Kort spel

Hejsan :D :D
Dagen började med träning, lopp blev det vilket blev jobbigt och det känndes i kroppen, men kul var det.
Sen åkte man hem och sen hängde pappa med mig och jag köpte ett par träningsskor 5 par skor på 2 dagar nu då, haha men hittade ett par som var sköna som för överigt fick bli i herrstorlek för jag har breda fötter och inlägg.
Sen åkte man upp till stugan där man fortfarande är, åt för en stund sedan grillat och har nyss spelat kort med familjen förlorar ibland och ibland vinner jag men ibland borde man göra om reglerna haha. Nu ska jag nog se lite på tv på någon såndär grej ifrån Falkenberg typ virus i bataljongen eller något :D :D
XOXO
Matilda

Glad och trevlig valborg :D :D


29/4 - 2011

Hejsan :D :D
SKolan idag då var helt ok och på hemkunskapen fick vi laga mat själva och sen bjuda någon annan och det gick väll helt ok.
När man kom hem åkte jag och mamma en sväng upp till a6 och köpte skor och jag hittade 4 par, och jag som inte brukar hitta skor när jag behöver dom, hittade även ett sött mobilsmycke.
När man kom hem sen har jag fixat lite och sen gick jag till farmor och farfar en trevlig stund, känndes som det var länge sen jag träffade dom. Och sen ikväll har jag pluggat lite och sedan lagat hamburgare, gott!
Ikväll har jag kollat på talang och nu sitter jag vid datorn :D :D
XOXO
Matilda


Ett par vinterstövlar


Ett par ballerina skor


Ett par sandaler


Ett par ballerinaskor till och sandalerna


Ett sött mobilsmycke ochså, en figur ur Barbafamiljen filmerna som man kollade på när man var lite :D :D


Thights

Hejsan :D :D
Kom hem för en stund sen på håltimma typ, gjorde nyss ett tyska nationellt läsförståelse prov, gick väll helt ok.
Hade lite kul innan och tog sönder ett par thights eller dom var sönder innan men jag gjorde lite mera hål i dom, haha :D :D
Ska snart tillbaka till skolan där vi ska ha hemkunskap.
XOXO
Matilda
Så blev thightsen :D :D

Spikskor

Hejsan :D :D
Sovmorgon idag, skönt men vaknade vid sju i alla fall. Sen blev det piano och sen vanliga lektioner svenska, engelska med vikarie och se en film och sen matte.
När jag kom hem så tänkte jag fixa lite men det blev inte så mycket med det för tiden gick rätt fort och sen bar det av till träningen, riktigt kul!
Ikväll har det blivit att plugga men har även laddat min mobil så jag har fria sms igen och så sitter jag vid datorn :D :D
XOXO
Matilda

Kom och tänka på att när jag var liten och kollade på friidrott och dom hade spikskor trodde jag att dom borde fastna i marken som om att det var vanliga spikar, haha, men jag tycker jag var rätt smart ändå som kunde räkna ut det haha


Såhär ser ett par spikskor ut och nej dom fastnar inte i marken man får bara bra fäste

27/4 - 2011

Hejsan :D :D
Skolan idag var helt ok men lite lån för engelskan blev det typ ingen så hade en timmas håltimma innan man skulle ha språk och sen slutade man vid 15.
När man kom hem fixade jag lite och sen åkte jag ner till PB, dom hade någon information med dom som ska gå natur, dom som kan bli ens klasskompisar och lärare och sånt. Dch pratade lite och så fick vi även fika och gå runt och kolla en sväng, helt ok. Känns bara så konstigt att börja ny skola liksom har ju gått samma sen förskolan, men det kan bli kul det med.
När jag kom hem så såg jag till att leta fram stolen som låg under alla kläderna i stolen och sen har det blivit att fixa lite och nu sitter jag vid datorn och ser på tv :D :D
XOXO
Matilda


Gammal telefon, minnen

Hejsan :D :D
Jag och Ebba hade lite kul idag på lunchen, jag använder en gammal mobil, med en skärm utan lyse, men man ser men inte så bra. Vi hittade då bilder sen 6 - 7an och videoklipp! Asså shit vad mycket vi skrattade, det var ju riktigt kul, haha!
Har föresten tänkt på en sak sen jag läste den varför säljs ofta korv i 10 pack och korvbröd i 8, 16 eller 18 pack, är det då någon som inte ska få korvbröd?
XOXO
Matilda

Lägger in en liten lista:
Namn:
Matilda
Bor: Jönköping
Ålder: 15 fyller 16
Hårfärg: Blond på sommaren ljusare på vintern mörkare
Ögonfärg: Brun

Klädstil:
Det jag gillar allt från thights, mjukisbyxor till jeans.
Musikstil: Det som spelas på radion men många låtar bli rätt uttjatade så har även fastnat för lite annat på spotify.

Choklad eller segt:
Choklad
Salt eller surt: Hmm ... salt eller surt, haha
Chips eller ostbågar: Chips
Cola eller fanta: Beror på men cola men ibland även fanta

När sitter du oftast vid datorn:
Efter skolan eller på kvällen
Hur mycket pluggar du: Beror väll på hur mycket läxor och prov vi har, men har rätt så ofta lätt att lära.
Favoritämne: Något praktiskt kanske eller jag vet faktist inte riktigt det beror på vad man gör

Gör på fritiden:
Tränar friidrott, kompisar och massa annat
Djur: 1 katt, 2 kaniner, några fiskar och min brors 2 salamandlar ( små ödlor )

Shampo och balsam:
Jane Helen eller Dove
Smink: Beror lite på men mascara och lite puder och ibland täckstift eller fondation och läppglans, emn beror vad jag ska göra och sånt
Frisyr: Beror på ibland utsläppt, tofs eller knut eller något annat

Vilken känsla

Hejsan :D :D
Idag var det första dagen i skolan då efter lovet, lite seg, men gick helt ok.
Sen blev det hem och fixa lite innan man drog till träningen, vilken känsla att springa i spikskor utomhus på en 100 meters bana, underbart! Riktigt skönt med träning.
Sen har jag även pluggat ikväll, våran tyska lärare har gett oss 22 glosor tills imorgon! Läraren säger man ska ta det lungt, ha fritid, va ute, träna och ja men hur ska man hinna med det olm man får mass läxor?
Är även sur på mina fiskar som har gått på Sotis en av mina fiskar så pappa kommer och säger att dom har ätit på honom och på hans öga!
nu kollar jag lite på tv och fixar lite :D :D
XOXO
Matilda

25/4 - 2011

Hejsan :D :D
Får inte min mobil att fungera, fan! Men den får ligga och torka.
Dagen började med en väng upp till stugan och sedan blev det en springtur. Sen låg jag ute i solen och somnade så har fått lite solbränna på ryggen. Har även blivit pluggande och lekt lite med kaninerna och katten och varit ute i solen.
Sista dagen på lovet då, men kan väll sammanfatta lovet som kul och skönt.
Såg lite på total blacout, lite kul men lite irriterande. Har även kollat på lite annat och nu ser jag på talang som jag inte såg början på sist :D :D
XOXO
Matilda

Helvete

Fan!!!! Vet ni vad som nyss hände?! Mobilen åkte ner i toaletten, helvete! Men fick tag på den men helt blöt, fan!
Hur lyckas jag med detta? Skulle bara stänga locket till toan för att sätta mig på, så har jag korta shorts med små vida fickor, vad tror ni händder då? Jo, ner i vattnet! Fan vad arg jag är nu! Nu ligger den i solen på tork, hoppas, hoppas hoppas den funkar!

Har kommit på att så fort jag ser en geting eller humla eller ens hör dom börjar jag vifta med armarna, typ forbi för dom fast jag vet att dom inte är så farliga, men det där ljudet bzzz, bzzz, bzz ...

Kom på igårkväll när jag inte kunde somna att jag kom på att jag har fattat denna ramsan fel:
- Far, får får får? - Nej, får får lam.
Har liksom trott att ena personen frågar sin pappa om han får ett får och andra svarar Nej, du får ett lam. Men så är den ju inte! HahaFår väll skylla på att jag är blondin :D :D
XOXO
Matilda

Lekstuga

Hejsan :D :D
Idag blev det åka upp till stugan igen då, men det är så fint väder så det är skönt. Min uppgift blev att hjälpa till rensa ut alla föråd och lekstuga och sånt, när jag kliver in i lekstugan och inser att jag få böja på halva ryggen för att komma in tänker jag på när man var liten och inte nådde till taket och hur kul det var med en lekstuga, där lekte man affär jag hade gamla tomma kartonger som jag sålde på skoj genom ett fönster, det fanns bord och stolar och man hade låtsas pengar och korgar jag var riktigt stolt över min lekstuga! Eller när man kunde sitta i sandlådan och leka där, bygga sandslott eller göra kakor. Det tyckte man var så kul, då satt man inte framför tv och datorn utan var ute och lekte. Men vi fixade, städade ( efter mösse som varit där ) och plockade i ordning och resultated blev riktigt bra.
Sen så blev det datorn då och sedan var jag duktig och tog tag i pluggandet lite, jag har tänkt göra det på lvet men har skjutit fram det eller glömt det så jag fick börja nu.
Får se om det blir någon film eller se något annat på tv sen :D :D
XOXO
Matilda

23/4 - 2011

Hejsan :D :D
Ikväll har vi gäster och jag siter vid datorn, haha. Har inte gjort det hela tiden för frst blev det kubb spel och sedan dator en stund sen mat innan hag hamnade framför tv och var lite social och kollade på är du smartare än en femte klassare? Ska man junna allt det som dom frågar? Kunde man det i 5an? Haha. Sen blev det kolla på filmen från österike, saknat! Sen hamnade jag frmför dator och nu tror jag att det är efterrätt, gott!
Får se om jag kollar på något på tv sen :D :D
XOXO
Matilda

Sometimes you sad, sometimes you happy thats it and i can said that some peopel can made you change, tsome peopel made my day!

Cykling till stugan

Hejsan :D :D
Dagen började med träning och sen tänkte jag vara duktig och cykla till stugan, jobbigt men det gick helt ok. La mig vid sjön och solade medans dom andra fiskade, skönt!
Nu ligger jag ute i solen inte lika varmt som jag trodde, men skönt! :D :D
XOXO
Matilda

Släktkalas

Hejsan :D :D
Idag har man inte gjort någon specielt mer än att sitta vid datorn, tv och fixat lite och sen har jag hjälpt min bror med att göra om hans rum, blev jätte snyggt, nästan avundsjuk.
Kvällen har spenderats på släktkalas med lite påskmat och även lite fotbolls spel och lek, trevligt!
Ikväll blir dfet kolla lite på tv tror jag :D :D
XOXO
Matilda


Linne, kavaj, shorts och thights

21/4 - 2011

Hejsan :D :D
I dag har man då varit med Ebba, har blivit allt möjligt och skratt och prat, mysigt!
Ikväll blev det även träning, ute säsongen har börjat, gillas men då blir det att springa 2 varv som uppvärmning, ok det låter inte så långt, men när man har varit inne och sprungit kanske lika långt som 1 - 1,5 varv istället så märks det, även när man ska springa 100 meter i stället för 60 meter! Men blev lite lätt stavhopp.
Ikväll har jag kollat på herr och fru på tv4 och nu sitter jag vid datorn, blir kanske någon film sen :D :D
XOXO
Matilda

Glad påsk!

Glass är gott!

Hejsan :D :D
Sitter ute i solen med Ebba och har nyss ätit glass, underbart!
Vi var även uppe en sväng i skogen, vitsipporna blommade, jätte fint var det!
Kan ju bara säga att Ebba är lite klantig, hon hade varma strumpor på sig igår och sen tar hon av sig dom och låter dom ligga kvar i sovsäcke och jag sa `` Du kommer nog glömma dom där när du lägger ner sovsäcken ´´. Sen idag på morgonen packar hon i sovsäcken som förövrigt är lite svår att få i ibalnd, när hon fått i sovsäcken och ska lägga den i väskan kommer hon på att hon glömde strumporna i sovsäcken, fatta vilket skratt anfall jag fick jag hade rätt! Så det var bara att packa ut sovsäcken och sen ta ut strumporna och packa in den igen. Haha, då var det riktigt kul. Förövrigt var det en mysig kväll/natt igår.
XOXO
Matilda


Grymt duktig!


Riktigt bra imitationer


Han är riktigt duktig lösa den med fötterna liksom på så kort tid, kan ju inte göra den med händerna på dubbelt så lång tid!

Hur många lingon finns det i världen?

Hejsan :D :D
Eftermiddagen har man tilbringat på bion, blev hur många lingon finns det i världen? med Ebba. Sjukt rolig film, kanske inte direkt så som jag väntade mig men sammtidigt som den var sorglig så var den rolig och hade ett budskap. Den handlar om Alex som tvingas flytta från sin flickvänn och dotter till sin bror som inte gillar honom, efter någon dag får han ett jobb och en lägenhet, hsn blir assistent på ett daghem för utvecklingsstörda. Det blir inte riktigt som han väntat sig och vänder på det hela och ändrar om och inte bryr sig om reglerna som finns på daghemet, chefen blir inte glad, men dom på daghemmet blir gladare. Filmen har mycket humor men är ävan gripande och sorglig, garanerat sevärd!
Nu ligger jag och Ebba och halv sover, hon ska sova här i natt :D :D
XOXO
Matilda

 

19/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har man fixat lite och suttit ute i solen och har även hjälp till att baka bullar.
Ikväll har vi haft släktkalas, kul att träffa släkten.
Nu kollar jag lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Saknar sommar, saknar österike hmm ... snö och sol, haha

Datorskärmen

Hejsan :D :D
Sitter ute i solen igen, skönt! Bara det att på datorskärmen ser man inte så bra på när solen skiner på den, haha.
XOXO
Matilda

Grattis Mamma!

Skräpplockning

Hejsan :D :D
Kan ju börja med att säga att vädret har varit grymt fint idag, har suttit ute och solat i bikini! Gillas. Sen har jag även bakat lite till idag cornflakes kakor och muffins.
Och sen har jag varit på träningen, eller ja det var skräpplockningen som vi gör vilket innebär att man ska plocka skräp längs vägkanterna, det gick rätt så snabbt i alla fall, men ibland undrar man hur allt man hittar kommer dit från ciggaretfimpar och fäljar till mcdonalds kartonger och halva bankkort och sen även lite annat. Men klubben får ju lite pengar för det i alla fall, sen när man kom hem var det skönt att ta en dusch!
Ikväll har jag kollat lite på two and a half men och nu tittar jag på lite annat :D :D
XOXO
Matilda

17/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag blev det först fixa akvariumet och sedan köpa några till fiskar, har även bakat och lagat mat med pappa.
Sen har det blivit tv och dator.
Nu kollar jag lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Älskade lillebror ta det försiktigt!


Funderingar om gymnasiet

Hejsan :D :D
Idag har man fixat akvariumet och sen har det bllivit några nya fiskar till med. Och sen har jag även bakat cornflakes kakor, gott!

Har tänkt på en sak med gymnasiet, kommer ihåg att man var nervös för 7an, nya klasskompisar och inte samma lärare i dom flesta ämnena utan olika och även att få scheman. Men nu när man ska börja gymnasiet blir det någothelt nytt, ny skola, ny klass ny ja många saker. Jag har ju gått på samma skola sen förskolan har bara bytt till en annan del, så det känns lite konstigt att man har gått där i 9 år och sen något nytt. Även splittringen, jag och Ebba har gått i samma klass sedan förskolan även om vi inte har varit kompisar sen då, men man lekte någon gång på rasterna, men det var inte förens i 4 eller 5an vi började var mer, sen har det blivit vi två och nu när man ska byta klass och skola till gymnasiet och inte gå i samma klass längre, kommer nog kännas lite konstigt. Men man får väll se hur det blir :D :D
XOXO
Matilda


Shopping

Hejsan :D :D
Åkte en sväng ner till stan med familjen och köpte lite saker. Sen åkte man och köpte godis.
Var även ute och sprang en liten sväng, efter att inte sprungit ute på 4 veckor så var det rätt så segt.
Ikväll har jag fixat lite, lagat mat och nu sitter jag vid datorn, sen kanske det blir att se lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Inköpen:

Solglasögon


Jeansshorts


Handväska


Handväskan, sen blev det även ett par träningsshorts och lite annat :D :D

15/4 - 2011

Hejsan :D :D
IIdag har man varit ute en stund, rätt skönt faktist. Sen har det blivit fix och sen äta god kebab.
Har kollat på talang, vilka talanger det finns vissa läskiga andra gulliga! Har även kollat på parlamentet och nu ser jag lite på sporten :D :D
XOXO
Matilda

Lov

Hejsan :D :D
Skolan idag var helt ok och nu är det lov! Gillas :D :D
Har sutit vid datorn och fixat lite nu och nu ska jag nog fixa lite annat.
XOXO
Matilda
Vitsipporna jag plockade igår, inte så bra bilder men i alla fall :D :D

Preliminära intagningen till gymnasiet

Hejsan :D :D
Elevensvaldag så blev återhämtning och sen skulle vi gå upp till vatten ledningsparken, vara där och sen gick vi tillbaka igen, men det var helt ok.
Hemma sen blev det va en stund med Ebba innan man åkte på min brors konsert filmfestival grejs med skolan.
Ikväll har man kollat på tv och pluggat och såg nyss att preliminära intagningarna till gymnasiet har kommit och jag är antagen, glad! :D :D
XOXO
Matilda

Svar på kommentar:
Felixia om Suck tröja :D :D 
Vart beställde ni era tröjor? Vad kostade dem? :)

Svar: Jag vet faktist inte, men från något ställe som gör sånna i alla fall, är inte säker på vad dom kostade men tror de var något på 250 eller något sånt kanske mer.


13/4 - 2011

Hejsan :D :D
Ikväll har det blivit lite fix med lite filmer och sedan fixat mina paprikor som jag har sått.
Ska nog plugga lite och sen blir det nog lite tv :D :D
XOXO
Matilda
Body och jeans

Nationellt och film

Hejsan :D :D
Skolan idag var det nationellt i engelska och skriva en uppsatts, men det gick väll helt ok och sen på eftermiddagen blev det film på engelskan och film på halva tyskan.
I eftermiddag har man bara fixat lite och suttit vid datorn :D :D
XOXO
Matilda

Skola och stugan

Hejsan :D :D
Idag blev det skolan igen då, jag och Ebba har missat 2 slöjdlektioner så vi är lite efter så tänkte vi jobba idag då men då funkar inte maskinerna vi behöver så blev bara olja in skåpen. Men har varit en lite flummig dag.
När man kom hem så följde jag med mamma upp till stugan en sväng och vi hittade även lite vitsippor.
Har tänkt börja va lite nyttigare och äta mer rukt och grönsaker, ok jag tänker det rätt ofta men nu har jag ätit godis, läsk och kakor nästan varje dag i typ 3 veckor eller något. Känner ochså att jag vill utoch springa eller något, har inte blivit någon träning där jag har sprungit på 3 veckor, först sjuk, sen österike och sen ta det lungt i en vecka och bara göra lite grejer och så och sen nu har man förkylning igen.
Ikväll har jag kollat lite på tv och fixat lite :D :D
XOXO
Matilda

Fint väder

Hejsan :D :D
Vilket fint väder det har varit, nästan 20 grader i solen! Gillas :D :D
Är sjuk igen nu så har inte gjort något speciellt.
XOXO
Matilda

9/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag blev det fixa filmer och bilder en stund innan man var ute en stund i solen, har kollat runt lite och har hittat en del snygga kläder, blev lite shopping sugen. Sen hängde man med upp till stugan en sväng och sen blev det lite mera fix med filmer och bilder. Sen har man även ätit grillat, gott! Var ett tag sen man åt grillat på ute grill.
Nu kollar man lite på en film :D :D
XOXO
Matilda

Maby I´m trapped in the memories and thinkings of you

Nationellt och talang

Hejsan :D :D
Gårdagen innebar nationellt prov i engelska, hör och läsförståelse men gick nog helt ok men har inte tålamod att sitta och vänta på att dom ska fortsätta läsa eller så är det för korta pauser, haha. Sen blev det hemkunskap och våffelbak, gott!
När man kom hem blev det städa rummet som faktist blev rätt fint och sedan fixa i garderoben och plocka i ordning där och byta plats på kläderna och lägga ner sommar kläderna.
Blev sedan att se på talang, vissa är ju grymma som han som sjöng och inte kom vidare eller han med rubriks kuber och gjorde den med fötterna!
Föresten har ni sett proviva reklamen? Den med tjejen och killen och sen målar tjejen på killens mage, den är så gullig. Hittar inte den så jag kan lägga ut den, men kolla på provivas hemsida.
Idag tänkte jag först åka till träningen, men blev inte så i alla fall. Nu ska jag fixa lite med bilder och filmer och sånt från Österike :D :D
XOXO
Matilda

7/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag var det sovmorgon och sen blev det spela piano, efter skolan var man kvar en stund för att göra engelska provet jag hade missat. Och sen gick man förbi farmor och farfar innan man åkte till träningen, blev stavhopp och var ensam stavhoppare idag så blev massa hopp och ibland har min tränare lite konstiga idéer på övningar men det funkar oftast.
Ikväll har man bara fixat lite och i morgon är det nationellt prov i engelska.
Nu kollar jag lite på tv lite på tv4 play på mamma byter bo och lite annat :D :D
XOXO
Matilda

Snart

Hejsan :D :D
Har kommit på att jag har typ tänkt länge jag ska börja dansa, jag ska börja rida, jag ska ... fast inget blir liksom av och sen hinner man kanske inte heller. Sen är jag ochså en sen eller snart människa och lat men kom på ett uttryck istället för att göra det sen så gör jag det i stället så slipper jag göra det senare, haha :D :D
XOXO
Matilda


Plugg, fix och bilder

Hejsan :D :D
Skolan idag då hade musik prov och sen gjorde vi en dans på idrotten som vi sedan visade upp, men kul i alla fall.
När jag kom hem har det blivit dator och sen plugg ska ha läst typ lite mer än 100 sidor i en bok tills imorgon och svara på några frågor och sen lite annat fix.
Ikväll har jag lagat pannkakor och nu kollar jag lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Lägger in lite bilder sen österike:

Fint som ni kanske såg och likaså vädret :D :D

5/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag satt jag och Ebba i kiosken då, helt ok vi han med rätt mcket plugg till musikprovet i alla fall.
När jag kom hem tänkte jag sätta mig och plugga jag skulle bara kolla en sak på datorn först, blev att jag satt där i lite mer än 1 timme så han bara med lite plugg innan jag drog iväg på träning, känner av träningsvärken i låren och axlarna men var lite lätt träning med lite små tävlingar. Sen har man fixat lite och pluggat igen.
Snart blir det väll att se på något på tv :D :D
XOXO
Matilda

Låttips

Hejsan :D :D
Slänger in några låttips :D :D
XOXO
Matilda


Akon - Oh Africa, känns lite sommrig eller nåt


Rihanna - Photographs


Chris Medina - What are words

Flourlackning

Hejsan :D :D
Första skoldagen på 2 veckor idag, men gick faktist helt ok har börjat med någon dans uppgift på idrotten så man ska hitta på en egen dans i en grupp, men faktist rätt kul i alla fall. Sen blev det matte prov och flourlackning med banankräm.
När man kom hem fixade jag snabbt kakan och sedan kom Ebba hit, kul även om vi pluggade mycket till musikprovet som är ett tjockt häfte och låtar. Sen drog jag iväg på träning första på 2 veckor med, sprang inte ute men tog däremot en promenad och sen blev det styrketräning vi skulle blandannat stå på pilatesbollar när mågon höll i dom det var läskigt i början och sen skulle vi hoppa upp jämfota på dom och sedan stanna på bollen en stund! Men gick helt ok tillslut. Sen blev det dusch och bastu.
Ikväll har jag kollat lite på tv :D :D
XOXO
Matilda


3/4 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har det blivit bakning då och sen har jag börjat plugga lite i alla fall, har musik prov i veckan ett jätte tjockt häfte! Och sen är det massa andra prov och sånt.
Ikväll har det i alla fall blivit kolla på stockholm - båstad gillas!
XOXO
Matilda


Intersport och vår

Hejsan :D :D
Blev en kort tur med familjen och fixa lite saker och upp till intersport, oj vad stort det har blivit när dom har byggt ut! Tog även vår skor och vår jacka och la in vinterskorna och tog fram vår oh sommarskorna för att få lite mer vårkänsla.
Blev kokt potatis, köttbullar, brunsås och gelé till mat, mums efter som jag har ätit pommes och snitzel och ketchup och pizza i en vecka typ.
Har även börjat plugga, har massa att göra, men får väll ta tag i det med men har tänkt att baka till kiosken nu :D :D
XOXO
Matilda

Österike

Hejsan :D :D
Kom för ett tag sen hem från en vecka i österike! Det är därför det inte har blivit några inlägg. Men kan ju säga att det har varit underbart fina backar fram till 14 - 15 då det blev sörgit och lös snö och man känner ju av lite mjölksyra efter 6 dagarsåkning. Det var öppet högst upp på backarna och inte dom nedersta delarna för där var det typ ingen snö kvar, I byn var det därimot vår och runt 10 - 15 grader och vi hade lägenhet med balkong. Men känndes lite konstigt att komma dit och man märker att det inte finns någon snö i byn.  Har även kommit undan med bara några bellningar den värsta var väll när det tog tvärstopp och jag flög frammåt tappade skidorna och gjorde en kullerbytta i luften innan jag landade på ryggen. Och sen har det blivit bellningar a lá Matilda klantig då jag har stannat och bromsat lite för mycket så jag har trillat men inga brutna ben men upptäckte innan ett blåmärke på knäet. Efter skidåkning på dagarna har man inte orkat så mycket mer utan har då blivit dusch, ta det lite lungt, gå ut och äta som förövrigt bestod mest av pizza och wienner schnitzel med pommes och sedan har vi `` barn och ungdommar ´´ med den andra familjen vi åkte med kollat på tv som var dubbat på tyska, typ allting. Kort spel och sen har vi kollat på film på datorn så vi fattade något och inte bara var dubbat eller bara pratat. Sängarna var förövrigt rätt hårda och dom har helt annan matkultur än vad vi har! Har även blivit mycket läsk och godis och jag brukar inte dricka så mycet läsk men har blivit när man varit ute och ätit och sånt med. Och i och med det fina vädret som var 4 av 6 skiddagar så har man fått lite solbränna. Det jobbiga har väll varit minibussresan för man har fått ont i rumpan eller benen eller ryggen för man kan ju inte sitta riktigt som man vill. Vi åkte hem i natt så stannade i går kväll i Saltzburg och kollade runt lite innan vi åkte vidare igen genom Tyskland och Danmark och tog två färgor och sedan in i Sverige och hem till en kellig katt. Ingt internett på 9 dagar inponerande! Nu har jag grejer jag borde packa upp och börjar få ont i rumpan igen efter att jag suttit still nu igen. Oj, det blev ett rätt lånt inlägg, bilder kanske kommer sen :D :D
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus