Solat, läst, badat och stavhopp

Hejsan :D :D
Iag har det blivit sola lite, läst och badat och en sväng med båtan med mamma och kusin, rodde lite blev lite snett men det gick rätt så bra i alla fall. Ikväll blev det träning och dom första hoppen blev riktigt bra när jag provade med en annan lite hårdare och lite längre stav men sen gick det inte så bra, så fick gå tillbaka på gamla staven istället och köra lite på, då gick det sådär men sen blev det bra igen, haha.
Ne, nu regnar det!
Ikväll har det blivit bada, tv kollat på Sommar med Ernst och sen Hawaii 5 - o, det är rätt så bra tycker jag. Nu sitter man vid datorn och kollar på sporten :D :D
XOXO
Matilda

Bloggar

Hejsan :D :D
Har kollat in lite kändisbloggar och här kommer lite vad jag tycker:


Kissie:
Skreiver mest om fester, fotograferingar och allt hon är på men hon lägger ut myckeet bilder. Det jag inte gillar med hennes blogg är att hon är så smal och bantar, har silikon och känns lite överdriven en verkligen typisk bloggerska, blond jätte smal, silikon lite övrallt, chihaua, kläder och ja sånt.


Kenza:
Henns gillar jag lite mera, hon skriver lite mer på ett sätt som jag gillar och även fina bilder, hon lägger både ut outfits, tips och bilder ifrån dagen. Hon är inte riktigt den där typiska blogerskan som Kissie, inte utseende messigt i alla fall, bara lite i så fall.


Blondinbella:
Hon är ochså lite av en typisk bloggerska, men hon känns inte riktigt som verken Kissie eller Kenza utan att hon gör det på sitt egna sätt lite mer. HJon bloggar om det hon gör, outfit, foton, hennes bok och sånt och jag tycker den verkar rättså bra.

Sen gillar ju alla olika och så men lite såhär tycker jag i alla fall :D :D
XOXO
Matilda

29/6 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har det blivit fixa lite, badat 3 gånger och varit hos mormor och sen solat och lite sånt.
Ikväll har det blivit äta grillat och sedan hoppa lite studsmatta, fixa lite och nu kollar jag lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Fin fint väder

Hejsan :D :D
Fin fint väder är det ju och idag har jag faktist hunnit med att hänga med mamma och fixa några grejer och sedan varit nere vid sjön och bada och nu sitter jag i solen, gillas!
Lägger in några låt :D :D
XOXO
Matilda


Save the world - Swedish house maffia


Where them girls at - David Guetta ft. Flo rida & Nicki Minaj :D :D

Våfflor

Hejsan :D :D
Idag har det blivit jobba igen, men vi blev klara så vi har packat lite mer än 4000 t - shirtar tror jag.
Sen blev det ta det lungt en stund innan jag åkte till träningen, varmt men det gick, tänkte även prova mina nya skor, men eftersom vi bara joggade ett varv med skorna och sen barfota i gräset så blev det inte så mycket men dom varkade bra.
Ikväll bhar det blivit att äta våfflor, gott Sen har jag kollat lite på Allsång på skansen som var rätt bra och sen blev det morden i Midsommer som ochså var rättså bra :D :D
XOXO
Matilda

Vet inte varför detta blev med fet stil


Packlat t - shirtar

Hejsan :D :D
Idag blev det jobba igen då, packa blodomlopps t - shirtar, packa ut ur en kartong och sen lägga dom en och en i en påse tillsammans med en folder och sen lägga tillbaka dom omlott i lådan som då blir överfull, tejpa igen och märka.
Sen blev det sola lite och sen till träningen rätt så varmt men det gick helt ok.
Ikväll har jag läst ut boken bryta ut rättså bra var den, sen har jag ochså kollat lite på tv och nu kollar jag lite på hotellpraktikanterna, rätt så bra faktist :D :D
XOXO
Matilda

Solat, nattvioler och smultron

Hejsan :D :D
Har solat i efter middag och ja kusinen är här så har varit lite med han och min bror har även gått en sväng med mamma i skogen och på en äng typ och plockat nattvioler som luktar gott och hittade även smultron.
Ikväll har det blivit tv och nu ska jag nog dricka varm choklad och fortsätta att kolla på en film :D :D
XOXO
Matilda


Fiske och solat

Hejsan :D :D
Igår blev det att åka och fiska med familjen och kusin och dom i en sjö vid Eksjö. Jag fick 2 fiskar om man inte räknar med den som var pappas som jag fick dra upp, haha. Men det blev väll runt 40 - 45 fiskar på 2 båtar på typ 4 timmar, och sen fick man lite ont i sitt benen och rumpan och sen tappade man ju tålamodet med lite, haha.
Idag har man läst i solen, jätte skönt :D :D
XOXO
Matilda

Röd dag


Hejsan :D :D
Idag har jag inte gjort mycket, det brukar ju bli så när det är röda dagar, hade lust innan att åka ner till stan men kom på att det är nog stängt så ja, vet inte riktigt vad jag ska göra har en jätte fin finne på näsan ( verkligen ) ser ut som en häxa haha, ne men den är irriterande!
Ja, har inte så mycket mer att skriva :D :D
XOXO
Matilda


Midsommarstången


Klänningen


Klänningen jag hade på mig igår :D :D

Midsommar

Hejsan :D :D
Midsommar idag då, släkten har varit här på vårat traditionella midsommar firande, klä midsommar stång, 8 - kamp, mat, tårta och trevligt folk jätte kul! Meen hade klänning på mig först, sen tog jag på mig thighs och jacka och sen blöev det att byta till tröja istället haha, ne men rätt fint väder med så ja.
Ikväll har det blivit fixa undan lite grejer och utmanat min bror och pappa på 8 - kamp och lite sånt och nu kollar man lite på Falkenbergs revyn solsting och snedsprång :D :D
XOXO
Matilda

Trevlig Midsommar! :D :D

23/6 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har det blivit fixa lite allt möjligt plocka björkar och blommor, fixa lite mat och lite annat. Ikväll tog jag bussen ner till träningen bvi fick en regnskur så man blev blöt av stav hopps mattan men det gick rätt så bra.
Föresten såg jätte gulliga fågelungar innan som var på väg att flyga ut ut sina holkar.
Ikväll har det blivit kolla på Hawai 5 - o rätt så bra faktist och sen har det blivit att fixa lite sånt :D :D
XOXO
Matilda

Fix och Jack Sparrow

Hejsan :D :D
Idag har det bara blivit fixa liten än så länge, haha.
Men läger in en låt som jag tycker är rättså bra :D :D
XOXO
Matilda


Jack Sparrow - The lobley island

Partytält

Hejsan :D :D
Idag har det blivit lite fix och sånt och sedan satt upp partytält och bord och stolar till midsommar.
Ikväll har det blivit att kolla lite på tv och nu sitter jag lite vid datorn och kollar lite på tvn :D :D
XOXO
Matilda

21/6 - 2011

Hejsan :D :D
I kväll har det blivit fixa, tränat lite och sedan en promenad med familjen, min bror åkte på sin kick så skulle knuffa honom lite så han fick lite fat men jag lyckas trilla på asfalten istället, men det gick bra.
Nu sitter jag vid datorn och ska nog ta en dusch och sen blir det kanske lite tv :D :D
XOXO
Matilda

Handlat och låtar

Hejsan :D :D
Idag har jag hängt med mamma och midsommar handlat mat och sånt och sedan har det blivit liote fix och så har jag varit duktig och klippt gräset.
Ska väll gå ut och hjälpa pappa rigga lekar till midsommar :D :D
XOXO
Matilda

Några låttips:

Britney Spears - Till the world ends


Alexandra Stan - Mr. Saxobeat


Rihanna - California king bed :D :D

Fixa och friidrott

Hejsan :D :D
Idag har det blivit fixa lite och sen träning, benen kändes tunga och det var minuten! As jobbigt, men det gick helt ok.
Men fundeerade lite på varför jag håller på med friidrott igentligen, jag började när jag kanske var runt 7 - 8 år, och jag har väll inte presice varit så duktig men jag har tränat och gjord det men mest för att det har varit kul och det är väll det som gäller fortfarande, för att det är kul och det är det ju med så ja, haha.
Ikvällö har det blivit lite fix och kollat lite på tv :D :D
XOXO
Matidla

19/6 - 2011

Hejsan :D :D
Ikväll har det blivit att gå en liten promenad med familjen och dator.
Snart ska jag nog kolla på en film :D :D
XOXO
Matilda

Liseberg igår

Hejsan :D :D
Igår bar det av till göteborg med släkten, började med ett besök i slottsskoogen och sen en tur med paddan och lunch innan vi åkte till Liseberg då atmosfear åktes! Lite inponerad att jag åkte den efter som jag förut varit en åkmes typ så åkte både kanonen, höjdskräcken, uppskjutet och atmosfear för första gången igår och kan jyu bara säga att jag älskar det! Fast bäst av dom är nog balder så skön att åka, men öven atmosfear och höjdskräcken gillas och kanonen och höjdskräcken med, skrek ju lite men det är väll meningen eller? Kan även säga att jag inte gillar bergbanan så mycket, den är lite hackig och bromsar rätt hårt, men ja, det var en kul dag med släkten och min bror vann en stor kartong med alladin och paradis 6 olika i och pappa vann två stora rör med center, 25 i varje. Hade även en liten tävling i bussen så mamma och jag vann där lite godis, haha.
idag har det bar blivit och fixa lite och lite sånt :D :D
XOXO
Matilda
17/6 - 2011

Hejsan :D :D
Ikväll har jag kollat på falkenbergs revyn eller det är inte slut än, den är faktist rätt så kul :D :D
XOXO
Matilda

Fotbollsskola, ogräs, tidningar,diplom och godis

Hejsan :D :D
Blev inget bloggande igår, men det blev att jobba i alla fall, och sen träning.
Idag har det blivit jobba så nu är man ledig ett tag eller ja, det blir väll jobba lite ibland med och sen ska jag nog jobba i slutet av lovet med. Men det har väll gått bra, lite jobbiga ungar och massa ogräs som skulle rensas och tidningar men vi fick diplom och godis med, haha. Men det har faktist varit rätt så kul, vi 5 som jobbar mest med varandra har ju kul tillsammans i alla fall, haha.
Sen i efter middag har det blivit fixa lite och sen äta, gott.
Ikväll blir det nog kolla lite på tv och fixa lite :D :D
XOXO
Matilda

15/6 - 2011

Hejsan :D :D
Kan ju säga att jag har träningsvärk sen igår, haha!
Har blivit äta grillad och rökt fisk ikväll, gott.
Nu sitter man lite vid datorn och kollar man lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Dela ut tidningar och stan

Hejsan :D :D
Idag var det jobb igen då och idag fick vi dela ut tidningar till vissa personer, deras namn och adress och sånt stod på tidningen och lite lata som vi är så åkte jag och Kajsa moppe och delade ut dom, haha och det höll vi på med ett bra tag för det var många och sedan fick vi rensa ogräs en liten stund, kul va? Haha, men man har bra sällskap.
Sen blev det bara hem en kortis och sen iväg på stan med Ebba, trevligt. Hittade inget där förutom några tuggumin, men lånade några böcker på biblioteket och sen åkte jag ner mot mammas jobb och medans jag väntade på henne gick jag runt på ÖoB och hittade en hår inpackning och tuggummi.
Ska nog gå ut och försöka tände grillen :D :D
XOXO
Matilda

Jobba och träning

Hejsan :D :D
Idag blev det jobb igen, först rensa ogräs på ena banan och sedan plocka upp kyckling lotter som vi blev klara med och sedan forbollsskolan både roligt och jobbigt, ibland lyssnar dom inte, kan inte sluta bråka och håller på och sen vill inte ena ungen vara med, andra slår sig, tredje tycker det är ojämna lag och sånt så ja och sen blir jag ner brottad ochså av 7 - 8 åringar och så körde vi svarte man och jag lyckades inte ta många dom är snabba och små, haha. Men det var väll helt ok man var ju lite trött och så sen.
Sen blev det tv en stund innan man åkte på träningen och sen ikväll har det blivit planera lite inför midsommar.
Ska nog kolla lite på tv snart :D :D
XOXO
Matilda

Jobbat

Hejsan :D :D
Idag var det då jobba som gällde jag och några till skulle först vara ledare i fotbollsskola för 6 - 8 åringar och sen skulle jag tömma massa kycklingar eller ja plastbehållare på lappar, dom som var med i kyckling racet men det var faktist rätt kul.
Sen blev det hem och sedan till träningen vilket blev styrka och lite sånt, jobbigt kan man ju säga.
Sen har det blivit hem och fixa lite och kollat lite på tv :D :D
XOXO
Matilda


Så här såg det ut när vi fixade med kycklingarna :D :D

Dop

Hejsan :D :D
Idag var man på dop, det var kusin barnet som döptes lite men det var trevligt och kul.
I eftermiddag har det blivit att fixa lite och sånt.
Nu kollar man lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

11/ 6 - 2011

Hejsan :D :D
I dag har det då blivit fixa lite och sånt och sen var jag ute och sprang en sväng, gick l'ttare än vad jag trodde så ja.
Ikväll har det blivit tv, kollat lite på friidrotten, dimond leauge och nu en film och lite sånt :D :D
XOXO
Matilda


Sparkcykel

Hejsan :D :D
Har idag varit och häämtat fiskarna hemma och fixat akvariummet och lite sånt och sen har det även blivit ut med bror när han åkte kick så jag fotade han lite när han hoppade och jag fick även åka lite dock är jag ju inte så duktig då, haha.
Ska snart fixa lite och sånt :D :D
XOXO
Matilda


Jag då, haha :D :D

Promenad och grillad banan med choklad

Hejsan :D :D
Ikväll blev det gå ut en sväng i regnet med bror, tycker faktist det är riktigt mysigt på något sätt att vara ute när det regnar.
Men sen blev det i alla fall att äta grillat och åt även jätte god grillad banan med choklad, gott. Har även kollat på talang, Simon som vann med rubriks kuber var ju otroligt duktig lösa en rubrikskub, kolla på den först och sedan med förbundna ögon lösa den på typ 1 minut! Riktigt bra!
Kollar igen lite gamla blogg inlägg och ett där jag skrev att rostat bröd med leverpastej är gott och började då tänka på Ebbas min när jag säger det, haha! Vi pratade även om en nyckel ring hon hade för ett lamm typ och massa andra roliga saker.
Och nu kollar jag lite på en film :D :D
XOXO
Matilda

Sommarlov

Hejsan :D :D
Sommar lov nu då, riktigt skönt! Dagen började med att träffa Ebba och sen till skolan för avslutning i aulan och sedan hämta betygen, känns både sorligt och roligt att lämna det hela, man har liksom haft sin trygghet i det på något sätt och man har kännt till allt, man kommer nog sakna det lite, så lite blandade känslor. Men nu har man gått ut grundskolan då vilket ochså är skönt, men det är lite konstigt att man inte ska till ljungarum igen liksom börja gymnasiet, haha. Men betygen ska jag inte heller klaga över har höjt mig i flera ämnen fast jag egentligen inte behövde för att komma in på linjen, men det är ändå kul.
Sen blev det hem och äta jordgubbar, glass och grädde med familjen och fick även en jätte fin ring och ett solglasögon fodral av mamma och pappa, tack så jätte mycket!
Har äevn blivit packa i hop saker till stugan, sedan upp till stugan och börjat packa upp sen kom farmor och farfar på besök men ska ta hand om det sisst som jag inte packat upp tänkte jag :D :D
XOXO
Matilda

Bilder suck festen och skolavslutningen:

Jag och Ebba får ett litet skratt anfall, haha


Så här blev vi då till suck festen


Min skolavslutnings klänning och skorna


Jag från skolavslutningen :D :D

9/6 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag var det att dra till Ebba som gällde och det innebar fix inför kvällen till suck festen, först hade vi inte brottom, sen brottom och sen inte brottom igen, haha. Men sen åkte vi iväg och vällen innehöll mingel, mat, efterrätt och lite olika saker i aulan och det var riktigt kul och alla var så fina i klänningar och kostymer och även maten var god så det var riktigt kul! Bilder kommer kanske sen.
Nu fixar jag mig lite och sånt :D :D
XOXO
Matilda

Ledig och piano

Hejsan :D :D
Idag r man ledig då efter som vi grillade med klassen igår istället, men gick ändå till skolan för att spela piano.
Nu sitter jag med datorn och fixar lite :D :D
XOXO
Matilda

Grillning med klassen

Hejsan :D :D
I eftermiddag var man då med Ebba, blev fixa lite och sen sola en stund innan vi åkte till Åsa sjön för grillning med klassen och det var väll kul.
Ikväll har det bliit fixa lite och nu kollar man på tv :D :D
XOXO
Matilda


Ebbas lypsyl

Hejsan :D :D
Idag har det blivit skola, vi har ju inte gjort så mycket precis, haha så slutade vid 12 typ.
Så nu sitter man här med Ebba kollar lite bloggar, lyssnar på musik och kollar lite sånt :D :D
XOXO
Matilda


Ebbas lypsyl, vi fick inte till någon bra bild på oss och jag klagar att mitt hår ser fett ut som Jay Smiths haha, ok inte så mycket då men i alla fall :D :D


7/6 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har det blivit fixa lite och sen iväg till träningen en liten regn skur kom och det mullrade lite i kanterna, men det gick helt ok. Kan ju bara tipsa er om att dricka mycket när det är varmt!
Ikväll har det blivit fixa lite och nu mullrar det lite i kanterna igen.
Nu sitetr jag lite vid datorn och kollar lite på fotbollen :D :D
XOXO
Matilda

Nödvändigt

Hejsan :D :D
Nyss hemkommen ifrån skolan känns ju verkligen som det vi gjort varit nödvändigt, först tyska och inte gjorde något typ och sen matte då vi gick en liten promenad och jag och Ebba stannade sedan hos henne en stund innan vi gick tillbaka till skolan för skåps städning och sen en liten info grej om vecksn så fick sluta den lektionen mycket tidigare och sen skulle vi ha slöjd men vi fixade det vi skulle då så vi slapp det sen, att tömma skåpen så vi slapp slöjden med, så känns ju inte som man gjort något speciellt vettigt i skolan, haha.
Kan ju även säga grattis till min bror på namnsdagen :D :D
XOXO
Matilda


Söt va?


En fågel unge som tittar ut ur sin holk :D :D

Träning och tv

Hejsan :D :D
Idag har det blivit sola, bada och fixa lite och sen åkte man iväg till möte info om sommar jobb och sedan var det träning, det var lite varmt och träna kan man ju säga och det var mitt 2 träningsspass sen efter jag varit sjuk, men men det gick helt ok.
Kan ju även säga att Sverige har national dag och att våra kaniner fyller 4 år :D :D
ikväll har det blivit fixa lite och kolla lite på äntligen hemma och nu kollar jag på lite annat på tv :D :D
XOXO
Matilda

Solat och badat

Hejsan :D :D
Blev inget bloggande igår men gjorde inget speciellt mer än solad, badade och såtn.
Och idag har jag inte heller gjort så mycket utan solat, fiskat och tagit det lungt, haha. Flög en irriterande fluga och surrade vid mig nyss.
Ska väll gå ut igen :D :D
XOXO
Matilda

3/6 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag åkte man en sväng med pappa till en sport affär som hade rea, hittade en sport bh i alla fall.
Sen tog jag årets första dopp i sjön inte så varmt men inte jätte kallt heller.
Nu äter jag lite, mitt bröd jag gjorde innan och snart blir det nog att kolla lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Reebok Easytone

Hejsan :D :D
Idag har det blivit bröd bakning och resultetet blev rätt så gott!
Fint väder är det med, så blir nog ut i solen igen :D :D
XOXO
Matilda

Reebok Easytone
Reebok easytone är ett par skor som ska göra din kropp bättre för varje steg, i alla fall forma dina lår, vader och rumpa. Dom har som cirklar under sig som gör att dom ska träna kroppen mer. Jag vet inte om det fungerar eller hur bra dom är, men låter ju lite coolt men kanske inte så bra att träna i eller jag vet inte, haha. Någon som har provat dom? :D :DFiske

Hejsan :D :D
Igår var man i stugan och så sov man där tills idag så¨har varit där i dag med och det har blivit fiske med familjen och kusin fick faktist 4 abborar och en liten gädda. Sen har jag bara fixat lite och sånt.
Nu ska jag kolla på inspelningen av Hawaii five - o :D :D
XOXO
Matilda

Välkommen in, Veronica Maggio
Du slänger ner en nyckel ifån fönstret i köket,
jag går fyra trappor upp du är välkommen in,
fullt med skor i hela hallen folk vi fläkten står och röker,
det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.

Varför slänger någon ner en nyckel i från fönstret i köket om det är fest hos henne? Och varför går hon fyra trappor upp och säger sen du är välkommen in? Haha, det borde ju stå så man ändra lite så det blir annat, men den är bra i alla fall :D :D


Välkommen in Veronica Maggio :D :D

Studiedag

Hejsan :D :D
Idag har man studiedag då, skönt! Så har tänkt fixa lite grejer och sånt :D :D
XOXO
Matilda


Ebba och Mina ben när vi sitter i en gunga


Ebba med sjön bakom sig


Ebba i en båt


En bild på mig


Sjön :D :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus