu kollar man på sporten sen blir det nog solsidan och sen time out och sen kanske en film med :D :D
XOXO
Matilda


Före :D :D


Efter :D :D

Mästerkock :D :D

Hejsan :D :D
Idag var det att gå upp runt 8 och sen blev det träning. Sen när man kom hem blev det bädda rent sängen och fixa lite. Sen åkte man till farmor som hjälpte mig att pressa ner kanterna på kavajen och sedan gick man hem eller man åkte lite på isen och så men det var rätt skönt faktist :D :D
När man kom hem satt jag lite vid datorn och lyssnade på musik och fixade lite :D :D
Sen var jag kock och lagade mat med mamma, mums!
Nu sitter man och kollar på melodifestivalen inte helt otippade låtar som vann men dom var ju faktist rätt ok så. Få se om jag ser något annat nu på tv :D :D
XOXO
Matilda


Jay Smith - Aginst all odds. Är faktist en rätt bra låt :D :D

11/2 - 2011

Hejsan :D :D
Idag var det sissta dagen på praon då skönt men samtidigt lite sorligt men började bli lite enformigt men fick i alla fall två choklad kartonger :D :D
Nu är vi 1 vecka lediga sport lov det gillas :D :D
Sen när man kom hem har man inte gjort så mycket mer än att läst så boken är slu nu dom är ju riktigt bra och sen har det blivit lite dator och tv.
Nu kollar man lite på tv lets dance och James Bond men det börjar bli lite uttjatat på letsdance men det är väll helt ok :D :D
XOXO
Matilda

Tillsammans av: Denise Rudberg
Jag har då läst böckerna tillsammans av Denise Rudberg, den finns i 3 delar första sommaren, andra sommaren och tredje sommaren. Böckerna är inte så tjocka dom är runt 150 sidor så dom är rätt lätt lästa och så.

Böckerna handlar om Jacob som bor med sin Pappa Olle och mamma Coco i ett hus tillsammans med hans farmor och farfar. Alexnder som bor med sin mamma hans pappa Fabian och hans lilla syster Andrea. Hans pappa Fabian har misshandlat hans mamma Sofie ett tag och Alexander har då både fått ta hand om sin syster och sin mamma. Theresa bor med sin pappa i en hus båt. En sommar börjar alla tre på en sommar grej hos Jacobs mamma och dom blir kompisar. Under sommaren utvecklas deras vänskap och sommaren där på utvecklas den ännu mera dom åker till olika ställen och försöker lösa problemen. Hur går det med Alexanders familj och är det kärlek i kompis gänget? Böckerna börjar att utspela sig på sommaren till 7 an och fortsätter sen frammåt. Kompissarna träffas inte så mycket på vintern men dom har något gemensámt i alla fall.
Jag tycker böckerna var välldigt bra även om det börjar i sommaren till 7 an så är det en bra bok som många nog tycker är bra och man kan nog känna igen sig lite i den. Böckerna är läsvärdabåde roliga och sorgliga på en gång och det är blandningen som gör att den är så bra ibland kan man sitta och le liteför sig själv när man läser något kul :D :D

Träning, dator och bok :D :D

Hejsan :D :D
Träningen ikväll blev det stav hopp vilket gick nog bättre än väntat. Kllade föresten tiderna från i går och kan säga att jag persade med 1,5 sekunder fast det var ju nästan 2 år sedan jag sprang 60 meter sisst :D :D
Nu sitter man i myskläder och sucktröjan framför datorn, lyssnar på musik och tänkte läsa en bok, mysigt :D :D
Läser boken tillsammans tredje sommaren av Denise Rudberg det är 3 boken som handlar om 3 kompisar dom utspelar sig under några sommrar och dom är faktist bra men dom är inte så tjocka men dom är rätt bra i alla fall :D :D
XOXO
Matilda

Suck tröja :D :D

Hejsan :D :D
Idag var det nationella prov skriftligt! Gick väll rätt bra i alla fall. Våra suck tröjor hade även kommit, jätte sköna och trycket är så bra :D :D
Efter nationella provet så åkte jag till a6 för att lämna in min mobil på lagning och dom sa att det tar mellan 10 dagar - 2 veckor så så länge har jag min förra mobil som är lite lagom seg. På vägen hem tog jag svängen in på biblioteket och lånade ( tro det eller ej ) twilight, eclipse på engelska! Får se hur det går, men många säger att dom ska vara bättre på engelska. Dom tyckte på praon att jag inte behövde jobba idag :D :D
När man kom hem blev det dator skulle bara gå in en liten stund men det blev en lång stund istället.
Ikväll är det träning som står på schemat :D :D
XOXO
Matilda


Suck tröjans framsida :D :D

Suck tröjans baksida blev lite spegelvänd på kortet me i alla fall :D :D

9/2 - 2011

Hejsan :D :D
Idag var det prao och fick göra om på hyllor och sånt och slapp packa upp varor, bara lite i slutet.
I morgon är det nationella prov så jag behövde inte gå till proan sen :D :D

Blir nästan galen på alla telefoner min är glapp i laddarsladden så ska åka ner och kolla om dom kan göra något med den. Och min brors telefon har vi varit inne med 2 eller 3 gånger för att inte internett funkar på den och sen säger dom att den är lagat men sen funkar det inte och sen skulle dom hjälpa oss och vissa 1 gången lyckades inte dom heller och ny sa dom att man skulle ha koder till vadå?

Tävling:
Ja, tävling idag då första på ett halvår så blev springa 60 meter. Vi var fem som skulle springa så det blev 2 heat för det fanns inte banor. Jag sprang i heatet med tre personer och där en tjuvstartade så det blev bara två i det heatet med så alla vi som sprang gick till finalen där jag sedan slutade 4. Men tyckte faktist att det gick rätt ok men arenan är ju inte så stor så man får värma upp i korridoren och när ingen springer på banerna så blir lite halvdan uppvärmning men det gick väll ok det med. Tiden har jag inte sätt en men borde bli en förbättring sen senaste tiden på 60 meter i alla fall som jag gjorde fö nästan 2 år sedan. Men tävlingen var rätt kul :D :D

Nu äter man och kollar lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Nationellt prov :D :D

Hejsan :D :D
Idag var det nationellt prov i svenska läsförståelse men det gick nog rätt bra. Sedan åkte man tillbaka till praon.
Ikväll blev det träning och i morgon är det tävling, tagga? :D :D

Känns att våren är lite på väg men samtidigt så är det rätt kallt ute så ja :D :D
Min mobil laddare har gått sönder så får så länge ha min gammla mobil, knapparna på den känns sega men det är nog en vane sak
Nu kollar man lite på sporten :D :D
XOXO
Matilda

7/2 - 2011

Hejsan :D :D
Idag var det prao igen och fick plocka upp varar och sånt
Sen när man kom hem så blev det lite dator och sånt och sen åkte man till träningen, blev blöt om fötterna men annars var det helt ok och sen blev det bastu efteråt :D :D
Föresten köpte en hårinpackning på rusta :D :D
Nu kollar man lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Sprätta? Och Ebba :D :D

Hejsan :D :D
Gårdagen gjorde man inget specielt och på kvällen åkte vi till några vi känner och kollade bara lite på melodifestivalen så vet typ inte hur någon låt går.

Idag blev det att fixa akvariet och rummet och sedan kom Ebba hit massa kul :D :D
Sen åkte vi till Palasa tena och åt det är buffe mat så massa god sallad, pizza, köt, potatis gratäng och massa annat gott och sen kaka till efterrätt med då :D :D
När man kom hem var tanken att va med Ebba igen men min mobil var lite konstig så smsen kom inte för en senare så det blev inget med det. Istället blev det dator och sy på kavajen men det är inte kul att sprätta när det blir fel! Men den blev faktist rätt bra sen :D :D
Innan kollade man lite på minuten och nu har jag att jag kollat på Solsidan som vi spelade in och nu ska jag nog kolla på Time out och sen kanske någon film :D :D
XOXO
Matilda
Friday, friday and friday :D :D

Hejsan :D :D
Fredag skönt efter en prao vecka med nya saker. Har väll både varit kul spännande jobbigt och ibland lite tråkigt, men det har väll gått helt ok. Var skönt att sluta. Har varit på rätt bra humör i eftermiddag kan det vara för att det är fredag?
Efter praon idag åkte man till farmor och farfar och farmor hjälpte mig och nåla in min kavaj så det blir rätt så att jag kan sy in den sen :D :D
Sen när man kom hem var det någon som tyckte att vi skulle rensa eller plocka i ordning i förråd och massa sånt, men resultatet blev bra.
Sen har jag ochså trasslat ut sladdar, vi har nämligen möblerat om lite i vårat dator och tv rum så har fixat sladdar och sånt ( som är fult när det syns ) och rummet blev fint :D :D
Nu kollar man lite på tv :D :D

En lite kul sak är att min bror tappade sin mobil i snön ute för ungefär en månad sen och nu har han hittat den, han blåste den lite med hårtork och nu verkar den funka.
XOXO
Matilda


En liten bild :D :DBussar och lite annat :D :D

Hejsan :D :D
Igåtr kom jag 30 minuter sent till praon för bussen kom inte och åkte förbi, inte undra på att många tar bilen istället!
Sen blev det att hjälpa till i kiosken på bandyn :D :D

Idag var det då prao igen blev packa upp varor och fixa lite.
Sen råkade min penna gå sönder så la ner den i fickan igen men det var ju spetsen som gick sönder så det läckte bläck i min ficka så jag sedan fick massa på benet såg ut som ett jätte blått blå märke eller något :D :D
Snart ska jag nog åka iväg och åka skidor :D :D
XOXO
Matilda

1/2 - 2011

Hejsan :D :D
Idag var det prao igen då.
Sen när man kom hem åkte man till träningen :D :D
Sen har man fixat lite och så :D :D
Nu kollar man på semester i Sverige och där är Maria Montazamis syster med dom är faktist rätt så lika :D :D
XOXO
Matilda


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus