Båtar vid sjön

Foto: Matilda Johansson (jag).
Heej! Visst ser svart vita bilder fina ut, både vacra, sorgliga och fina.
XOXO
Matilda

Konstig dröm

Heej! Drömde konstigt inatt med, började vid en curling bana, fast man skulle slå ner bowlingkäglor, åt smörgåstårta, något om tt vara sen till skolavslutningen, folk ifrån träningen, fysik klassrum och där inne"vågen" som går på Rosenlundsbadet och sen vinden då det började blåsa och man gjorde konstiga miner åt varandra och brottade ner varandra. Var även på Kicks som såg ut som Make up store och handlade upp ett presentkort köpte foundation, perfym och fick deo och silverbestick på köpet, haha! Mina drömmar är lite konstiga, jag vet.
XOXO
Matilda

Ommöblering

Vinbär i knopp
Heej! Igår kännde jag mig duktig, var i stugan och hjälpte till, gav mig ut och sprang och sen hem och jag och pappa fixade om i ett dator/spel rum hemma, gjorde nytt skrivbord, flyttade på saker och flyttade in pianot som vi fått av mormor. Fortsate sedan med att rensa ut mitt rum.
Idag varit i stugan, fixat lite där, käkat winerbröd och hamburgare, gott, haha!
XOXO
Matilda

Scilla

Heej! Biologiprovet gick helt ok igår, skönt! sen blev det upp till stugan igår och jag fotade en del. Let's dance såg jag på, dom är så duktiga allihopa, men speciellt Anton och Molly är nog mina favoriter, fast alla är duktiga!
XOXO
Matilda

Kemi lektionen är tråkig!

Heej! Såg lite på Ice age 3 igår, så mycig film och rolig med! Sovmorgon till 12 idag = pluggmorgon, nu kemi och det är riktigt tråkigt, snart biologiprov och kan det typ inte ... börjar även bli hungrig.
XOXO
Matilda

Sport bh


Sport bh, sporthuset - 69 kr
Heej! Igår var jag, mamma och bror på sport huset som hade utfärsäljning, upp till 90% rabbat och det var mycket folk och låååång kö med! Men hittade i alla fall denna, den nedre bilden gör färgen mer rättvis.
XOXO
Matilda

Nationella svenska skrivdelen

Heej! Har lite bild brist eller något ... var länge sen jag fotade. Idag har jag än sålänge klarat av nationella i svenska, skrivdelen, känndes helt ok. Jag har haft 3 timmars hål, käkat lunch i skolan, pluggat och nu blir det samhälls lektion.
XOXO
Matilda

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg).

XOXO

Matilda


Glömt miniräknaren ...


Bild: Google
Heej! än så länge känns min dag sådär ... trött, tyskan ög, måste ändra min tandläkar tid, har MASSA att plugga, har glömt mitt matte... Jag borde inte sitta vid datorn heller, ska hämta mig ett glas vatten eller mjölk i matsalen och sen plugga.
XOXO
Matilda

Sammanfattar dagen 24/4 - 2012

Heej! Sammanfattar dagen med:
* Väckarklockan ringde inte ... men blev väckt av pappa.
* Började skolan klockan 8.
* Svenska nationella läsförståelse.
* Frukost på Bernads och plugg.
* Bad på Rosenlund, sim och vatten polo, roligt!
* Skola till 16.55.
* Äta.
* Övningsköra.
* Plugga.
Därav dåligt bloggande.
XOXO
Matilda

Carly Rae Jepsen - Call me maybe

Charly Rae Jepsen - Call me maybe
Går och nynnar på denna låten nu Charly Rae Jepsen - Call me maybe, så bra!
XOXO
Matilda

Helgens träningsläger i Danmark

Heej! Igår vid halv 9 var man hemma efter en fin helg i grannlandet Danmark, så här har helgen varit:
Fredag: 05.30 åkte 4 minibussar och 1 bil ifrån Jönköping till Göteborg, 31 aktiva i olika åldrar och 6 ledare där vi åkte på färjan, och efter 3,5 timmars halv gungig tur var vi framme i Fredrikshamn. 40 minuters minibussresa till och vi kom fram till Aalborg och anläggningen. Blev att få rummen och fick dela rum med mina grymma vänner "små ungar" (96:a och 97:or), äta pasta sallad och byta om och packa ompå 30 min för att sedan dra emot helgens första träningspass. efter detta blev det dusch, mat och en kvälls samling. Kortspel, jag, Amanda och Klara, gick runt anläggningen och hittade ett jätte fint ställe, innan vi somnade trötta vid 11.
Lördag: Klockan ringde vid halv 8, frukost och sen lördagens första träning vid 10,minibuss till anläggningen och fick stanna vid en bro som fällde upp och en stor pråm åkte igenom. Efter det lunch och vila = snacka skit och titta på Danska Disney Chanel. Dagens andra pass vi 15.00, intervaller ... Dusch, middag, utan sås ... kvällsaktivitet i lagoch mitt lag vann så vi fick var sin stress boll, haha! Jag, Agnes och Klara gick för at fota det fina stället, men var dock lite mörkt kanske, men bilderna blev rätt bra ändå, och tagna med min digitalkamera.
Luffarschack spelning med Amanda och Klara, Amanda vann.
Inte stökigt rum alls ne, jag hade i alla fall ordning, haha!
Läskig eller fin skog?
Vid vattnet.
Agnes träklättring!
På väg ner.
Nerfallet träd.
Linbana ut i vattnet ...
Senare gick jag och Agnes runt och hamnade sedan i "receptionen" där vi satte oss och pratade både skit och allvar, sen sova.
Söndag: frukost vid 7.30, packa ihop, städa rummen, minibuss till träningen, träning, backe, stafetter i lag totalt 3000 meter, sprang 3x 100 och riktigt glad för at jag inte behövde spring 3x200 2x300 eller 2x400 ... mitt lag var sist, kan bero på dålig taktik, men man kan ju inte vinna jämt. Tillbaka till anläggningen, duscha snabbt, äta, plocka ihop det sista och vid 12.30 gick minibussarna till Fredrikshamn, en 3,5 timmars båtresa igen, 1,5 timmars minibussresa och sen hemma!
En av helgens bästa var ju att Bengan (tränare som körde minibussen jag åkte med) fick kärringstop hela 6 gånger under helgen, var det fel på han eller bilen ... han sa bilen ... jag är fundersam, haha!
Men en riktigt fin helg, med fina människor!
Bilder med mobilkameran kommer kanske sen.
XOXO
Matilda

Blir nog inte så mycket bloggning i helgen

Heej! Åker på träningsläger imorgon så blir nog inte mycket bloggning i helgen, ni får stå ut, haha!
XOXO
Matilda

PAZ - Neptune & Mars

PAZ - Neptune & Mars (feat. Kimberly Cole)
Heej! Hittade denna låten för ett tag sedan, PAZ - Neptune & Mars, rätt bra, dom har även gjort flera bra låtar, dock är dom inte så kända tror jag. Har någon av er hört ifrån dom förut?
XOXO
Matilda

Mamma fyller år!

halv seriös bild ja, haha!
Heej! Idag fyller värdens bästa mamma år, så ett jätte stort grattis till henne för det är hon värd!
XOXO
Matilda

Chris Rene - Young Homie

Chris Rene - Young homie
Heej! Hittade denna låten på en blogg för några dagar sen. Chris Rene - Young homie, så bra! Han var med i USAs x-faktor, han har även varit missbrukare av droger mm. Och musiken var hans väg ut, han kom nyligen ut ifårn rehaabliteringen. Storyn bakom hittar ni här. Han säger fint citat om man lyssnar ifrån 1.20 typ, men vid 1.45, 1.50 säger han citaten eller vad man ska säga, jätte fina meningar och ord, så betydelsefullt!
XOXO
Matilda

The boys who bilder

Heej! Gillar verkligen the boys who bilder, haha!
XOXO
Matilda

Just because we don't talk ...

Heej! Hittade lite bilder.
XOXO
Matilda

Upp och ner

Rätt bra text på bilden tycker jag, haha!
Heej! Dagen har gått upp och ner i alla fall humöret, har i alla fall gjort detta, bad på idrotten, gjort ett samhällsprov som känndes helt ok, bakat chokladbollar, kletiga men goda pluggat och fixat lite.
Nu slö kollar jag lite på tv, svarar på kommentarer mm.
XOXO
Matilda

Gotye/Walk off the earth - Sombody that i used to know

Somebody that i usedd to know - Gotye (feat. Kimbra)
Somebody that i used to know - Walk off the earth (Gotye cover)
Heej! VIlken tycker ni är bäst? Orginalet eller covern? Tycker själv båda är bra.
XOXO
Matilda

2x muntliga nationella prov

En bild jag gillar som är tagen för några år sen av någon i familjen någonstans vid kusten tror jag.
Heej! I skolan var det 2x muntliga nationella prov, engelska och svenska, och det gick rätt bra!
Sen vägstädning med friidrotten, hittade massa skräp, lite knäppa grejer, uppdtoppad orm typ hittade någon, en överkörd katt såg vi, massa cigaretpaket osv. Men kul hade jag i alla fall, haha!
Nu plugg och tv.
XOXO
Matilda

Morgon intervaller

Heej! Känner mig duktig som gick upp vid 7 fast jag har sovmorgon för att gå ut och köra intervaller, i början tänkte jag, åh varför låg jag inte kvar i sängen (min dåliga diceplin) men nu är det så skönt att ha tränat och även fast det var lite kyligt ute var det skönt! Nu ska jag snart iväg till skolan.
XOXO
Matilda

Bloglovin och blogkeen skyltar/knappar

Heej! Beslutsångets ... till vänster <-- ser ni bloglovin och blogkeen skyltar/knappar, ska jag ha dom där? Eller någon annan stans? Eller ska jag ens ha dom? Kanske bara bloglovinskylden/knappen? Eller ingen av dom? Om man trycker på inlägg, arkiv och kategori, ska jag ha skyltarna/knapparna där med (som det är nu) eller ska jag bara ha dom på framsidan? Säg vad ni tycker, tack!
XOXO
MAtilda

Mat och vikt hetsen

Heej! Har ni någon gång tänkt på det här med alla program på tv, först ska vi baka söta maffiga muffins med Leila bakar, sen banta till biggest loser, laga mat i mästerkockar och sedan jämföra oss med supersize vs. superskinny, se yttligare ett matprogram och se på top modell, någon som pratar om mat, sen ser man på I juse to be fat, någon serie eller film med någon som skippar frukost eller räknar kalorier eller tränar och inte äter och 15 åringar som åker på bantinigsläger osv.
Inte undra på att folk blir överviktiga och får anorexia ... För vissa kollar på matprogrammen och vissa på bantningsprogrammen ... visst, det ska vara en blandning av program, men det får inte gå i överdrift.
Tycker mat och tränings hetsen är stor, jag kan förstå att folk på ätstörningar eller blir överviktiga sån inverkan som detta har. Snabbmat, stress mm. Men kan inte alla ta ett steg tillbaka, äta nyttig mat, träna/röra på sig i lagom mängd och inse att dom är bra som dom är? Ne, jag menar inte att alla ska se lika dana ut, men ni fattar vad jag menar ... tv och internett har förstor inverkan på oss när det gäller mat och bantning och med all reklam överallt, jag gick ner 5 kg på 2 veckor, eller jag gick ner 14 kilo på 2 månader, så blir du vältränad, recept gör goda muffins, gör goda kakor ... ne det är inget fel i att äta kakor och godis osv. och vad skulle tidningar skriva om om inte mat och vikt?
Men poängen är väll, va nöjd med dig själv, träna som du vill, ät vad du vill, men fastna inte för allt i tv och internett när det gäller mat och vikt, du är bra som du är!
XOXO
Matilda

Kalas, övningskörning och veckans blogg

Förstabilden ser det ut som jag har tjocka lår och andra lite knäpp med, men i alla fall.
Linne - Ullared | Blus - vet inte | Lack thights - ärvt av kusin
Heej! Tipspromenad i förmiddags, till farmor och farfars stuga, hem fixa klart i garderoben. Sen till släktkalas för fasters man med amssa smörgåstårta, tårta och bus med barn. Sen övningskörning, det är kul att köra. Nu blir det plugga .. söndagsångest ... Men att bli veckans blogg hos jeam.blogg.se gjorde det mycket roligare! Fövånad jag blev när jag klickade in där och hittade min blogg i veckans blogg, haha!
XOXO
Matilda

Nya bloggdesignen

Heej! Ny blogg design, men headern vill inte riktigt, blev lite för stor så den blev lite knäppt, men det får va så länge för ska snart iväg på kalas så ska fixa mig. Kan ni inte se den nya designen? Uppdatera sidan eller klicka på F5.
XOXO
Matilda

Fototävling hos ennelin.blogg.se

Heej! Jag är med i Elins fototävling, i sammarbete med tvspelsweb.se, vinner jag tänker jag använda mitt presentkort till bland annat dessa snygga hörlurar, eller flera olika kanske och kanske en sån här häftig datormus, det verkar vara billiga och bra saker där!
XOXO
MAtilda

Älskade löparbanor

Heej! Igår kväll fick jag ont i ryggen och det satt kvar i morse och fortfarande lite, men mycket bättre nu. Vet inte vad jag har gjort, men det är i vissa lägen, men med lite hot and coold så lindrade det lite.
Gick upp rätt tidigt eller ja, halv 9 i alla fall, pluggade, träffade Klara V och drog för att träna ute för första gången i år, det luktade friidrott, löparbanor och åhh! Loppet var sega ... men har ju sin anedning att man har bara sprungit 60 m för det mesta i vinter och nu springa 200, haha! Blev även en del prat!
Hem, duscha, plugga, äta mellanål, fixa lite.
XOXO
Matilda

Nya fiskar till akvariummet

Heej! Gårdagen bestod av: Äta, åka till farmor och farfar, köpa fiskar till akvariummet med pappa, fixa akvariummet, hjälpa pappa med några grejer, gick ut och gick med Ebba, plockade vitsippor, äta, plugga, Lets Dance, Farsan, sova.
XOXO
Matilda

Biologiboken på datorn ...

Biologi boken på datorn, suger! Ännu mer när man strycker över saker, markerar mm. och det försvinner eller man inte kan spara på ena sidan så det försvinner ... fuck! Får ryck ... beror detta på fredag den 13? Kanske det, men biologiboken brukar ju vara helt knäpp ... men slutar snart snart snart ... bara en liten stund kvar ...
XOXO
Matilda

Minisemlor

Bilder: google
Heej! på matten idag fick vi hembakade minisemlor och saft av lärarstudenten, gott! Gjorde matte lektionen mycket bättre, haha! Nu blir det kemi.
XOXO
Matilda

Samhälls plugg i nästan 2 timmar

Bild: Av Klara när vi var ute och fotade förra veckan.
Heej! Blev träning i eftermiddags, sista inomhus för denna säsongen. Hem och plugga samhäll i nästan 2 timmar på datorn, känner mig rätt duktig, sån nu räcker det med plugg för ikväll.
XOXO
Matilda

Hur går det med mina nyårslöften?

Reprisbild sen nyår 2011-2012
Heej! Kommer ni ihåg att jag hade lite nyårslöften? Det var dom här:
Godis/kakaor: Inte helt godis förbud, men inte äta på vardagar utan på helger och speciella tillfällen, 3 månader, tills slutet på mars då.
Borsta tänderna: Ja det är klart att jag borstar tänderna, men på morgonen jätte snabbt för man har bråtttom, sen har jag någon förmåga att glömma ställa tandborsten på laddning så den kan vara urladdad flera dagar så jag får borsta med den som vanlig tandborste, vilket inte funkar så bra. Hade även det förra året, men gick sådär och inatt så tog laddningen slut i eltandborsten och den var inte laddad i morse, haha!
Försöka få 4 träningspass/vecka: Ja, få mina 4 träningspass i veckan minst och inte vara så lat på tröningarna ibland.
Inte vara så lat: Sluta vara lat när det gäller allt, hjälpa till hemma, göra läxor, städa rummet, träna, hämta något och fixa saker så att dom blir gjorda inte tänka gör det sen och så glömemr man och tänker snart, sen och sånt ja.
Göra läxor mm: Skärpa till mig och göra läxorna/plugga till proven i tid inte kvällen eller rasten innan och plugga lite mer så jag kan det hela, inte bara till provet eller förhöret någon/några dagar senare.
Ja, får väll se hur detta går, haha!
Hur har det gått?
Med godis/kakor, rätt bra faktist, men dom senaste veckorna vid påsk har väll varit sådär, men höll det rätt bra förutom på helger och lov som då var tillåtet att äta till slutet av mars och ska väll fortsätta lite med det nu med tror jag.
Borsta tänderna, jo, borstar i alla fall längre tid.
4 träningspass/vecka, sådär, har varit sjuk två gånger i vår så har blivit några veckor utan träning, men har fått ihop 3-4 pass/vecka ibland 5 om man räknar med skolidrotten.
Latheten, bättre, men ibland försvinner bara all lust och inspiraion. Och typ rummet, blir snabbt stökigt igen, men denna veckan har jag försökt hålla ordning i allla fall.
Göra läxor, har väll gått sådär, man blir bara trött på att plugga till läxor/prov, finns ingen insperation där ibland heller ...
XOXO
Matilda

Ändra designen

Heej! Har sån lust att ändra bloggdesignen, vill har något ljusare, vitt, ljust rosa, pastell färger eller något, lite mer somrigt och vårigt. Ska bara hitta en bra mall först, göra en header, försöka fixa koderna, bli sur för att det inte blir som jag vill, tappa tålamodet och försöka sen igen ... haha!
XOXO
Matilda

" Are you still mad at me? "

Heej! Var på bra humör i morse när jag vaknade, hade sovmorgon, åt frukost och det var blå himmel, sen loggar jag in på fb och läser att några av mina bästa vänner måste byta klass till tvåan ... humöret ändras, hittar inget att ha på mig, eller massa men det är för kallt att ha/har inga byxor som passar till/kan inte bestämma mig, kom till skolan 20 minuter tidigare än vi började, vilket betydde att jag kunde tagit hand om kläderna och cyklat senare i morse ... Men men, nu sitter jag på tyska, dom flesta i klassen som går natur musik är på konsert, vi natur samhällare får inte gå ... men men.
XOXO
Matilda

Hållbarhetsturnén 2012

Halvdan bild men i alla fall.
Heej! Besöks rekord igår, så roligt, tack! Idag var det hållbarhetsturnén i skolan, info om miljön, hållbarutvekling från olika företag osv. Rätt intressant, och jag slapp lektionerna på förmiddagen så bara en lektion i eftermiddags, gött! Fick även fika, damsugare och kaffe, dricker inte kaffe men drack väll 1/4 kopp som bestod av mycket mjölk för att jag skulle bli lite piggare, haha! Fick även lite grejer, en snygg tyg kasse, regnskydd till cykelsadeln, söt nyckelringsgris, kontantkort med fri surf, en coca cola och så skulle man kasta bollar i olika hål så vann jag ett par coola panta mera trosor, haha!
Nu blir det försöka at plugga.
XOXO
MAtilda

Nytt regnställ

Ragnställ - Intersport
Heej! Åkte igår till intersport och fick med mig ett regnställ hem, invigdes på promenad igår och regnstället avr jättebra! Älskar färgen på det med, dock lite mörkare rosa röd lila än på bilden.
XOXO
Matilda

Påskfika hos farmor och farfar

Jeans - JC | bandeau - HM | blus/linne - ärvt av kusinen tror jag, men tror att den kommer ifrån HM
Heej! Härom morgonen hade mamma kul och la snöre i halva huset som vi fick följa till vårat påsk ägg, haha. Idag blev det påskfika hos farmor och farfar, kakor, tårta, påskpåsar, godis och träffa släkten, trevligt.
XOXO
Matilda

Kalas för kusin

Bild: weheartit
Heej! Har gjort 1/2 matte tal idag, bra va? Bättre än inget i alla fall ... Och sen storstädade jag rummet, dammade, dammsög, bytte lakan så blir skönt att krypa ner i en nybäddad säng.
Sen blev det åka till Kaxholmen för kalas hos kusin, trevligt! Nästan hela släkten kunde komma. När jag kom hem var jag mätt på super goda kakor och en supergod tårta och trött/ont i huvudet efter hundskäll och lek och bus med kusinbarnen, men dom är söta! Speciellt lilltjejen som är lite mer än 1 år som gick runt och gnagde på sylten i hallogrottan och älskade glasstårtan. Sen fick hon någon socker kick och lullade runt och gjorde någon form av konster, haha, söt!
Nu har jag klinkat lite piano och får se om det blir någon film eller något!

Klockan är 11.47

Heej! Klockan är 11.47 och jag har redan hunnit med att packa grejer hos mormor och sedan hjälpt till att packa upp dom igen. Ska se till att få massa annat gjort idag med, förutom att jag ska på kalas är det dags att börja med pluggandet och fixa rummet, så sätter på musiken och börjar.
XOXO
Matilda

Påskafton, inte julafton?

Heej! Blev lite fundersam i morse om det var påsk afton och inte julafton eftersom det var snö ute, haha! Men förutom lite blåsigt så är det ju rätt fint väder ute. Igår blev det att ta hand om massa bilder, klistra in i almbum osv som bilden ovan visar. Idag än så länge har jag burit flyttkartonger åt mormor, käkat McDonalds mat och varit barnslig med bror.
XOXO
Matilda

Glad påsk!

Heej! Vill bara önska er en glad påsk!
XOXO
Matilda

Gårdagens shopping + toffsar

2-pack bandeau-bh H&M 79,90 kr (du hittar dom här, bättre bild med)
Rosa bh, Kappahl 75 kr
Små gummibandstoffsar, perfekta till flätor mm. genomskliniga och svarta, Eko 14,95 kr/paket ca 20-25 st i varje paket
Heej! Det var fynden jag gjorde igår på stan och i söndags på eko.
XOXO
Matilda

Dröm om hungerspelen och twilight

Godmorgon! Inatt drömde jag hel knäppt igen ... Jag drömde om Hungergames, först var det något med skolan och sen var jag Katniss (huvudrollen). Jag rymde och hittade distrikt 13, på vägen blev jag överfallen flera gånger men klarade mig undan. Distrikt 13 hade trä tillverkning. Jag upptäckte sedan Peeta bakommig, först blev jag sur att han följde efter, men sen sa han att han gjorde det för att skydda mig, så gulligt! Sen kom regimen vars ledare va Dart Wander i star wars. VI började slåss med spjut, ja sånna man kastar i friidrott. Jag fick tag på en twix oxh när jag skulle kasta iväg den då gick allt i slow motion, alla ville ha en bit utav den och jag gav en bit till domvi slogs emot, då blev vi vänner och dom hjälpte oss att hitta tillbaka till vårat distrikt nummer 12. Alla började springa och jag var den enda tjejen, sen var det väll ett 50 tal killar som såg ut som Jacob och Edward i Twilight (såg Twilight filmen igen igår). Och dom sprang i bar övergropp och jeans shorts, grr, haha! Jag sprang hand i hand med Peeta och vi kom till en båt där jag hoppade upp på hans rygg (som Bella gör på Edward i twilight) och vi dök i i vattnet på båten och båten hette Pearl Habour (såg reklamen för en film som även hette så, kanske var därför). Sen simmade vi ifrån båten, jag var så lycklig och galet kär i Peeta. Sen kom jag på att jag måste snacka med Gale om distrikt 13 och sen älskade jag honom lika mycket som Peeta och visste inte hur jag skulle välja, för båda ville mitt bästa, ville skydda mig osv (lite som Bella i Twilight). Men åhh vilken bra men knäpp dröm, haha!
XOXO
Matilda

Vårfoto ifrån 4/4 - 2012

Heej! Igår kom Klara hit och vi bagav oss ut med kamrorna i högsta hugg och knäppe bilder på vårtecken och varandra, mysigt värre var det!
XOXO
Matilda

Anki och pytte

Heej! Minns ni detta barprogrammet? Anki och Pytte? Åhh vad jag älskade det programmet! Var min favorit när jag var liten, haha! Så roligt och så bra!
Blogg.se låg nere en stund för underhåll så inlägger blev lite senare en vad jag tänkt, men i alla fall. Igår blev det inget foto men det blev träning och sen film. Planerna för idag är att få lite gjort, har fått äran att röja undervåningen, kul? Nej, men det måste väll göras det med ... Sen ska jag och Klara ut och fota.
XOXO
Matilda

Tandläkaren vid 09.10

Bild: Ifrån Internet.
Heej! Gick upp vid 07.45 idag eftersom jag hade tandläkartid vid 09.10. Gick upp för trapporna till 4 våningen i ett hus och ner igen, sen hos tandläkaren upp och ner för trappor till 8:de våningen eftersom jag helst inte åker hiss, så motion, haha! Fick reda på att för att fixa mina tänder behöver jag ha tandställning (räls) både uppe och nere i ca 2 år. Låter kul va? Jag får ju bestämma själv om jag vill ha det så får fundera, men man får kanske fina tändersen. Men min erfarenhet av tandställningar är bra, men tandställningarna har varit dåliga, när jag gick i 3:an eller något fick jag olika tandsltällningar fram och tillbaka till och med 7:an. Dom gick sönder, jag kunde inte prata med en av dom. Dom var av plast och jag hade inte dom jämt på mig som jag skulle så sen gick tänderna tillbaka eftersom tandläkaren inte körde någon avvänjning (det heter inte så, men ni fattar vad jag menar va? Så att inte tänderna går tillbaka).
Blev sedan a6 med mamma, frukost på ikea och hittade tvvå vattenflaskor. Sen hittade jag inget av det jag skulle ha, fanns inte inne, inte i min storlek, var slut osv. Men men, fick med mig shampo, balsam och deo ifrån ÖB i alla fall, haha!
Jaja, nu har jag ont i huvudet och är seg så sak nog ut och fota.
XOXO
Matilda

Familjen annorlunda

Heej! Sitter framför tvv:n njuter lite av lovet och har kollat på 3 avsnitt på tv4 play på tv:n av familjen annorlunda, riktigt bra! Att dom är annorlunda, vågar ha så många barn och får ihop vardagen. Ska se till att få lite gjort nu med tänkte jag.
XOXO
Matilda

Myskväll hos Klara

Heej! I fredags blev det promenad med fina Ebba och sen grill med familjen. Lördagen spenderades med 2 boken av hungerspelen, fatta eld, totalt inne i boken (där av dåligt bloggande), så bra!!! Den lästes ut i förmiddags förresten.
Lördagskvällen spenderades med fina Klara, hon hämtade mig på moppen och vi spenderade kvällen med, prat, fota, laga mat, tv, skratt typ, mysigt! Bilder ifrån kvällen:
Blåsippor som klarade av snön " Blåsippor ute i backarna står niger och säger att nu är det vår ... "
Klara ser skeptiskt på maten, men den var grymt god! Spagetti och Kycklinggryta med spenat och soltorkade tomater
.
Att äta nästan en halv kladdkaka var är inte gott tillslut, haha!
Earth hour mys med ljus och tv.
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus