Snön smälter lite

Hejsan :D :D
Har tänkt på en sak att snön har smältit bort rätt fort nu när solen har varit framme :D :D
XOXO
Matilda

Liten och stor

Hejsan :D :D
Kom att tänka på att när man gick i 3an så kände man sig jätte stor och jag kommer ihåg våran heja ramsa till någon stafett mot en annan skola `` Heja 3an är bäst, heja 3an är bäst högst på lågstadiet högst på lågstadiet ´´ tror jag den gick, när man sedan började fyran kände man sig lite liten men sedan i 6 an kände man sig stor och tänkte med oj vad små fyrorna är. När man började sjuan kännde man sig liten igen nya grejer med skåp, klassrum och scheman och massa annat. I nian så är man störst igen då. Haha en liten kul sak jag kom och tänka på bara :D :D
Föresten kollade jag på bygglov innan det var faktist bra :D :D
XOXO
Matilda

Sjuk

Rubriken säger det
XOXO
Matilda


19/3 - 2011

Hejsan :D :D
Som ni kanske ser så är det ny design.
Idag har man inte gjort så mycket har blivit lite fix och sånt och ikväll har vi haft släktkalas för bror, trevligt.
Kollar nu lite på tv, är du smartare än en 5 klassare? :D :D
XOXO
Matilda


Thights och klänning :D :D

Lillebror

Grattis på födelsedagen Robin! :D :D
XOXO
Matilda

Snö, skola och stan med Ebba

Hejsan :D :D
Det har snöat i natt om ni inte sett det. Sen blev första lektionen so inställd så fick sitta och inte göra något och vänta på nästa lektion. Efter skolan åkte jag ner med Ebba till stan och köpte ansiktskräm och lite annat och sen blev det ochså en fika på wienerkonditoriet, gott!
När man kom hem så blev det att skotta och snön var tung efter som det var kram snö! I eftermiddag har det blivit att fixa lite.
Har sett lite på så ska det låta och lite annat, nu kollar jag lite på parlamentet :D :D
XOXO
Matilda

17/3 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddags blev det lite fix innan man åkte til träningen längdhopp och styrka! När jag kom hem blev det fixa lite till och sen plugga och tv.
Nu kollar jag på sporten :D :D
XOXO
Matilda

Föreläsning

Hejsan :D :D
Idag vaknade jag vid 06.30 trodde den var 07.30 sen vaknade jag vid 7 och trodde då klockan var 8 men det var ju så ljust utee! Sen cyklade man till skolan vilket betyder vår! Skolan idag har väll varit rätt skön först film på svenskan och sen hade vi föreläsning i 2 timmar om nätets faror och möjligheter, rätt intressant faktist fast stolarna är hårda att sitta still på så länge!
Ska fixa lite och kanske plugga.
XOXO
Matilda

Nationellt och plugg

Hejsan :D :D
Idag var det nationellt i biologi men det gick nog helt ok tror jag, sen hade vi idrott och lunch sen tänkte jag och Ebba sätta oss och lyssna på musik och jag skulle hämta mitt headset i mitt skåp då inte men väska är där jag tänker vad är den börjar fundera innan jag kommer på vi glömde dom i matsalen vi gick ju ut åt andra hållet och glömde dom, klantigt av oss! Sen var det övnings hörförståelse nationell på engelskan innan det blev språk och i slutet film.
I eftermiddag har jag pluggat, pluggat och plugga! Vi har lite inlämmningar och prov och sånt.
Ikväll har jag kollat lite på tv och fixat lite :D :D
XOXO
Matilda

15/3 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har man varit och klippt sig blev bara toppa och sen åkte man till träningen. Har träningsvärk i axlarna sen igår! Träningen var helt ok och rätt rolig faktist. När jag kom hem åt jag rostat bröd med bredbar leverpastej, det kanske inte låter gott men det är det!
Ikväll har jag kollat lite på tv och fixat lite :D :D
XOXO
Matilda

Namnsdag igår

Hejsan :D :D
Skola idag har väll varit helt ok.
Föresten hade jag namnsdag igår och vill ni veta en liten cool grej och det är att det är 6 månader alltså ett halvår mellan mion födelsedag och min namnsdag och det har bara blivit så mamma och pappa tänkte inte på det när dom skulle komma på ett namn till mig heller :D :D
XOXO
Matilda

Sovmorgon och träning

Hejsan :D :D
Dagen har faktist vara helt ok började med sovmorgon i alla fall, skönt!
I eftermiddags gjorde jag typ inget, tv, dator och bara lite annat innan jag åkte på träningen fick lite ont i baksidorna efter utespringningen i snön och sen styrka i styrkelokalen vi var 2 pers blev jätte jobbigt och trillade nästan in i väggen när jag skulle stå på händerna mot den, men det gick rätt bra i alla fall.
har tänkt på att man har många vänner på facebook men hur många är man igentligen vän med vissa pratar man inte med men man har dom som vän, men igentligen så är det ju inte ens vänner på det sättet utan bara dom man vet vem det är eller gammla kompisar eller något, haha.
Ikväll har jag inte gjort så mycket men kollat lite på tv och nu ser jag lite på nu blåser vi sverige :D :D
XOXO
Matilda

13/3 - 2011

Hejsan :D :D
Grattis till farmor!
Har suttit med hemkunskapen men sen har jag även hängt med till stugan och fixat lite, riktigt skönt ute faktist!
Gillar dansarna i Eric Saades och Dannys nummer riktigt bra tycker jag, men ni kan ju bestämma själva vilken ni gillar. Det är ochså kul att dom själva är med i dansnummret.
Har kollat på solsidan och får se om det blir en film sen :D :D
XOXO
Matilda


Eric Saade - popular


Danny saucedo - in the club

Hemkunskapsarbete

Hejsan :D :D
Sitter och kollar runt lite på olika sidor på olika lägenheter och på vad skatten kan vara. Ska ha det till hemkunskapsarbetet men hittar inte så mycket bra grejer men kan ju säga att jag har börjat skriva det på datorn och det är 6 sidor och jag är inte klar! Våran lärare får något att göra i alla fall, haha.
Lyssnar även på musik kom på att jag läste någon stans för ett tag sen att Danny hade tränat styrka inför melodifestivalen, det är väll bättre att träna på att sjunga, fast han är ju så bra att han kanske inte behöver.
Nu ska jag fortsätta med att kolla runt på lite olika sidor :D :D
XOXO
Matilda

Melodifestivalen

Hejsan :D :D
Idag har det då blivit träning, blev fotboll. Sen åkte man till farmor och farfar för att träffa släkten och fira farmor och ätra smörgåstårta, gott! Fick även förtidig namnsdags present av familjen skjorta, kavaj och kjol, tack!
Kan ju bara meddela att Eric Saade vann melodifestivalen! Det var rätt fast låten är uttjatade och många andra är ju bra så vet inte riktigt vem som skulle vinna med han var massa bra i alla fall! :D :D
XOXO
Matilda


Gårdagens tröja och kjol


Dagens tröja, kjol och linne. Kjolen var den jag fick idag :D :D

11/3 - 2011

Hejsan :D :D
Blev faktist lite hemkunskap sen i alla fall innan jag började spela sims asså det spelade man jätte mycket ett tag och blev bara så sugen på att spela igen och det är faktist kul!
Sen blev det äta kebab, gott! Har även kollat lite på hockeyn.
Får se om det blir att se något annat på tv :D :D
XOXO
Matilda

Film gånger 2

Hejsan :D :D
Idag har vi sett två filmer i skolan först på son sen på svenskan, sen blev det tyskaprov!
Har inte gjort något i eftermiddag typ har suttit vid datorn, tänkte börja på hemkunskapen men det har jag inte gjort bra va? Haha
XOXO
Matilda


Muffins och träning

Hejsan :D :D
Skolan idag var väll helt ok men engelskan var inställd så vi hade nästan 2 timmars håltimma så jag och Ebba gick hem till mig och bakade muffins, gott!
Sen när man kom hem blev det bara fixa lite innan man åkte till träningen det var höjdtävling men gjorde i alla fall något hopp sen blev det stavhopp. När man kom hem så blev det fixa på rummet och lite sånt.
Nu sitter jag vid datorn och tvn :D :D
XOXO
Matilda


Vå¨ra muffins blåbär och apelsin och kanel muffins :D :D


9/3 - 2011

Hejsan :D :D
Blev lite plugg i eftermiddags i alla fall.
Sen åkte jag med mamma och bror till a6 och hittade skor, deo ch mjukis byxor och vi var på a6 i 45 minuter!
Nu sitter jag och kollar på sporten :D :D
XOXO
Matilda


Mysbyxor och tröja


Converse skorna


Deo :D :D

Dans och plugg

Hejsan :D :D
Skolan idag var helt ok för att vara onsdag, dans på idrotten varför ska vi lära oss vals och bugg?
På tyskan kollade vi på film eller jag borde pluggat men det blev film.
Borde gå och plugga engelskaprov i morgon men det är tråkigt och jag orkar inte! Märkte att våra tuggumin var slut yttligare en anledning till att inte plugga. Men borde nog gå och plugga i alla fall eller så kollar jag på tv eller så gör jag båda sammtidigt vilket oftast blir mera koncentration på tvn, haha :D :D
XOXO
Matilda 

Skola, plugg och träning

Hejsan :D :D
Skolan idag var väll helt ok hände inget så speciellt.
Sen när man kom hem var det bara att plugga hade jag tänkt och ok jag pluggade lite men sen satt jag vid datorn istället och sen var det dags att fixa sig till träningen, den gick väll rätt bra hade en ny kul övning men lite lång och förklara men man var 2 och 2 och skulle typ täla att först ta en boll men det gick helt ok.
Ikväll har man fixat lite och så, pratade med mamma om skolan, gymnasiet och om sommar jobb, och lite annat sånt, rätt kul faktist. Och nu sitter jag vid datorn :D :D
XOXO
Matilda

7/3 - 2011

Hejsan :D :D
I skolan idag var det mysvecka med vilket innebär att man ska då gå i myskläder eller pyjamas eller morgon rock, för mig blev det mjukisbyxor. Och sen så får man ha med kudde och tecke med om man vill.
Har tänkt på att jag borde sluta svära så mycket så jag ska försöka men kommer kanske glömma det eller så går det liksom bara av farten.
Träningen ikväll kändes rätt lätt eller lätt och lätt men det gick rättså bra att springa ute och sen inne gick det rätt så bra ochså. Efter träningen var det bastu med frukt gott och kul men bastun var nästan lite för varm så satt inte där inne så länge men hade ett kul snavk med min kusin om tatueringar det finns ju så coola texter eller coola bilder som är fina och massa olika saker man kan tatuera.
Nu sitter jag vid datorn och tvn :D :D
XOXO
Matilda

Skratt och plugg

Hejsan :D :D
Skolan idag var väll helt ok jag och Ebba fick massa flum innan i alla fall när vi gick hem fast vissa saker knappt är roliga, haha.
Nu sitter jag här vid datorn och borde igentligen plugga har en svenska redovisning jag måste öva på och sen 2 prov låter kul va?
XOXO
Matilda


Tipspromenad

Hejsan :D :D
Idag var det först tipspromenad då skönt att komma ut och sen vann man lite godis. När man kom hem gick man ut och satte sig lite i solen skönt!
Sen har jag tänkt att jag ska plugga och lite sånt har det blivit men har annars suttit vid datorn. Har även fixat tvätten och lite annat.
Har kollat på solsidan och time out ikväll och nu ska jag se en film :D :D
XOXO
Matilda

5/3 - 2011

Hejsan :D :D
Idag vaknade man rätt tidigt trotts att jag inte skulle träna men hängde med mamma till torget och sen åkte vi och såg på min brors match. Sen blev det hem och fixa lite och sen gick jag och mamma en sväng och sen vidare och se på min brors andra match riktigt skönt ute solen sken så skönt! Sen gick vi och åt och sen hem igen.
Sen gick man till Ebba för att öva till det svenska natonella provet den redovisningen men sen gjorde vi massa annat massa skratt och skoj.
Sen när man kom hem blev det cykla en sväng på träningscyklen sen en dusch och sen laga mat taco, gott!
Nu sitter jag och kollar på tv såg nyss Mr Bean lite kul är det i alla fall. Såg på americas funniest home videos innan det är faktist rätt kul. Tror att jag ska se en film snart :D :D
XOXO
Matilda


Ena matchen jag kollade på och fint väder med :D :D


Skola och tv

Hejsan :D :D
Skola idag då var helt ok det var i alla fall en rolig hemkunskapslektion.
Har glömt att skriva att jag har valt till gymnasiet efter funderingar och från att inte veta ett dugg om vad man ska gå har man bestämmt sig sen får man se hur det blir med det.
Det var riktigt skönt att komma hem rätt tidigt idag man hinner göra så mycket eller vad har jag gjort inget specielt alls men i alla fall.
Sitter i våran sköna sitt säck har kollat på tv på äntligen fredag och ska nog se 101 sätt att åka ur en gameshow sen  :D :D
XOXO
Matilda


Dagens jeans linne och tröja


En annan outfitt jeans linne och tröja


Svart vitt


En gubbe som Ebba ritade på min hand :D :D


Roligt och längdhopp

Hejsan :D :D
SSkolan idag var väll helt ok hade sovmorgon skönt. Ebba och jag hade massa flum och kul.
När man kom hem fixade man lite och sen försökte fixa datorn innan man åkte på träning, längdhoppstävling gick ju verkligen så bra! Haha ne absolut inte! Men men i allafall får kanske ska börja träna det lite mer igen.
Ikväll har man inte gjort så mycket men nu kollar man lite på landskampen :D :D
XOXO
Matilda

Radio och låt

Hejsan :D :D
Skolan idag var väll helt ok Ebba kom idag. Kännns som vi har fått massa läxor och prov till nästa vecka men det kanske är för vi nästan inte har haft något på praon och lovet och efter det.
Jag och Ebba lyssnade på radio på rasten och då gick Bruno Mars låt just the way you are på mix megapol och sen gick hans låt granade på rix fm nästan samtidigt. Sen i efter middags gick Eric Saades popular på mix megapol och sen när den nästan var slut gick den på rix fm lite kul faktist.
När man kom hem har det blivit plugg och sen har jag varit ute en sväng ochså det var faktist rätt skönt.
Nu ska jag snart kolla på tv :D :D
XOXO
Matilda


Boys don´t cry med Ulrik Munther :D :D

1/3 - 2011

Hejsan :D :D
Skolan idag ver helt ok var inget så specielt.
! Mars och är det inte vår då? Men snö är det kvar och halt är det, fast jag gillar ju snö och sol så ja.
När man kom hem så blev det lite fix och sen åkte man på träning riktigt kul. Blev sedan att ta bussen hem vilket jag gör välldigt sällan så missade den med någon minut så gick och köpte godis så länge haha men man hade ju faktist tränat. Höll på att halka massa gånger när jag gick från bussen det var massa halt! Fick ochså lite kinatejp som vi kallar den det är typ en tejp man kan ha när man har ont i benhinnor och sånt.
Nu sitter jag här vid datorn fast jag igentligen borde fixa klart på mitt rum och lite annat.
Men ska nog gå och kolla på sporten :D :D
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus