Krattat löv hos mormor och lite annat

Heej! Känner mig duktig, har fixat lite på enna datorn som knappast funkat utan hängt sig oftast, sen har jag även varit hos mormor och krattat löv i några timmar, trött i armarna. Sen äta mormors goda stuvade mackaroner, mums! Tänkte ta med kameran och fota lite, men glömde att ta med kameran, men två bilder ifrån gårdagen i alla fall, den översta bilden tagen på gräset med blixt, och den undre bilden tagen på gräset utan blixt. Hem och till träningen, styrke test typ, jobbigt! Men sen en kul staffet efter då man ska hoppa på en stor tjockmatta på sig två och två så den flyttar på sig, haha! Nu kollar man lite på tv, sporte och nyheterna och sen sitter lite vid datorn med.
XOXO
Matilda
Föresten, glad halloween! Eller vad man nu säger, haha!

Lite ögongodis


Zack Efron
Taylor Lautner
Danny Saucedo
Heej! Idag har det bara blivit att slappa, ta det lungt, städat mitt ru, kollat på tv och suttit vid datorn. Läste även en kul grej, var team Edward innan Jacob drog av sig tröjan, haha!
XOXO
Matilda

Ställ om klockan

Heej! Ni glömmer väll inte att ställa om klockan till vintertid? Då drar du tillbaka klockan för du plockar tillbaka utemöblerna och på hösten ska man baka en kaka och dra klockan tillbaka.
XOXO
Matilda

29/10 - 2011

Hejsan! Morgon träning i morse, upp till stuga, rensa ut garderoben så nu får det plats med grjerna och det är snyggt ihopvikt och slängde/gav bort lite med som jaf typ inte använder eller passar, bra va? Ätit god kyckling med potatis och sås ch nu kollar jag på inspelningen av så muycket bättre, det är faktist rätt så bra, Tomas Ledin som är värd i kvällens programmet eller vad man nu säger, haha.
XOXO
Matilda

Höstlov

Heej! Höstlov nu då, riktigt skönt! Idag har det varit skola, ingen sovmorgon för vi hade svenska istället, engelska bok prov, känndes väll helt ok, matte och biologi. Sen har jag fixat lite saker och sånt.
XOXO
Matilda

Engelska boken utläst

Heej!Vanlig skol dag med tyska prov och sen fick vi reda på resultatet på samhällsprovet, och det var väll helt ok då. Ikväll har det blivit träning och sen har jag presice läst ut engelska boken, yes! Bara kvällenen innan vi ska ha prov, men i alla fall, haha! Nu kolalr jag lite på tv, på inspelningen av Robinsson och sen kanske kolla på parlamentet.
XOXO
Matilda

Justin Bieber - Mistletoe

Är inget jätte Justin Bieber fan, men denna låtan var fin!
XOXO
Matilda

Figur målad i paint

Heej! Sitter och har klassråd nu och som underhållning gjorde jag och Klara en figur i paint, snygg va?
Innan idag hade man tyska prov, men det känndes helt ok, och snart ska man ha samhälle.
XOXO
Matilda

Träffat Ebba

Hejsan! I eftermiddag träffade man saknade Ebba, det var ett tag sen i sågs sist! Några fina bilder som vi tog för ett tag sen med då, haha! Men blev en liten stund innan jag försökte mig på lite tyska pluggande, prov imorgon och sen läste jag engelska men har typ 30 sidor kvar i alla fall, och tyska orkade jag inte plugga så mycket på, så ja. snart blir det att se Hawaii 5 - 0.
XOXO
Matilda

Your smile is my drog

Heej! Sitter i biblioteket nu, borde läsa engelskaboken ( repris bild då med, men i alla fall ) som vi har prov på på fredag! Och sen har vi tyska prov morgon med! Men borde återgå till engelskaboken, elelr jag har inte börjat läsa än, haha!
XOXO
Matilda
Your smile is my drog


Pulver pastasås

Hejsan! Eftermiddagen blev att sitta i skolan en stund, köpa macka på subway och gå vidare till träningen, träna, hem, laga pulverpasta sås, inte så jätte gott med potatis till, men det funkade, och med gelé till med då, haha!
Har även duschat och fixat lite, men har ont i ryggen, i typ svanken om det kanske är sen gårdagens träning med knäböj och marklyft, det gör i alla fall lite ont i vissa lägen, typ böja sig fram och spnt, ja ja.
XOXO
Matilda

Klara valde bild till inlägget

Heej! Sitter nu på biologilektion, haha! Men ska dra en sväng till stan med Klara sen för vi har flyttat svenskan så vi slutar tidigare, dock börjar vi tidigare på fredag, men men. Sen ska vi dra vidare till träning, och ja det var Klara som valde bilden då, haha.
XOXO
Matilda

Ledig!

Hejsan! Idag är man ledig, ingen engelska lektion, så det är skönt! Men har lite saker att plugga på med, men men.
XOXO
Matilda
Så här ser väll ungefär veckan ut då.

Kalas för ett kusinbarn 3 år och nagellack

Hejsan! Dagen har jag då ängnat åt att prata skidor, plugga och åka på kalas till kusinbarnet Benjamin som fyller 3 år idag, han börjar ju bli en stor pojke nu ju!
Ikväll har jag kollat på Gustavsson 3 trappor, så roligt, haha! Ska fixa lite och kolla lite på tv tror jag.
XOXO
Matilda
Dålig bild, men så blev grafitti nagellacket jag köpte på HM häromdagen, med ett lite mörk rosa nagellack under, även det ifrån HM tror jag, dock är det bortslitet längst ut, men i alla fall.

OneRepublic - Good life


Egelska boken

Godmorgon! Igår kollade jag på allt för min syster, har inte sett klart den än, men den var så fin elelr sorglig typ.
Vad ska jag göra idag då? Jo, plugga, läsa engelska boken och åka på kalas tror jag.
XOXO
Matilda

Morgon träning

Hejsan! Klockan ringde vid 8 i morse, efter några snoznigar gick jag upp, Klara kom hit och vi drog på träningen vid 9, innebandy och styrka, duktigt va? Det är faktist rätt skönt att träna på morgonen så har man gjor det liksom. Sen duscha fixat och nu sitter jag och pluggar tyska och lyssnar på musik, har även en engelska bok jag ska läsa ut med, får väll fortsätta med det!
Även ett stort grattis till mamma som klarade sin tenta idag!
XOXO
Matilda
Baby? - Newkid, Denna lyssnade jag på mycket i somras, men lite skön är den, haha!

21/10 - 2011

Hejsan! Började inte förens 12 idag, en lektion inställd, så läste lite i engelskaboken och sen mötte jag upp Klara V och fixade några grejer på stan och köpte graffiti på HM, mötte Klara G i skolan och åt lunch, matte, lucia övning och sen biologi. Fixa lite hemma, gick en sväng, köpte godis och sen dobidoo och på inspleningen av Robinsson, rätt roligt och bra faktist.
XOXO
Matilda

Svenska lektion

Hejsan, sitter på en svenska lektion och har tråkigt, vi var typ klara så vi fick göra lite vad vi ville så länge, haha!
Igår tänkte jag göra ett inlägg och klaga på bussen, men den var faktist bara 4 minuter sen och stannade och åkte inte förbi och hem var den några minuter sen men som det står i tabellen så är det cirka tider, alltså kan den vara 5 minuter tidigare eller 5 minuter senare än vad det står i tabellen, men bussen hem var det knappast något folk på om man jämför med bussen till skolan.
Sen skulle jag och Klra gå till Nya musik och jag hitatr tyop inte dit så vi slog upp det på hennes iphone och gick en omväg, fast det igentligen var mycket närmare om man gått rätt väg och inte runt allt, haha!
Sitter här och halv sover nästan och sen väntar tyska, fysik och samhäll, ja ja.
XOXO
Matilda

Telefonen och datorn

Heej! Efter en dag i skola, slutade inte förens vid 4 och cyklade hem i regnet! Så sitter jag och chillar lite vid datorn, skönt, i myskläder med. Föresten vill ni veta en lite äcklig sak, vill ni verkligen det? Hörde nämligen att 16% av baktterierna som är på mobilen är samma som man har efter att man varit på toa och inte tvättat händerna. Och tänk att det kanske inte bara är du som är på din mobil, och vad mer kan det finnas på? Bra fråga, men inte så fräscht antar jag. Ne, men man tänker ju att ett dörr handtag har mycket bakterier, men telefonen och datorn då? Och telefonen lägger du sedan emot kinden när du pratar, och det kan ge finnar om man pratar mycket typ, haha. Ja nu skriver jag inte mer om det. Ska nog läsa igenom min laborations rapport och fixa lite tror jag.
XOXO
Matilda

Fiskar och träning

Hejsan! Vad ska jag skriva, jo igår skaffade jag några fina fiskar till akvariumet, zebrafiskar. Sen idag då sovmorgon, piano, engelska och sen jag och några till satt i ett musik rum och lekte lite, grymt kul. Sen var det då labb måndag, tråkig fysik labb och sen en biologi labb som var bättre och vi fick gå lite tidigare, det gillas! Klara hängde med mig hem, vi käkade och sedan drog vi till träningen tillsammans, tycker vi var riktigt duktiga idag som sprnag 2 varv och det i ett bra tempo bland backarna, haha! Lika så inne träningen och rätt roligt var det ju med! Duschade och bastade efteråt, skönt! Och har inte pluggat typ något idag heller, skönt! Föresten så förlorade J - södra ikväll för fotbolls intresserade då, inte så bra, men men. Ska fixa lite saker och så nu.
XOXO
Matilda

Inget bloggande igår ...

Hejsan, igår blev det inget bloggande, men i alla fall vi gjorde om biologi provet och denna gången krånglade det då inte lika mycket som sisst, haha! Sen blev det att köpa ltie godis och sen kolalde jag på föräldrarfälölan, har nog sett den flrut men det är lite mysig.
Idag har jag fixat lite grejer, cyklade en sväng med pappa, var en trafikolycka på vägen, en bil var rätt krossad och så. Sen pumade vi cykel och hälsade på farmor och farfar en liten sväng. Hem, åkte upp till a6 en kortis och fixade några grejer och nu sitetr jag i soffan och kollar lite på tv och datorn, haha!
XOXO
Matilda

13/10 - 2011

Hejsan, idag skola då, gjorde samhällsprov, men et känndes helt ok i alla fall, var om demokrati, diktatur och ideologer och sånt typ. Sen har jag fixat lite olika grejer, inte så mycket faktist, och nu kollar jag på inspelningen av Robinsson, rätt bra faktist.
XOXO
Matilda

Nena - 99 Luftballons 1984

Denna låten lyssnade vi på på tyskan Nena med 99 luftballons ifrån 1984 och gissa vem som nynnar på den nu då bara för det? Haha.
XOXO
Matilda

Gillas, sådär och ogillas

Hejsan, en liten lista typ,
Gillas: Sitta i fat boysäcken framför brasan med datron i knäet.
Sådär: ta fram vinterskor och stickad mössa.
Ogillas: Bilister som inte stannar vid övergångsställen.
XOXO
Matilda

Havrefras

Hejsan, ikväll har jag sprungit en liten sväng sen dator, duscha, sen äta lite kvällsmat med harefras, pluggade lite till samhällen och nu dator och tv, haha, kollar på Hawaii 5 - o nu.
XOXO
Matilda

he is we - Everything you do


Träningsvärk

Heej! Känns som att skola faktist gick rätt bra idag, började med tyska och sen var jag på ett syntest till körkortsansökan typ, kollade snabbt på stan med Klara, pluggade lite samhäll, fysik lektion utan lärare och skrev på laborationsrapporten, lunch, matte och sen kvar på pedagogiskträffpunkten och gjorde matte så jag nästan blev klar i alla fall dit vi skulle va, tycker vi jobbade riktigt bra idag i alla fall, haha. Kan ju även säga att jag har träningsvärk i rumpan och låren, känner mig som en hjulbent och hallt fotbollsspelare, haha! EMd efter träningen i måndags tror jag. Åt lite innan och nu sitter jag med datorn, lyssnar lite på musik och ska plugga på samhällen.
XOXO
Matilda

Kasslergryta

Hejsan, idag har det blivit att plugga lite då, åkt till mormor, plockade lite äpplen där, hem och sen lagade jag och min bror mat, kasslergryta, gottt! Sen har det blivit dator, tv och plugga och fidxa lite anna och ikväll har jag kollat på 99 saker att göra innan man dör med Erik och Mackan och lite annat.
XOXO
Matilda

Studiedag

Hejsan, vill ni veta en sak? Jag har studiedag! Skönt, så sitter här i en verkligen matchande outfit med rosa mjukisbyxor, grönt linne och en svart tröja, haha! Men i och med att det är en studiedag så ägnas den åt studier ... kul va? Ne, men har pluggat en stund och ska snart ta en paus och fixa lite annat. Tänkte lägga upp låten Damn med Concept store men såg jag allaredan gjort det för ett tag sen, haha.
XOXO
Matilda

Sovmorgon, engelska, sluta

Hejsan, slutade vid 12 idag efter sovmorgon och en engelska lektion, skönt! Sen har jag suttit och pluggat, kollat på tv och suttit vid datron. På bilden ser man lite hur håret blev med dom blonda slingorna, bilden är typ svart vid eller något, men i alla fall, men har sovit med flätor inatt då,så det blev lite lockigare. Ikväll blir det nog träning. Men tänkte fortsätta att plugga lite nu.
XOXO
Matilda

Bloggdesign, skogen och pluggande

Hejsan, idag har jag fixat lite med bloggdesignen och sånt, sen har jag varit ute i skogen en sväng och plockat svamp, men hittade inte så mycket, men lite i alla fall. Sen har det blivit lite samhälls pluggande och ätit min brors kladdkaka, gott! Nu kollar jag lite på tv, har kollat på Gustavsson 3 trappor upp och nu kollar jag på inspelningen av time out, rätt roligt faktist.
XOXO
Matilda
Lägger in en oild på några blommor som jag tog för ett tag sedan i trädgården.

Plugga, plugga och plugga

Hejsan, ja, detta sysslar jag med nu, pluggar och sitter vid datorn och fixar lite annat samtidigt, haha.
XOXO
Matilda

Godmorgon eller god förmiddag kasnke man säger ...

Godmorgon eller god förmiddag kanske man säger. Planer för dagen är att plugga, visst låter det kul va? Men sen ska jag nog även gå ut en liten sväng och fixa lite grejer. Nu ska jag gå och spela skate spel på xboxen med min bror och försöka vinna lver honom ... vi får väll se hur det går, haha!
XOXO
Matilda

The perfect man

Hejsan, satt och kollade lite på tv innan och såg att filmen The perfect man gick med Hilary Duff och kom ihåg att jag kollade på dom för några år sedan och att dom var riktigt bra.  Det var nog Ebba som fick mig att gilla dom, the perfect man, Raise your voice och a cinderella story, kan ju tipsa om dom, sorliga och roliga man kan både skratta och gråta till helt enkelt, även she's the man, dock inte med Hilary Duff, men den är bra i alla fall.
XOXO
Matilda
The perfect man - trailer
Raise your voice - trailer
A cinderella story - trailen, men vet inte om det är den officiella trailern, men i alla fall
She's the man - trailer, denna filmen är inte med Hillary Duff, men den är ochså bra.

Ekobussen

Hejsan, idag var det ut med ekobussen med klassen, kallt, blåsigt och ja, men det gick väll och frammåt eftermiddagen blev det i alla fall lite varmare. Sen blev det en kort tur på stan med Klara när jag väntade på bussen och lite sånt, hon fyller även år igad, ett stort grattis till henne! Hämtade även mitt armband efter som att det har varit inne på lagning, åkte hem fixade lite saker, tog ett varmt bad och tinade upp och ikväll har jag kollat på doobidoo och nu lite på idol.
XOXO
Matilda
Repris bild, men grattis Klara!

Sprungit, frisören och utvecklingssamtal


Hejsan, igår träffade man Ebba på eftermiddagen efter att ha slutat vid 12 och sen lite senare var man ute och sprang en sväng med Klara.
Idag har det varit skolan då, slutade vid 12, åkte och klippte mig och gjorde slingor. Sen fixade vi lite grejer och åkte sedan på utvecklingssamtal och ikväll har jag fixat lite saker, suttit vid datorn och kollat lite på tv och nu kollar jag lite på inspelningen av Robinsson.
XOXO
Matilda

Löven blåser ner

Hejsan, nu känns det som att hösten är här, det blåser och löven blåser ner från träden och virvlar runt. SLutade vid 12 idag, riktigt skönt! Det är typ utvecklingssamtals dag så man slutar tidigare! Skolan var ändå rätt lugn, tyska, håltimma och fixat några grejer med klassen och sedan fysik och lunch. Sen har jag suttit lite vid datorn och kollat på www.smartphowned.com, lite roligt faktist, sms som blivit lite fel, haha!
XOXO
Matilda
Concept store - Damn! Tycker låten är lite skön och bra typ

HV - AIK

Hejsan, HV - AIK, från 2 - 7 till 7 -7 på 4,55 minuter, grymt va? Och i tredje perioden med, och sen vinner dom på straffar!
XOXO
Matilda

Biologi prov, zorse och zonkey

Hesajn, idag avr det då biologi prov, vi skulle göra det på datorn och ja, prov på papper med penna funkar nog bättre, man kunde inte gå tillbaka och kollaa svaren och på någåt ställe bytte mina svar plats efter jag tryckt på ok så det bli fel och sen hoppade det över en fråga med, men ja ja.
TÄnkte på en sak, om en häst och en åsna parar sig så blir det en mula eller en mulåsna som i dom flesta fallen blir steril. Men om en zebra och en häst eller om en zebra och en åsna parar sig vad bli det då? Jo om en zebra och en häst parar sig blir det en zorse och en zebra och en åsna blir en zonkey, haha.
XOXO
Matilda
Zonkey
Zorse ( bilder ifrån google )

Träningsträff

Hejsan, efter skolan så var man hemma en stund innan man cyklade till tränaren som ochså är min faster, träffade friidrotts gruppen, åt god mat, kollade på bilder och hade almänt trevligt! Cyklade hem i mörkret med Klara, pluggade, kollade datorn, duschade, och nu sitter jag vid datorn igen, haha!
XOXO
Matilda

Labb-måndag

Hejsan, sitter nu och pluggar, lyssnar på musik och pratar lite, labb-måndag idag, vilket betyder att vi har nästan 3 timmars laboration i fysik och biologi och slutar inte förens vid halv 5, så är det varannan måndag och varannan slutar vi vid 12 typ och har en lektion. Ska försöka förstå lite mer biologi nu!
XOXO
Matilda
Klara och jag då, någon gång mellan pluggandet så ska man göra något kul!

3/10 - 2011

Hejsan, idag har det blivit plugga, fixat i kaninburen och lagt stenar och lite sånt där inne, åkte och fixat lite grejer, ja, det är väll vad jag har gjort, gått en liten sväng med mamma, suttit lite vid datorn och tv:n, haha.
XOXO
Matilda
Hos domma 2 har man fixat lite då.

Söndag

Godmorgon, eller god förmiddag kanske man ska säga. Sitter och pluggar och kollar runt lite på datorn lite i mysbyxor och fleace tröja, skönt! Planer för idag är väll att jag ska plugga lite då, och sen ska jag fixa klart i kaninburen tänkte jag och fixa lite. Mamma sa att kaninerna hade grävt igen ... så får väll gå ut och fixa det så det inte rasar på dom eller att dom rymmer ut.
XOXO
Matilda
Började lyssna på denna låten nyss, tycker faktist den är rättså bra!

Ärenden, fix och bilder

Hejsan! I förmiddags hängde jag med pappa och uträttade lite saker, sen var jag ute, fotade lite, pluggade, fixade hos kaninerna, grillade och åt fläskfilé med potstis och sås, gott! Sen har jag pluggat lite med och gjot smotie,
XOXO
Matilda
Tomater på en bricka
Vår katt, Felix
En gångväg

Fix med bloggdesignen

Hejsan, har fixat lite med bloggdesignen, får väll se hur det blir sen.
XOXO
Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus