Lady Antebellum - Just a kiss

Heej! Denna låten gillar jag Lady Antebellum - Just a kiss, fin, bra och skön att lyssna på, haha!
XOXO
Matilda

Vadå studiedag?

Hejsan! Haft studiedag, sovmorgon och sen blev det att plugga, det är väll det studiedagen var till för och för att lärarna typ går någon kurs eller något, man är ju ledig men då har man massa läxor, prov och sånt att plugga till, bland annat har jag skrivet en fysik labbrapport. Gick en liten sväng, tagit det lungt, tv, dator och gjorde smothiee och varma mackor i micron, har även ätit deg, pepparkaks och någon annan som står i kylen eftersom vi egentligen skulle bakat ikväll, men det blev innte så, så har käkat lite deg istälelt, haha! Snart bli det att kolla på inspelningen av Berg flyttar in.
XOXO
Matilda

Nickelback - When we stand together

Hejsan! Denna låten lyssnar jag på ibland Nickelback - When we stand together, bra, fiin både sång och text mässigt och ja, allmänt bra!
XOXO
Matilda

Styrketräning

Heej! Kom hem för någon timma sen ifrån ett träningspass med styrketräning, armarna och axlarna skakade verkligen! Tappade även mitt silver armband, men som tur var hittade jag det!
Kul att det är mörkt när man åkte ifrån skolan idag vid 16.30 efter laborationsrapportsskrivande, ännu bättre humör man blev då, men träningen pighgade upp lite i alla fall, haha!
XOXO
Matilda

Storm

Hejsan! Var nyss ute och tog in en ljusslinga som slog emmot dörren, lossnade när det blåste ute, det är ju storm ute, blåser och regnar, ruggigt väder, brr ... Håll i hatten, annars blåser den iväg. Har hört att det snöar på en del ställen, men inte här, men i alla fall. Rätt skönt att sitta inne i min one pice, lysna på musik och bara ta det lite lungt typ.
XOXO
Matilda

Dreamhack städning

Heej! Vet ni vad man har gjort idag? Jo, städat uppe på elmia efter dreamhack som har varit i helgen, kanske inte så trevligt presice. Samla ihop stolar, sortera burka, flaskor, tömma ut drickan som finns kvar, tömma alla säckar och ta ut flaskor ur dom innan man fick slänga dom, soppa. Sen när vi var klara ( Friidrotten ) med det stället vi var på, då hade dom inte kommit så långt i D hallen, så det blev 1,5 timmars till arbete där nere med att plocka ihop skivor och lägga ihop lastpallar i högar. Så totalt 6 timmar av lukt av gammal kebabsås, cola, thaimat, mynt, fluffiga små figurer, kuddar, sovsäckar, kläder, skräp och jag vet inte vad, man hittade allt ifrån tanborste, mat, halva tangentbord, fällkniv, burkar, flaskor, tidningar, ja jag vet inte riktigt vad, men pengar tiill klubben och en del skratt blev det väll med, haha, men kan inte dom som suttit där städa efter sig, fast då får ju inte klubben så mycket pengar, haha! Men typ hur många säckar som helst med pantburkar / flaskor. När man kom hem blev det en skön dusch och käka pizza, det slank ner även fast jag gått i gammal kebabsås lukt halva dagen, man var hungrig efter som vi bara åt fika där, haha!
Föresten, första advent idag, glöm inte att tända första ljuset i adventsljusstaken.
XOXO
Matilda

Somtimes it last in love but somtimes it hurt instead

Soetimes it last in love but sometimes it hurts instead - Someone like you, Adele

Gillar det citatet, det är så fint. Spelar den på piano med, fast arcord då, har fastnat lite för den låten, haha!
XOXO
Matilda
Someone like you - Adele

24/11 - 2011

Heej! Resursdag så slutade vid 12, fixade några grejer med mamma, hem, äta och träna för första gången på lite mer än en vecka för jag har varit juk, riktigt skönt! Föresten, bara 1 månad kvar till jul, min adventsstjärna satt jag faktist upp ikväll när jag städade rummet, bilden högst upp i inlägget, repris bild, tror att den är tagen förra året, men i alla fall. Snart ska jag nog gå och lägga mig i en renbäddad säng, skönt.
XOXO
Matilda

Stått i bandy kiosken


Heej! Har varit i kioske på denna matchen ikväll med Jossan, längesen vi träffades, men ul var det, rätt mycket folk och det soldes lite saker, inga kaffebryggare som sprutade vatten eller anra knäppa saker som vi annars brukar lyckas med mer än att vi fick springa och hämta saker för det tog slut i ute kiosken och att växeln tog slut ibland, men det brukar den ju göra ibland, haha! Jönköping bandy fölorade dock, men trevligt var det.
XOXO
Matilda

Klara V make my day

Heej! När man kommer hem i eftermiddags så hittar man en lapp i brevlådan, till Matilda Johansson står det, jag öppnar lite fundersamt och läser det som står nerskrivet innan jag börjar skratta, ett litet brev ifrån Klara V, som hon lagt i på vägen hem ifrån skolan, för go är hon, det hade jag ju inte precis väntat mig, sen en promenad med henne, ja, she make my day! Haha. Fixade lite saker, lite ärenden med mamma, duscha, göra hårinpackning,  och nu itter med tyska boken och pluggar glosor, fast jag har haft nästan en hel vecka på mig att göra dom ... haha, sitter även med datorn med.
XOXO
Matilda

Twilight breaking dawn

Heej! Haar varit och sett denna underbara film på bio ikväll med Ebba! Bästa twilight filmen tror jag nog, skrattade och grät avv både sorg och lycka! Totalt värd att se, grym! Och ja, dom flesta har väll i alla fall hört talas om twiligght, och i denna filmen fick jag grymt svår att bestämma sida Edward eller Jacob, fast, det behöver jag ju knappt längre, ska inte säga hur den slutade för er som inte sett filmen / läst boken, men riktigt bra och det finns mycket ögongodis i filmen med, haha!
XOXO
Matilda
Där kom lite bilder som är ifrån filmen / har med filmen att göra.

Gekås Ullared igår

Heej! Sjuk i torsdags, halvsjuk i fredags, sjuk halva löördag och gekås Ullared igår.
Hittade några små saker igår, en one pice och en tröja, lite utav sakerna ska jag få i julklapp med. Åt på någon Asian food resturang, har typ inte gjot det förut, och det var väll sådär, pommes, revben och wook blev det, men smakade på det mesta och även suchi, det var lite konstig konsistens, haha! Kanske inte någon favorit, men det var väll helt ok.
XOXO
Matilda

Rihanna - We found love ft. Calvin Harris

Hejsan! Lyssnar på denna låten, Rihanna - We fonud love ft. Calvin Harris, låten är bra, videon är lite udda, fast om man lyssnar på texten så passar den ändå rätt bra till, haha!
XOXO
Matilda

Promenad med Ebba

Heej! I eftermiddag har jag varit ute och gått en sväng med Ebba, mysigt! Nu sitter jag och försöker plugga engelska, men ja, det går inte så bra, haha! Men borde faktist fortsätta ...
XOXO
Matilda

Har ...

Hejsan! Ja, bilden säger vad jag gör nu.
XOXO
Matilda

Macka, mjölk och jordgubbsfil med havrefras

Heej! Labbmåndag, fick disikera gädda på biologin, trevligt, haha! Ne, men jag har varit med och rensat fick rätt mycket så tycker inte det är så jätte äckligt, haha! Skynda hem, träning, trevligt, roligt och jobbigt, men som sagt, det ska det uj vara, det är ju träning ju, dusch och bastu efter och medans jag väntade lite engelska plugg till provet på fredag, åkte hem, åt, tänkte att jag skulle göra mannagrynsgröt med smör och lite mjölk i, macka och mjölk men brände mjölken och gröten blev typ slapp eller hur man nu säger, vattnig / mjölkig kanske det heter, så fick bli macka, mjölk och jordgubbsfil med havrefras istället, det var gott det med, packa upp träningsväskan och nu dator och tv.
XOXO
Matilda

Dagens fråga - 14/11 - 2011

XOXO
Matilda

Farsdag firande och bio

Hejsan! Eftermiddagen blev det fira farsdag hos farmor och farfar med kakor och tårta och en liten del av släkten, faster hennes man och en kusin. Efter det åkte vi ner med farmor och frafar till bion och sen gick familjen på bio Tintin i 3D såg vi, den var animerad då, men den var bra animerad. Filmen var rolig, lite små mysig, i stortsätt helt ok / rättså bra, lite lång kanske ( ca 1 timma och 45 minuter ) för att ibland var det stunder det inte hände så mycket, eller att det hända samma sak lite längre tid, men det funkade. Jag har läst pappas gamla böcker / serier med Tintin och man kunde känna igen sig i den i alla fall, men mysig och rolig var den, saknade dock profesor Kalkyl när pappa nämnde att han inte var med, han var ju lite små rolig, men Dupontarna, Tintin, Milou och Haddock var ju med.
Sen har det blivit att kolla på Gustafsson 3 trappor och nu datorn.
XOXO
Matilda

Karl Wolf - Africa

Karl Wolf - Africa
Hejsan! Hittade denna låten och den är lite skön att lyssna på faktist!
XOXO
Matilda

PB dagen och värdens bästa pappa

Hejsan! Gårdagen började med en sväng till torget, loppis och sen blev det en god fika med mamma, sen åkte vi till några mer ställen innnan hon släppte av mig vid skolan, PB dagen var det så hade en matte lektion och sen tog jag lite pennor och godis, haha! Träffade fina Ebba på bussen, åt, gick ut i en timma och gick med Ebba, massa trevligt snack om nästan allt, haha! Hem och jag och mamma pkte till Ikea, gickrunt där lite, hämtade bror och sen blev det mat, så mycket bättre och dumpa honom!
Har värdens bästa pappa, så han firade man lite i morse! Frukost och sen såg jag klart på filmen dumpa honom. Snart ska jag väll ta tag i min långa att göra lista som bland annat innehåller massa grejer med att städa på rummet och plugga lite.
XOXO
Matilda

11/11 - 2011 och spira invigningen

Hejsan! Skolan slutade vid 10.45 idag sen lunch och fira 11/11 - 11 11:11, haha!
Hem, fixade lite och ner på spira invigningen, min bror var med i den stora kören, men såg inte mycket, stod lite på fel ställe och det var personer framför mig som var längre, haha! Men lite såg jag i alla fall och hörde Ola Salo sjunga, men såg han inte, hittade sen ett räcke att sitta / stå lite halvt på så såg lite då med innan jag och mamma giick en sväng där vid istället och kollade lite. Lite kallt var det och nja, det som var coolt var väll när helikoptern flög så nära, fast det gör den ju nästan vid stugan, haha!
Nu kollar jag på tv / film med mamma, lagat mannagryns gröt och nu och äter jag vit toblerone, gott, haha!
XOXO
Matilda

Regina Spektor - Samson

Hejsan! Ett litet låt tips kom där då, Regina Spektor - Samson, hon har en fin röst, och även låten ärr bra.
XOXO
Matilda

Robinsson final

Hejsan! Skola, Klara hängde med hem, pluggade, åt, träning, duschade där, åkte hem plugagde, åt, gjorde klart matte diagnosen som ska lämnas in i morgon, fixa lite såg på inspelade Robinsson final, vann rätt? Nja, det beror väll på hur man se det, alla var värdiga vinnare i alla fall, men lite knäppt att dom som åkte ut fick bestämma lite, men kul med. Dator, parlamentet och nu kollar jag på sporten.
XOXO
Matilda

Lil llördag

Hejsan! Lill lördag idag då, haha! Började med att jag fick skjuts till skolan i morse sen tyska hål och inställd fysik lektion så det blev lite lucia övning med klassen, luunch i skolan, kort sväng på stan med Ellinor, matte, hem, äta, fixa lite saker, tog bussen till öb, sen vidare till mammas jobb, hämtade bror och vi uträttade lite ärenden, pluggat och fixat lite, och det har ju varit dimma idag med, nu tv har sett 112, Berg flyttar in och lite på efterlyst, en liten toblerone med vit choklad ät jag med, gott! Nu sitter jag vid datorn och kollar på sporten.
XOXO
Matilda

Bloggen 1 år

Hejsan! Visste ni att bloggen fyller 1 år idag, så grattis till den, haha!
XOXO
Matilda

Fysikprov, plugg, träning

Hejsan! Kan sammanfatta dagen med fysikprov, innebandy tunering på idrotten, biologi, hem, äta, träna, plugga lite där medans jag och Klara väntade på att åka hem, hem, äta, duscha, göra lite matte, dator och tv. Men det ahr väll funkat i alla fall, trevlig träning i alla fall, men lite jobbigt, men det är ju meningen ju, haha!
XOXO
Matilda

Fotbollsgalan

Heej! Ikväll har det blivit träning, skönt men lite jobbigt, men det är ju meningen med, haha.
Sen har jag ätit och sett lite på fotbollsgalan, många fina priser delades ju ut och diamantbollen gick till Lotta Schelin och guldbollen gick till Zlatan Ibrahimovic, dom fick även båda priset för årets forward på dam och herr sidan i fotbollen. Sen det här, jag har inget emot Zlatan alls, han är enormt duktig, men har han inte fått tillräckligt många guldbollar nu, 6 stycken liksom, den 5 raka, känns som att han redan vet att han är grymt bra på fotboll, inte någon annans tur att få den kanske, Zlatan vet ju hur det är att få den ju. Ja ja, men i alla fall. Imorgon har man fysik prov, taggad, nja, haha!
XOXO
Matilda

Ellos och körkortstillstånd

Hejsan! Kul att man fick brev från ellos att min beställning var försenad och att den kommer / att dom skickar den runt den 10 december, kul va?
Men jag hade ett brev till och där stod det att min körkortsansökan blivit godkänd, bra va? Haha.
Ska iväg på träning sen hade jag tänkt.
XOXO
Matilda

Gustafsson 3 trappor

Hejsan! Har suttit och skrattat en stund åt detta och nu skrattar jag lite åt time out, haha! Eftermiddagen har bestått av pluggande, spelat piano, gjort smothie, ätit middag,dator och tv typ, haha.
XOXO
Matilda

Tipsromenad och fysikplugg

Heej! Gårdagseftermiddagen spenderades med Klara och Carola, duktiga som vi är så gjorde vi lite fysik och sen fin fin pianospelning och sång. Fick sedan gäster på kvällen.
Idag har mamma och jag gått tipspromenad, varit i stugan och hos mormor och nu ska jag fortsätta med fysiken, men men.
XOXO
Matilda

Några nya fiskar till akvariet

Hejsan! Idag fixade lite på förmiddagen och sen uträtatde jag lite saker med pappa och vi skaffade några till fina fiskar till akvariumet! Seen hälsade vi på farmor och farfar och sen plugagde jag fysik ett tag, fixade datorn och sen gick vi ner till kyrkogården och tände lite ljus.
Ikväll har det blivit fixa lite, dator och tv och äta toast amckor, coh nu ska jag nog kolla lite på tv igen, haha!
XOXO
Matilda

Halloween light show 2010 och 2011

Halloween light show 2011 - Party rock anthem
Halloween light show 2010 - Thriller ( Michael Jackson )
Hejsan! Lite coola eller vad? Lampor och grejer som dom har gjort så med musik till, häftigt!
XOXO
Matilda

Eric Saade feat. Dev - Hotter than fire

Hejsan! Eric Saades nya soingel, hotter than fire - Eric Saade feat. Dev, en skön låt!
XOXO
Matilda

Matta

Hejsan! Ja, på bilden ser ni mattan som jag köpte häromdagen, dock är den lite rödare och mjuk att gå på.
Gårdagen var jag en stund hos farmor och sen spemderades kvällen med fina tjejer nämöigen Klara och Carola och fysik pluggande, eller ja, blev kanske inte så jätte mycket fysikpluggande, men lite i alla fall!
Idag har man varit och uträttat lite saker med mormor och mamma, mitt tålamod höll på att ta slut några gånger, haha! Men hittade i alla fall 2 par höst/vinterskor, bh, deo och nagelbandskräm typ, har inte provat det förut, men får väll se om den funkar till torra och sprukna nagelband.
Nu försöker jag att göra lite matte, det går väll sådär, haha!
XOXO
Matilda

Värsta pojkvänsakademin

Heej! Ikväll har jag tränat och nu sitter och kollar lite på tv, värsta pojkväns akademin på trean, asså jag blir typ både arg och vill skratta! Om tjejer och deras svin till killar ( killarna tror att dom har åkt till någon tävling typ först ) så ska dom försöka lära sig igenom en form av en skola typ, haha! Ne, nu avr pausen slut.
XOXO
Matilda

Värsta pojkvänsakademin

Heej! Ikväll har jag tränat och nu sitter och kollar lite på tv, värsta pojkväns akademin på trean, asså jag blir typ både arg och vill skratta! Om tjejer och deras svin till killar ( killarna tror att dom har åkt till någon tävling typ först ) så ska dom försöka lära sig igenom en form av en skola typ, haha, ne men det är faktist rätt kuul i alla fall, kanske inte föör dom som deltar, men för tittarna, det fångar en, är roligt och rätt så bra, haha! Ne, nu var pausen slut.
XOXO
Matilda

Lagat dator och lagat mat

Heej! Känner mig duktig som fått ljudet på en dator att funka och sen lagat mat och uträttat lite ärenden.
XOXO
Mstilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus