Några bilder ifrån weheartit.com

Bilder: weheartit.com
Heej! Tycker dessa bilder är rätt fina! Ikväll har det blivit att se lite film, käka godis och bra ta det lungt, fredagsmys helt enkelt!
XOXO
Matilda

lång skoldag på en fredag, sådär!

Heej! Att gå till skolan mellan 9.15-17.00 är ingen höjdare, speciellt inte en fredag. Men sista lektionen bjöd några i klassen på kladdkaka, gott! Nu ska jag ta helg och har lagt mig i sängen för att kolla på Andra avenyn, vad har ni gjort idag?
XOXO
Matilda

Ny bakgrund

 
Före
 
Efter
Heej! På en tråkig geografilektion idag så fixade jag lite med datorn, resultatet blev iaf y bakgrund vilket ser bättre ut, tröttnat på den andra, så mörk och dyster liksom. Bilden på oss bjuder jag på, vi kanske inte ser så normala ut typ mina jeans, helt snurrade och skrynkliga, haha! Men jag tycker om bilden ändå, haha!
XOXO
Matilda

Outfit 29/8 - 2012 x2

Jeans - Gina tricot/ tub bh - H&M/ Linne - arvt ifrån kusin
Samma som ovan dock shorts som ochså är arvda ifrån kusinen.
Heej! Där var två av dagens outfits och nu ahr ajg en tredje på mig, mysbyxor och en tröja, haha!
XOXO
Matilda

Inställd lektion och vinter tankar

Sälen 2012
Heej! Har en inställd lektion så sitter här och kollar igenom lite bilder, blev sugen på att åka skidor just nu, att slänga sig ut för en nypistad pist, klarblå himmel, sol och ett par minusgrader känner jag för just nu. Sen dricka varm choklad och äta bulle. Ha snöbollskrig och allt sånt där som hör snön till. Vinterkläder? Ja, det är mysigt det med. Är väll både vinter och sommar älskare. Men kanske inte vinter än, det är ju faktiskt bara slutet av augusti.
XOXO
Matilda

Lösningsformeln och ideala gaslagen

Heej! Vill blogga, vill skriva något bra men vet inte vad jag ska skriva! Kan ju berätta lite för er om lösningsformeln och ideala gaslagen som jag har sysslat med ikväll, men jag antar att ni inte tycker det är så kul? Ne, precis det var det jag tänkte! Nu ser jag ett avsnitt av Andra avenyn och sen ska jag nog sova.
XOXO
Matilda

27/8 - 2012

Bild: Någonstans ifrån Internet
Heej! Min dag har bestått av skola mellan 8.15-17.00 som bland annat innebar företagseknomi, ska bli intressant, till att börja med miljö ombyte, att ta sig till en annan skola på morgonen, besvärligt eller skönt, det återstår att se. Att sluta 17.00 är ingen höjdare för att stressa hem, kedjan hoppar självklart på cykeln men händig som jag är lagar jag det, haha! Är hemma vid 17.20 och blev hämtad 17.40 för träning. Träning med minuten och träningsfika med massa snack och prat, kärlek på det, i alla fall det sista! Hem äta och sätta sig ner och stressa ner lite. Min dag helt enkelt.
XOXO
Matilda

Skoal 8.15 - 17.00

Heej! Är jag nog i skolan mellan 8.15 - 17.00 idag och sen ska jag troligen träna så blir ingen bloggning, ni får räkna med det nu när det är skola osv.
XOXO
Matilda

Tävling - gissa fotspåret, avslutad och vinnarna är ...

Heej! Nu är gissa spåret länk tävlingen avslutad rätt svar är älg! Här är har ni vinnarna, klicka på bilden eller på länken under för att komma till bloggen.
 
http://angelica.blogg.se/
 
http://aslundsandra.blogg.se/
 
http://hannaasundin.blogg.se/
 
Stort gattis till vinnarna!
XOXO
Matilda

Övningskört till stugan och hem igen

Heej! Har varit ute och övningskört till stugan och sen hem igen, skulle hämta katten, men han ville ju inte komma så jag och mamma gick en sväng innan jag körde hem i skymningen igen och lärde mig att använda hel/halv lyse med och det gick rätt bra, ett kärringstop fick jag i alla fall ... det är det där när det lutar lite så man får hålla på bronsen samtidigt som man släpper kopplingen till dragningsläget och ska då släppa bronsen och börja gasa, haha!
XOXO
Matilda

Checking your phone to see ...

Så typiskt mig, gör det jämt, haha!
Heej! Nu ska jag snart iväg till stugan en sväng, glöm inte länktävlingen !
XOXO
Matilda

Länk tävling - gissa spåret

Heej! Tänkte köra en tävling och priset är en länkning med bild. Det ända du behöver göra är att gissa ifrån vilket djur fotspåret kommer ifrån och skicka iväg i en kommentar med din gissning, glöm ine att länka din blogg i kommentaren! En gissning per person gäller. Har flera rätt så får 3 stycken en länkning (dom 3 vinnarna lottas bland dom rätta svaren).Tävlingen avgörs troligen någon gång imorgon! Lycka till!
XOXO
Matilda

Träningsmotivation 5 + dagens träning

Heej! Lite fredags kvälls träningsmotivation. I eftermiddags blev det 4 km joggning och sen 12 styrke övningar med 20 av varje / 10 per sida och sen stretching, helt ok. Skönt att träna i alla fall, hade inte tränat sen i måndags.
XOXO
Matilda

Klara V 16 år!

Heej! Idag är det denna fina tjejens födelsedag! Ett stort grattis till Klara V (på bilden) som idag fyller 16 år! Du är grym!
XOXO
Matilda

Kläder ifrån NewYorker för 15 kr

Randigt tub lenne, NewYorker - 15 kr
 
Bikini shorts, NewYorker - 15 kr
Heej! Efter skolan skulle jag ändå stanna kvar för att spela piano så tog en sväng på stan och fyndade detta på NewYorker, älskar shortsen! Dock är det kanske inte shortsväder precis ... Bilderna är inte heller världens bästa, men ni får nöja er!
XOXO
Matilda
 
 

Bli blöt när man cyklar vs. krig och svält?

Repris bild ifrån weheartit.com
Heej! Att börja cykla till skolan och så börjar det regna när man är på väg, det är ju inte sådär jätte kul, inte när jeansen är mer mörkblå än ljusblå i alla fall! Så skickade iväg ett litet sms till pappa där jag klagade lite på det fina svenska väderet och som svar fick jag ett fint svar av pappa om att det var härligt att höra regnet emot fönsteret på morgonen och om man sätter det i relation till att det krigas lite överallt och folk svälter mm. Sä är det små problem men ack så jobbigt just då. Haha, pappa är för go ibland! Att bli lite blöt kanske inte är hela världen när det krigas och folk svälter, så han har lite rätt där, haha!
XOXO
Matilda

You are like a drug to me

Heej! Dagen har varit upp och ner, men så är det ibland! Tur att det finns dom som verkligen kan göra en glad! Snart ska jag ta ocn sova.
XOXO
Matilda

Första dagen i andra ring

Bild: Google
Heej! Att ta sig upp vid strax innan 7 imorse var inte kul, cyklen hade kedjan hoppat på och orkade/hann inte fixa det så fick ta en annan. Att komma till skolan sög det med. Har varit massa krångel, först så var vi i "aulan" och skulle sen till klassrummen, men då är vi typ 45 minuter tidiga så vi får vänta. När vi väl kommer in så är det kolisioner och knäppa saker i mitt schema och i studieplanen, vi får skåp som är i källaren och vi har nästan alla lektioner på 2:a, 3:e och 4:e våningen, kul! Sen var mitt skå knäppt så det knappt gick att öppna så fick snacka med en vaktmästare för att få det fixat. försökte fixa schemat och sen cykla hem i regn, kul, verkligen! Det ända bra med att börja skolan igen är att träffa mina fina vänner, skolan utan dom hade ju varit hemskt!
Nu ska jag fösöka bli på bra humör igen så sätter på ett Andra avenyn avsnitt och myser med katten.
XOXO
Matilda

Blodomloppet

Heej! Har jobbat/varit funktionär på blodomloppet i Jönköping, klubben har hand om allt så det gäller att hjälpa till. Var där vid 15.00 och började dela ut nummerlappar (ca. 6000 anmälda vissa kanske hämtat sina lappar och vissa var i lag men det var en del kvar) och sen vid 17.00 kom alla och det blev kaos när alla skulle hämta lappar och vi var många som var överallt bland kuverten samtidigt. Det slog slint i mitt huvud ibland, samtidigt som man skulle vara trevlig så skulle man leta reda på namnen i bokstavsordning, då står det helt still ibland och bara ehmm h kommer efter j och sen bara, nej! Eller nnär dom inte vet vad laget heter och man får leta överallt typ, när något inte stämmer och så vidare, kan ju bli lite halvt tokig på det då, haha! Men efter någon stressig timme så löste det sig, tog en snabb funktionärsfika och sen blev det dags att hälla upp vatten och sen dela ut bananer och festisar till dom som sprungit/gått. Efter det så blev det ihop plockning och städning och köra massa skräp i någon timma så är lite trött nu, haha! kom inte hem förens vid 21.30, men vissa har varit där sen 10.00 idag så jag ska inte klaga! Men kul hade jag, dom sista timmarna var rätt mycket flum åt typ inget, eller så skoj bråkades vi i massor, typiskt mig, haha!
XOXO
Matilda

Ryggsäck

Heej! tycker inte ryggsäckar är något som är speciellt snyggt, men behöver en till skolan eftersom jag kommer bli helt sne i ryggen om jag ska bära grejerna i en vanlig sne/axel väska. Men hittade i alla fall denna igår på Stadium, enkel är den så det blir nog bra. Ryggsäckar är oftast bara massa miljoner detaljer på som är onödiga och inte är snyggt, eller ja, men denna blir nog bra.
XOXO
Matilda

Robinson revanchen premiär

Heej! Tänkte strax sätta mig och se på säsongsstarten för Robinson revanchen (inspelat), i år ska det ju var med folk som har varit med förut. Får väll se om det är bra eller inte. Har ni sett det? Vad tyckte ni i så fall?
XOXO
Matilda

Träningsmotivation 4

Heej! Här kommer lite mer träningsmotivation, ska fixa mig och sen iväg och jobba några timmar.
XOXO
Matilda

Sommarlovet typ över

Hej! Idag har jag haft min sista "lediga" sommarlovs dag eftter som jag jobbar lite på måndag och tisdag, känns tråkigt. Vill ha sommarlov längre, vill inte tillbaka till skolan och allt sånt. Att det var fint väder idag och att vi samtidigt flyttar hem till huset är ju sådär, men det är skänt här med. Vad har jag gjort i sommar då? Inte mycket igentligen, det har regnat, jag har badat vanligt mycket och jag är igentligen ett riktigt blötdjur. Men jag har tagit det lungt ochhaft en rättbra och mysig sommar ändå, men att börja skolan igen känns dock inte alls lika kul!
XOXO
Matilda

Presentkort

Heej! Igår åkte vi till huset för att lämna lite grejer och passade på att rensa ut garderoberna, rensa på rummet och allt det där, fint och rent blev det! Hade även 3 brev idag, brev? Hur ofta får man det och 3 på en gång, i alla fall så var det 2 vanliga och ett som jag inte kunde fatta och så öppnade jag det och där i var det ett presentkort på 100 kr på Team sportia, var vinsten jag vunnit i hitta ut, kontroller som i orientering som man kan gå/cykla/springa till och är utspridda i hela Jönköping, jag och pappa hade nog bara hittat 4 eller något men vi vann ett pris i alla fall. Farmor nämnde att det stod mitt namn i tidningen för några veckor sen, men tänkte inte mer på det, det finns väll fler Matilda Johansson liksom, men det var visst jag, haha!
Idag har vi flyttat hem till huset och träffat Klara V en sväng på stranden. Har fixat massa grejer hela dagen så har ett nystädat rum, nya lakan och sånt, mys!
XOXO
Matilda

Amanda 15 år

Heej! Idag är det inte vilken dag som helst utan Amandas (kängst fram på bilden) födelsedag! Denna fina Amanda fyller 15 år idag så ett stort grattis till henne!
XOXO
Matilda

Jobb, McDonalds, jobb och dusch

Seriösa halvtrötta osminkade jag, men jag bjuder på det, haha!
Heej! Har idag jobbat först på friidrottsskolan, denna veckan har gåt så fot och ungarna är sååå söta! Har blivit lite förälskad i några av dom med, haha! Ne, men det har gått jätte bra! Sen åkte jag direkt mot Intersport med ett snabb stop på McDonalds där faster bjöd mig på mat och sen väntades några timmar med att dela ut kuvert med nummerlappar i, vilket gick helt ok med. Kom hem för en stund sen så har duschat och nu ska jag städa undan lite, när jag jobbar eller går i skolan så slänger jag bara grejerna runt mokring mig så dags att städa undan lite.
XOXO
Matilda

Träningsskor

Träninsskor SOC, Stadium
Heej! Bilden ovanför är träningsskorna jag köpte häromdagen, dom är både snygga och sköna, så roligt att dom har kommit med träningsskor i olika färger (eller kanske var ett tag sen, men ändå!9 Det har blivit dålig bloggning, jag vet, men jag jobbar, på förmiddagarna tar jag hand om ett gäng ungar på friidrottsskolan och på eftermiddagarna tränar jeg, jobbar eller helt enkelt inte sitter vid datorn eller känner för att blogga, haha!
XOXO
Matilda

Hemma och vänder typ

Bild: Någon satans på internet, haha!
Heej! Känns som jag är hemma och vänder, eller nästan i alla fall, har jobbat och sen åtke jag och mamma och hämtade mina inlägg och jag köpte ett par nya träningsskor. Ikväll blir det väll tävling, inte taggad alls. Tänkte ladda upp med lite glass, kanske inte låter som världens bästa uppladdning men jag vill ha glass, där med punkt, haha!
XOXO
Matilda

Friidrottsskola

Heej! Jobbar denna veckan på bland annat på friidrottsskolan så har idag spenderat dagen på friidrotts anläggningen med 40 barn i 7-12 år, var ochså äckligt kvalmigt, men hade det rätt roligt ändå! Dock var jag rätt trött när jag kom hem, åkte sedan på träninge och sen duschade jag och fixade lite.
XOXO
Matilda

Svamp, gräs och övningskört

Agnes och jag
Heej! Har gjort nytta idag för en gångs skull, haha! Plockat svamp, klippt gräs och övningskört! Precis stod det tillfälligt avbrott på tv4, det händer sällan nu förtiden, men nu fungerar det igen, haha!
XOXO
Matilda

Jamaicanska sprinters herrar och damer

Jamaicanska 4x100 meter herrars lag som bestod av Yohan Blake, Kemar Bailey-Cole, Michael Frater och Nesta Carter, i Finalen byttes Kramr Bailey ut mot Usai Bolt.
 
Jamaicanska 4x100 meter damer som betod utav Sherone Simpson, Shelly-Ann Fraser-Pryce, Veronica Campbell-Brown och Kerron Stewart.
Heej! Tänkte passa på att "berömma" de Jamaicanska friidrottare (troligen kommer dom väll inte läsa det här med ja, haha!) Tycker att Jamaicas sprinters på senare år har för det mesta och dom dominerar i många kort distans grenar, likaså igår i herrarnas 4x100 m stafett då dom ochså putsade på deras världsrekord. Även damerna vann guldet i 4x100 och slog ett ntt nationsrekord. När man tänker på Jamaica och friidrott så är det Bolt, Blake och Fraser-Pryce, men i deras skugga finns det flera Jamaicanska sprinters som är på god väg. Ex. Kemar Bailey-Cole som visade vad han gick för under herrarnas 200 meterslopp.
 
I varje sprint lopp som en Jamaicansk sprinter är med i kan man vänta sig en medalj. Ni såg kanske herrars 200 meter finalen då det blev 3 medaljer till Jamaica, så att dom är duktiga, inget snack om saken! Vill man bli bra sprinter kanske man ska flytta dit ner? Ne, det kanske inte hjälper, haha!
Sprinter herrarna är förståss mer "kända" än damerna, men så har det länge varit inom sprintern, men med bra namn i dam sprintern så arbetar den sig uppåt med!
Frågan är " Vad har dom för speciell träning och teknik för att nå bäst resultat?" Svaret är väll antagligen hemligt, men en sak är säker, dom måste ha en riktig vinnarskalle för att dom ska hitta motivationen till att träna eller en välldigt rolig träningsform, haha!
 
Jamaicanerna är ochså bra på att charma publiken både Bolts och Blakes gester innan loppet får en ju att le, visst friidrott är ingen sport då man behöver så mycket till fans, men det underlättar ju och gör det mycket roligare. Tycker även att Jamaicanerna är öppna och går och kramar om publiken när dom vinner vilket jag tycker är välldigt fint, för det visar deras uppskattning till publiken och det får publiken ännu mer insatta i det dom gör.
XOXO
Matilda

Coca-Cola Cherry

Heej! Spenderade natten hos farmor och farfar och sen sprang jag ner till stan för att kolla på väska och skor, dock hittade jag inget. Folk var det ialla fall på grund av Jönköpingsfesten och triathlonet i stan så lite svårt att ta sig fram när några gator var avstängda, men det gick bra. Köpte en Coca-Cola cherry som har kommit till Sverige på Hemmakväll. Den var  väll sådär, men helt ok. Tog sedan bussen hem ifrån stan. Har lagat mat, duschat, städat och solat, skönt!
XOXO
Matilda

Pimpa headseatet med pärlor

Heej! Såg igår på en blogg hur man kan pimpa sina headset med pärlor, såg rätt fint ut så blev lite sugen på att pyssla lite så provade, tycker det blev rätt bra faktiskt, man kan även sätta pärlor på laddare osv. för att veta vems laddare som är vems, såhär gör du:
 
Du behöver:
Headseat eller annan sladd
Plastpärlor
Nagelsax (vanlig sax och hobby kniv funkar med, men tror att nagelsax är enklare)
 
Gör såhär:
Klipp pärlan på mitten (längs med hålet)
trä sedan pärlan över saxen
lägg sladden över, dra ut pärlan och vips så sitter den på sladden (du kan även göra det utan saxen, dock är det pilligare).
 
XOXO
Matilda

Andra avenyn

Heej! Häromdagen så tipsade en kompis mig om vart man kunde streama andra avenyn ifrån så nu är jag lite fast, älskar det programmet! Såg det för några år sen när det gick på tv, men tror bara jag såg dom sista 80 avsnitten och sen några program då och då innan. Har ni inte sett den så gör det! tror det finns 185 avsnitt på 30 minuter så nu har man något att göra i alla fall, haha! Men har ni inte sett det, gör det då, riktigt bra är det!
XOXO
Matilda

Skor och bhar

Sandaller, sprang nästan på dom på Maxi.
ser typ ut som big foot skor, haha! Men "falska" converce, sliter dom så snabt så ingen idé att ha äkta typ, men dom är ifrån discheman 129 kr.
3 bhar ifrån h&m dom två svarta 50 kr/st och den vita 129 kr.
Heej! Var på stan med mamma en sväng i förmiddags och fick med mig detta hem plus en kalender och öronproppar. Nu ska jag se klart på et avsnitt av Andra avenyn.
XOXO
Matilda
3 bhar ifrån h
 

Träningsmotivation 3

Heej! Har tränat i delvis regn idag och igår regnade det ju med när jag tränade så känns som att lite motivation behövs, sista bilden tycker jag är lite gullig med, haha!
XOXO
Matilda

Fina vänner

Heej! Här är några av bilderna som vi fotade förra veckan, mer av bilderna kanske kommer. Men en sak, jag har grymt fina vänner!
XOXO
Matilda

17 tips till bättre hår

Bilderna ifån förra hår inlägget dock i miniatyr.
Heej! Här kommer tips på hur du får ditt hår mindre slitet och hur du får en bra frisyr:
* Borsta aldrig håret när det är blött, då går hårstråna av. Skaffa dig istället en bred kam och kamma försiktigt igenom håret. Du kan ochså kamma det när du har balsam i, då blir det lättare att reda ut sen. Men torrt hår kan du däremot borsta eftersom torrt hår är dubbelt så starkt som blött hår.
* Torka inte håret torrt med en handduk igenom att ruffsa eftersom det sliter på håret utan kamma istället ut vattnet ur håret.
* Hårinpackningen gör dubbelnytta om den får värka i ditt hår under en varm handduk.
* Vill du att håret ska vara lite mer volym/ruffsigt efter du har duschat då håret fortfarande är blött, blöt fingerdopparna och gnugga dom i hårbotten så får håret lite mer volym.
* Ska du göra en frisyr? Duscha då håret dagen innan eftersom halvsmuttsigt hår är lättare att styla än nytvättat hår.
* Använd helst bara 1 produkt i håret i taget så som värmeskyddsspray, hårspray och mousse, använder du dom samtidigt kan håret se mer slitet och plattare ut.
* Använd få produkter och som är anpassade till ditt hår, för färgat hår, torrt hår osv.
* Blir håret platt och tråkigt efter en dag, doppa fingrarna i vatten och dra dom igenom håret åt raktiveras stylingprodukterna som du har i håret.
* Platta, locka och föna håret så lite som möjligt, vill du ha lockar? Prova istället att sova med flätor eller någon form av papiljotter, finns mjuka skummgubbi pinnar typ som man får lockar utav som man kan använda.
* Plattar, lockar eller fönar du håret använd värmeskyddsspray.
* Det är bra att fläta håret eller ha det uppsatt, visst det sliter med på håret, men varje gång du har håret utsläppt och har det bakom dig i ex soffan så slits det, sen har man uppsatt så går man inte och borstar det eller petar i det lika mycket heller. Sätt upp det i knutar som skyddar topparna
* Använd toffsar utan metallbit efter som metallbiten sliter på håret.
* Vissa säger ochså att man ska duscha håret sällan och inte använda så mycket shampo medans vissa säger tvärt om, men man ska inte duscha håret för ofta heller. Använd mer balsam än shampo.
* Gör rent din borste ibland med shampo eftersom det fastnar rester av shampo, stylingprodukter, fett och smuts i borsten,
* Tänk på att har du hår som går ner till halva ryggen är det ca 4-5 år gammalt och skört såbör behandlas varsamt.
* Klipp inte håret för ofta eftersom ghåret växer ca 1 cm per månad, går du till frisören ofta så klipper dom bort 3-4 cm och då blir håret bara håret kortare.
* Ät nyttigt, särsklilt b-vitamin och e-vitamin och ät ochså varierat.
 
Där var en mängd olikaa tips på hur du får bättre hår. Endel är ifrån veckorevyn, lite googlande och sen tips ifrån Angelica, Cecilia och Little'C.
Har ni några mer bra tips som ni tycker att jag glömde? Kommentera då så lägger jag in det och en länk till er med!
XOXO Matilda
 
 

100 meter herrar OS final London 2012

Bild: aftonbladet.se
Heej! Har kollat på OS ikväll och då 100 meter för herrarna, Usain Bolt (bilden) joggade in i mål i semifinalen och finalen slutade med att han slipade sitt olympiska rekord till 9,63, silvret gick ochså till en amerikan, den 22-åriga Yohan Blake på tiden 9,75 och bromset till Justin Gatilin på 9,79.
Startfältet inför finalen innehöll ochså Tayson Gay som slutade på en 4:e plats, Ryan Baylie på 5:e platsen, Churandy Martina 6:e plats, Richard Thompson slutade 7:a och och Asafa Powel som kom 8 men det verkade som han hade skadat sig, 
Riktigt kul att se loppet för det var rätt jämt med alla utom Asafa Powel var mellan 9,63 - 9,98 sek.
XOXO
Matilda

Röda vinbär 2012

Heej! Har nu på förmiddagen plockat ca 40 liter röda vinbär med familjen, så nu har vi till gele och saft, gott! Äter gele till det mesta, köttbullar, grillat, grytor och till dom flesta pastasåser, haha! Men det är gott det och även vinbärssaft! Ska väll plocka av lite svarta vinbär med sen.
XOXO
Matilda

OS London 2012 dagens svenska medaljhopp

Heej! OS idag innehöll ju kvinnors traithlon där Lisa Norén var med, hon slutade på 2 plats med 9 tusendelar efter ettan, snacka om jämt! Men en OS silver medalj blev det i alla fall! Sen simmade Therese Alshammar final på 50 meter fritt men där det inte räkte till en medalj trots en bra start. Nu ikväll hoppade Michel Tournéus längd och han var 1 cm ifrån OS bromset, känns ju lite surt sådär med. Angelica Bengtsson rev ut sig i stav kvalet och Jessica Samuelsson slutade på en 13:e plats i 7 kampen.
XOXO
Matilda

Tips på hur håret blir mindre slitet osv.?

Bilder: Google
Heej! Någon som har några bra tips som gör att man sliter mindre på håret och att det växer snabbt? Mitt hår slits ganska fort och jag fäller endel med, har oftast håret uppsatt i en vanlig hästsvans för det sliter ju på håret att ha det utsläppt med. Gör inpackning någon gång i veckan och duschar väll håret ca varannan dag med shampo och balsam och använder toffsar utan metall på efter som dom sliter mer än vanliga, har ni några mer tips? Vad använder ni för shampo/balsam/inpackning och har ni något speciellt medel till håret eller något hårspray som är bra för håret? Kanske samlar ihop tipsen i ett inlägg sedan och lägger ut.
XOXO
Matilda

Ebba och Klara G

Heej! I torsdags kom fina Ebba hit och vi hade det mysigt och tog igen massa snack, bakade, badade osv. och hon åkte hem igår eftermiddags. Sen på kvällen kom Klara G hit lite spontant, mysigt! Blev ochså där ta igen massa prat och gå en promenad. Jag har verkligen fina vänner!
XOXO
Matilda

Dom 5 vännerna

Modeller: Agnes, Lisa, Klara, Matilda (jag) och Amanda
Foto: Matilda Johansson (jag) eller stativet rättare sagt!
Heej! Har spenderat eftermiddagen med dessa 4 sköna friidrotts brudar, eller mina skitungar som jag brukar säga, fast av kärlek då förstås! Det har blivit spel, massa foto, prat, skratt och god fika!
XOXO
Matilda

1/8 - 2012

Bild: weheartit
Heej! Idag är det 1 augusti, juni och julia har gått fort! Det är ochså bara 21 dagar kvar till skolan börjar, vad roligt då ... verkligen och så jobbar jag en vecka till med så inte så mycket lov kvar. Och att det har regnat för det mesta nästan hela sommaren gör det inte rloligare heller, men nu ska jag sluta klaga.
XOXO
Matilda

Träningsmotivation 2


Heej! Här är lite träningsmotivation bilder!
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus