Brittebo

Hejsan :D :D
Gårdagen och förmiddagen idag har spenderats på Brittebo med klassen, trevligt förutom myggen som bet en, fick lite färg ochså men hade ett linne på mig så har ett vitt sträck på ryggen efter det, haha. Blev även äta pizza på kvällen, gott och sedan godis då, haha. När jag somnade i natt så väckte Ebba mig efter en halvtimma och säger min percing har åkt ut och jag är halvvaken och fattar lite halvt vad hon säger så slutar med att jag får hänga med henne upp och ut till toan för att sätta i den igen, lyckat! Men väderet har ju varit fint med så riktigt kul var det.
I efter middag har jag varit i stugan oich fixat lite, det har ja varit riktigt varmt med ju lite åsk värme.
Ikväll har jag packat upp lite och sedan fixat lite och nu kollar man på tv, lite på sporten :D :D
XOXO
Matilda

29/5 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har det då blivit fira mamma, mormor och farmor och ätit både smörgåstårta och tårta, gott! Och sen har det blivit och fixa lite.
Ikväll har jag kollat på mästarnas mästare tycker ni att rätt vann? Jag tycker både och, haha! Sen har jag kollat på rerisen på solsidan, nu kollar ma lite på 2½ män och lite annat :D :D
XOXO
Matilda

Bäst mamma och freebra

Hejsan :D :D
Sitter nu och kollar runt lite på datorn, sen blir det fira bästaste mamma, sen till mormor och fira henne och sen vidare och fira farmor :D :D
XOXO
Matilda

Freebra
Freebra är en bandlös bh, utan band över axlarna och i ryggen. Är en svensk kvalitetsprodukt som funnits sedan 2005 ( trodde det var något nytt ). Den formar sig efter din byst för perfekt pass form och klistras mot huden via en speciel klistrig yta och sen sätter man ihop delarna framme i mitten om du vill. Är gjord av silikon. Passar perfekt till kläningar och tub linnen och kan användas 100 - tals gånger om man tvättar den mellan gångerna. har själv inte provat denna, men den varkar rätt bra. Den kostar ca 299 kronor men det beror ju på var du köper den och finns i svart och nu några få i vitt tror jag. Vill du veta mer? Kolla www.freebra.se :D :D


Freebra

Fynd och lite annat

Hejsan :D :D
I morse var jag hes och det är jag fortfarande, men på förmiddagen hängde jag med mamma till torget en sväng och sen åkte vi till Maxi och a6 och fixade lite saker och sedan åkte vi upp mot stugan en sväng, kalt, hade mössa på mig både för att jag är förkyld och för att det var kallt.
Sen i eftremiddag har jag städat rummet, provat suck och skolavslutnings klänningar och sedan fixat lite.
Ikväll har det blivit tv och spela lite kort :D :D
XOXO
Matilda


Kjol


2 nagellack, provade det rosa innan och det var rätt fint och verkar rätt så bra3 par öronhängen, dålig bild men men :D :D

Jönköpings marknad

Hejsan :D :D
Idag blev det skola och sedan åkte man med Ebba ner till Jönköppings marknad, ibland massa folk men på en del ställen inte lika mycket men hittade i alla fall en kjol, 2 nagellack ovh 3 par öronhängen. Mysig stund med skratt och prat.
Ikväll har jag hjälpt till att fixa lite mat och nu kollar vi på talang som är inspelat :D :D
XOXO
Matilda

Skola och tv

Hejsan :D :D
Skolan var väll helt ok, sovmorgon och sen piano och sen svenska sen trodde jag och Ebba att engelskan var inställd så vi gick hem, men sen var den visst inte inställd i alla fall och sen en matte lektion.
Är även förkyld och har lite feber igen! Så i eftermiddag har jag inte gjort så mycket.
Ikväll har man kollat lite på tv lite på herr och fru och nu på Hawii five - o som är helt ok :D :D
XOXO
Matilda

15/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag åkte jag med mamma en sväng upp till a6 så blev ett par thights och hollywood tejp eller fashiontejp som håller upp klänningar och sånt.
Sen har man bara fixat lite ikväll och sen kollat lite på tv :D :D
XOXO
Matilda

Orientering igen

Hejsan :D :D
Idag var det då elevens val dag som då fick bli orientering igen, gick ju inte så jätte bra för mig sisst så jag och Ebba gjorde det idag, och det gick helt ok.
I efter middag har man varit i stugan en sväng och så har jag fått ont i halsen.
Får se om det blir att fixa lite saker eller tv eller något :D :D
XOXO
Matilda

Nationellt och träning

Hejsan :D :D
Idag blev det då skola, hade nationella muntligt i engelska, men det gick rätt så bra och sen fick vi även reda på det nationella i biologi, men det gick väll helt ok.
Sen blev det fixa lite hemma och sedan åka iväg till träningen och det kom en rejäl regn skur på oss och sen en när jag skulle cykla hem så fick vänta e stund, benen var lite stela och vi sprang med fallskärmar så det blev lite segt och lite motstånd ibland när det blåste, men det var rättså kul och gick rättså bra :D :D
Ikväll har det blivit fixa lite och sedan kollat lite på plastikturisterna och nu kollar man lite på kniven mot strupnen och lite annat :D :D
XOXO
Matilda

23//5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddags var man då med Ebba, blev att kolla lite i en gammal suck katalog och sedan satt vi vid datorn och hitade ett klipp om hur man sätter upp en rosett i håret med håret liksom och vi provade, gick sådär Ebba hade lite förkort och uppklippt hår och på mig blev det en liten, men kul hade vi.
Sydde även ihop min kavaj innan idag.
Ikväll har det då blivit träning som började med att en liten stund packa i lite lotter och grejer och sen var det då träning och mina ben med dom benövningarna vi gjorde! Men det var helt ok.
Och ikväll har det inte blivit så mcyket mer än datorn och tvn :D :D
XOXO
Matilda


Lady Gaga har en hår rosett sånn som vi provade att göra :D :D

Tidigt

Hejsan :D :D
Idag så går man upp och fixar sig och sånt och när jag tänkte gå iväg å kollar jag på klockan och då ser jag att jag har gått upp en timma för tidigt! Jag kollade på minut visan och inte på timmvisan och jag hade ju sovmorgon så tänkte inte så mycket på det så blev lite lagom sur när jag märkte det, så jag hade en timma innan jag började, haha!
SKolan idag var väll helt ok, men vi gör inte så mycket, idrotten inget så, bilden kolla grejerna vi drejade, matten typ inget, livskunskapen fylla i någon enkät och kemin inte så mycket heller något om järn som man skulle leta fakta och sedan redovisa. Var även hos syon så har nog i alla fall fixat ett sommar jobb.
Ska snart gå iväg till Ebba :D :D
XOXO
Matilda


Funktionär

Hejsan :D :D
Idag blev det att vara funktionär på friidrottsserie match vilket var helt ok men jag är nästan lite för kort för att vara funktionär vid stav hoppet och lägga upp ribban och sånt men det fanns ju pinnar att lägga upp den med så det gick bra, vädret var ju fin förutom att det började blåsa så frös om benen när det kom några droppar regn efter som jag hade shorts på mig, Men sen blev det ju fint sen. så var ju ute en stund i skolen idag, och vårat damlag vann ju med, grymt!
Har tänkt på hur mycket vi konsumerar asså tänk förr då hade man liksom 2 par skor, nu har man många skor och vissa används knappast eller slängs för det var förra årets eller om kläder att man har massa liksom, haha :D :D
ikväll har det blivit fixa lite och även kollat lite på mästarnas mästare och nu sitter jag vid datorn och sen blir det kanske lite tv :D :D
XOXO
Matilda

Stugan och flaggstång

Hejsan :D :D
Idag har det blivit åka en sväng upp till stugan och så försökte vi flytta på flaggstången, men det gick sådär för den var långt nergräven så det var svårt och jobbigt och blev rätt smutsig men den lossnade inte riktigt hel, den blev lös men inte lossnade helt.
Sen har det blivit lite tv, dator och fixat lite :D :D
XOXO
Matilda

Minigolf

Hejsan :D :D
Idag i skolan så gjorde vi inget så specielt, på tyskan fick vi göra vad vi ville typ för en del hade muntligt nationellt prov och sen hade v hemkunskap då vi lagade falafel, blev helt ok.
I eftermiddag har man suttit ute en sväng i solen, kollat på tv och suttit vid datorn och fixat lite. Ikväll har man varit och spelat minigolf med pappa och bror, riktigt kul.
Ikväll har man även kollat lite på talang som är rätt bra och sen på lite annat och nu har man kollat lite på sporten, snart blir nog lite mera tv :D :D
XOXO
Matilda

19/5 - 2011

Hejsan :D :D
Ikväll var det träning som gällde då vilket blev stavhopp, dom första hoppen blev bra och sen sket det sig ett tag, när man inte lyckas med ett så sätter det sig lite men sen tillslut fick jag till några rätt så bra hopp i alla fall :D :D
Ikväll har jag inte gjort så mycket, duschat, fixat lite och kollat lite på tv lite på herr och fru är väll helt ok och lite roligt och nu sitter man lite vid datorn och sen kanske det blior lite tv :D :D
XOXO
Matilda


Programledarna för herr och fru på tv 4 :D :D

Orientering

Hejsan :D :D
Idag var det då orientering som gällde och kan ju säga såhär det gick inte specielt bra, i och med att Ebba var sjuk så fick jag springa själv, det gick väll rättså bra i början när man var vid sjön men sen skulle man in i skogen och då fick jag lite halv panik när jag inte visste riktigt var jag var eller inte såg någon annan eller vägen, men men jag kom i mål i alla fall med genom blöta fötter.
I eftermiddag har jag inte gjort något speciellt, har blivit lite pluggande och sen blir det nog träning med, ställde mina skor på tork så får se om dom är torra :D :D
XOXO
Matilda

Skolan och mobil

Hejsan :D :D
Skoaln idag då, musik redovisning, fick reda på fysikprovet som gick helt ok, idrott och lite annat eftermiddagen bestod av engelska då man typ inte gjorde något för andra hade muntligt nationella och så var tyskan med fast då såg vi på film.
I eftermiddag har jag inte gjort så mycket men åkte sedan med mamma och pappa och köpte en mobil och det blev en Nokia x3-02 med både tuch och vanliga knappar.
Ikväll har det blivit fixa lite och sen lite tv och dator :D :D
XOXO
Matilda


En sån här vit blev det :D :D
17/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddags blev jag sittande framför datorn och tvn innan jag såg att jag borde byta om till träningen, äta lite nybakad rabarberpaj och sen åka iväg till träningen, vilket var lite blåsigt men annars gick det helt ok.
När jag kom hem från träningen så skulle jag kolla en sak på datorn men bölev sittandes en stund, sen åt jag kvällsmat och satt mig vi den igen, men ska ta och gå och duscha nu och sedan ska jag kanske kolla på tv eller något :D :D
XOXO
Matilda

Tyska nationellt prov muntligt

Hejsan :D :D
Idag har man då gjort tyska nationella muntliga, men gick helt ok och sen hade vi lektioner so, slöjd biologi och se slutade vi med mentors tid, helt ok.
I eftermiddag har jag inte gjort så mycket och sen tror jag jag ska iväg till träningen :D :D
XOXO
Matilda


Cooper testet

Hejsan :D :D
Idag började dagen med cooper testet, man springer 2 km på tid och det gick väll sådär. Sen blev det bild då jag fick dreja, riktigt kull men gäggigt fick även veta mitt betyg i bild. Sen blev det matte och det innebar nationellt prov i matte prov, usch assa det var svårt och det var kanske rätt enkelt om man hade fått dom uppgifterna och räkna ut på en lektion men där, ne! Sen blev det hem och fixa lite grjer, kan ävgen inte skicka några sms från min mobil, fatta assa man skickar ju sms nästan varje dag och när man vill någon något men nu funkar det inte! Blev även en liten tur i skogen med Ebba och vi hittade lite blommor innan jag åkte till träningen där jag sedan upptäcker att min vattenflaska är sönder i korken så den har läckt lite i ytterfacket.
Sen ikväll har jag hjälpt pappa att fixa med vårat nya modem, får väll se om det blir lite tv eller om jag sitter vid datorn :D :D
XOXO
Matilda

15/5 - 2011

Hejsan :D :D
Idag har man fixat lite, hjälpt pappa med aktivitet stöd, handlat, spelat piano och fixat lite grejer och gjort alllt möjligt och även gjort filmen med mig och Ebba.
Ikväll har han fixat med filmen kollat lite på hockeyn och suttit vid datorn och nu kollar man lite på filmen och tv :D :D
XOXO
Matilda

Eurovision song contest

Hejsan :D :D
Såg på eurovision ibland igår mellan pauserna och sånt på andra program, det var väll helt ok röstningen ta ju rätt lång tid Sverige kom 3 då och dom som vann var helt ok med. Men vissa länder har ju inte som vi när vi väljer en som ska vara med i eurovision utan dom har en artist som kanske sjunger 10 låtar sen väljer man vilken av låtarna som är bäst eller på ett annat sätt, det borde väll bli mer rättvist om alla gör på samma sätt? Ja ja, dom får göra som dom vill dom kan vinna på det eller förlora på det.
Kul att min mobil fungerade igår men inte idag, suck! På tal om suck så har temat till suck festen ändrats till glamour istället.
Har inga så planer för dagen har tänkt ta hand om kläderna som ligger på mitt rum trots jag tog hand om dom häromdagen är det kläder i stolen och så igen, sen vet jag inte riktigt, det verkar ju bli rätt så fint väder i alla fall :D :D
XOXO
Matilda


En av min brors salamandlar ( små ödlor ) är inte så jätte stora 5 - 10 cm kanske, rätt så gulliga faktist :D :D

Dag 4 - musiksmak, klädsmak, tv program och annat

Hejsan :D :D
Idag kom mamma hem med en jätte fin klänning till mig, gräddvit aktig med rosa/lila blommor på, tack! Sen har fixa lite grejer och sedan ut på en kort springtur och sedan väntade släktkalas och fira kusinen, kul! Datorn har defragmenterat typ halva dagen, haha. Sen hem och fixa lite och sedan äta sen iväg på älgsaffari, ja vi åker ut i skogen eller ja och kollar efter älgar och rådjur och sånt rätt mysigt faktist, fick även igång min mobil, glad :D :D
XOXO
Matilda

Dag 4 - musiksmak, klädsmak, tv program och annat

Musiksmak: Ja, jag har en blandad musik smak och lyssnar på allt möjligt men gillar Veronica Maggio och sen gillar jga andra låtar som spelas, lyssnar mest på det som spelas på radion eller ja allt möjligt.
Klädsmak: Ja, jag har på mig det jag gillar och det kan skifta från säckiga jeans med en blus till till thights och en tunika eller en säckig tröja och linne och mjukisbyxor, klänning, kjol, halvkorta eller shorts, det beror på vad jag känner för och kläderna kan veriera i olika färger.
Tv program: Ja, jag kollar inte så mycket på tv men ibland kollar jag på en film eller på någon serie som gå eller något att man sätter på tvn och kollar vad som går. Eller man kollar och sitter vid datorn eller något samtidigt.
Annat: Hmm ... vad ska man skriva här? Jo att min klädsmak och musik smak kanske hänger ihop lite nämligen verierad eller något, haha. Och att när jag skrev vad jag gjort på fritiden heromdagen så kom jag på att jag ochså har gått på barn timma och musik lekis. Kan även säga att eurovison är ikväll och kollar på det lite i bakgrunden och lite på en film med:D :D

13/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag har jag fixat lite av grejerna som stod på min göra lista och sedan tog jag en promenad och tog även lite bilder. Ikväll har jag ätit grillat, mums!
Kollar även lite på talang som vi spelat in :D :D
XOXO
Matilda


Gårdagens tunika och thights


Vitsippor


Förgätmigej


Förgätmigej


Gullviva


Gullviva


Syren


Syren


Våran katt som lagt sig i en kartong :D :D

Dag 3 - 10 fakta och saker om mig

Hejsan :D :D
Skolan idag började med so lektion där det blev förhör och film, sedan svenskan då det blev film och även film på tyskan och sedan en hemkunskapslektion med teori, så mcyket film har det blivit.
SÅg att dom soppar gatorna nu, gillas!
Föresten är det fredagen den 13 idag.
XOXO
Matilda

Dag 3 - 10 fakta och saker om mig

1. Jag har inte gått på dagis eller hos dagmamma när jag var liten, istället var jag hos farmor och farfar eller mormor och morfar eller hemma.
2. Förutom friidrott och piano har jag även gått på mulle/strövere/luffsare, dansat, spelat bandy och gått på skridsko skola även skid skola.
3. Jag har haft tandställning i många år sen blivit av med den och fått tillbaka den men nu har jag ingen.
4. Jag brukar oftast ha min konfirmationsring på ena handen ( om jag inte har någon annan ring där eller glömmer den )
5. Jag har många sysslingar som jag inte vet vilka det är.
6. Jag har haft 3 mobiler senaste året och den 3 mobilen är ju sönder nu med.
7. Jag är lat och en gör det sen person.
8. Jag kan lätt skratta men ochså bli sur eller arg.
9. Jag kan göra större problem av små saker än vad det är eller röra till saker och ting.
10. Jag gör göra listor men ibland gör jag inte det som står i alla fall, gör det mer som en komihåg lista :D :D


Såhär ka en av mina göra listor se ut :D :D


Dag 2 - min familj och bästa vännerna

Hejsan :D :D
Igår var man en sväng med Ebba, vilket åsk och regn väder det blev!
Idag har man då varit i skolan, svenskan kollade på en film sen ingen engelska för var på en konsert Grease som estet 9 orna gjorde, riktigt bra. Sen blev det en matte lektion. När jag kom hem fixade jag lite sen åkte jag till träningen, det blev väll träning i lite mer än en timma och sen började det regna och då kunde vi inte hoppa mera stav för då bli mattan blöt och det tar lång tid för den att torka! Så blev sedan lite styrka innan pappa kom och hämtade mig och cykeln så jag slapp cykla i regn hem.
Ikväll har jag fixat lite och duschat och nu ser jag lite på tv, bland annat eurovision song contest :D :D
XOXO
Matilda

Dag 2 - in familj och bästa vännerna

Min Familj då, jag har en lillebror som heter Robin och är 13 år hans största intresse är cykling och att åka sprk cykel och hoppa och trixa och även på vintern spelar han bandy. Sen tror jag ochså attt han gillar att reta mig då, haha. Ja, även om han är riktigt retsam ibland så kan vi ochså ha riktigt kul tillsammans.
Min mamma heter Carina och jobbar som djursjukvårdare och hon har ett intresse för djur men hon gillar även att vara uppe i stugan där hon är mycket på våren och sommaren då när vi bor där uppe. Hon är även riktigt bra på att baka, laga mat och göra sylt och saft, mums!
Min pappa då heter Mikael och är snickare och han intresserar sig i att hålla på med bandy på vintren och på sommaren spelar han ibland golf. Ja, han är den som oftast fixar saker som är sönder då men han är ochså riktigt duktig på att laga mat.
Sen har jag ju äevn djuren som ochså räknas till familjen, katten Felix som är 2 år kaninerna Busan och Stina och mina fiskar och 2 salamandlar.

Min bästa kompis då är Ebba Bolmstad! Vi har väll varit kompisar i kanske i 5 år, vi var ju även i 1:an och sånt med men inte riktigt lika mycket, vi har gått i samma klass från förskolan så men sen i 5an så började vi vara med varandra mer och mer och gick runt skolan och pratade och ja och sen började vi då i samma klass i 7an då våran vänskap växte ännu mera. Hon är min bästa vänn och kan prata om nästan allt med henne och hon står där och hjälper mig, även fast jag är jobbig ibland.

Vill bara säga att jag är världens underbaraste familj och vänner även om jag blir så arg och sur ibland så är ni där och stöttar mig och hjälper, älskar er!

Dag 1 - Jag själv

Hejsan :D :D
Dagen började med matte nationellt prov C delen, men gick väll helt ok. Sen blev det en kort fysik lektion och sen idrott med orientering och efter det skulle vi ha engelska men efter 10 minuter fick vi gå för läraren tyckte att klassen var jobbig, haha. Då fick jag ett hål på en timma så jag och Monica gick en liten sväng och sen till henne och sedan till skolan igen för att göra dagens andra nationella prov i tyska, uppsattsen gick väll helt ok det med.
Nu börjar sko skavs tiden då ballerina skor och sånt skaver!
XOXO
Matilda

Dag 1 - Jag själv
Dag 2 - Min familj och bästa vännerna
Dag 3 - 10 fakta och saker om mig
Dag 4 - Musiksmak, klädsmak, tv program och annat

Jag själv:
Jag heter då Matilda Johansson och bor i ett hus i Jönköping. Jag är 15 och går i 9an och till hösten väntar gymnasiet, nervöst.
Mina dagar brukar oftast bestå av skolan och sedan bli det hem och sen till träningen. Jag tränar friidrott och har gjort det i 7 år kanske, det är riktigt kul, jag gör det mest för det och för att få röra på mig kan liksom inte sitta still för länge, men det är ochså kul att se att man utvecklas. Jag springer då och sen hoppar jag stav eller ja typ.
Jag spelar även piano och det har jag gjort i nästan 5 år tror jag, har inte tänkt på hur länge jag har spelat innan, haha men det var några år. Det är ochså riktigt kul.
Jag är rätt lättretad och min bror kan göra något och jag blir skit sur. Har även dåligt tålamod, minns att farmor sa när jag var liten och jag hade lärt mig att virka och jag kunde inte sitta still så lång tid innan jag tröttnade och tyckte det var tråkigt men sen kunde jag fortsätta en stund senare. Har även märkt att när jag övar på min piano läxa att om jag gör fel på samma ställe eller så många gånger så tappar jag tålamodet, haha.
Jag gillar även att åka skidor vilket jag gör en del på vintern, en sånn känsla att åka och så kul!
Har även ett intresse för djur vi har katt, kaniner, fiskar och salamandlar och gillar att leka och hålla på med dom ochså.
Över till plugget då, det går väll helt ok och jag har rätt lätt att lära oftast i alla fall sen finns det ju vissa grejer man gillar mer eller mindre.
Jag gillar även att baka, det brukar bli några muffins eller socker kaka när jag bakar.
Gillar även att vara ute ibland och fixa lite.
Sitter även vid datorn och tv en del.
Ja, det var väll lite om mig det :D :D

En gammal lapp

Hejsan :D :D
Pappa hittade en liten rolig lapp jag skrivit när jag var typ 6 - 7 år om mitt kalas jag skulle ha när jag fyllde 7 år, haha! Har även kommit på att Alfons Åberg den lilla teckande figuren är gullig.
Skolan idag var väll helt ok, men vi gjorde inte så jätt mycket men det var lite skönt det med! Fick föresten reda på temat till suck festen, färgglatt, helt ok tema, man kan ju ta på sig lite vad man vill då i olika färger och sånt.
Kan ju säga att vädret är riktigt fint, tog med mig läxorna ut för att sitta i solen och plugga med i solen var det nästan för varmt för att sitta ute i solen och plugga. Drog sedan till träningen, det var varmt, men helt ok.
ikväll har jag fixat lite och nu kollar jag lite på tv :D :D
XOXO
Matilda
Såhär såg lappen ut vi hittade, haha lite stav fel och så då, men kul att läsa :D :D

9/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag blev det lite fixa lite och sen vara ute en stund i solen, vädret är ju riktigt skönt!
Sen blev det åka till träningen, segt men om jag inte hade tränat idag hade mina ben kanske varit ännu segare, haha. Sitter nu vid datrn och tänkte bara sitta en kort stund, jag tänkte ja så blev det inte riktigt.
 Har äevn kollat lite på mästarnas mästare när dom stod med händerna över huvudet och höll i i en stor balong i 45 minuter gjorde några, snacka om jobbigt men cool!
Har även tänkt på hur många olika sorters personer det finns vissa har flera sidor, vissa bli lätt sura medans andra har nära till skratt vissa har olika egenskaper och vissa är genom snälla och jätte gulliga helt enkelt. Det är väll bra att det finns olika men ibland så blir jag bara så arg på vissa och hur lätt dom kan påverka andra hur lätt som helst eller blir arga på något. Och vissa som man kan skratta både med och åt utan att dom har något emot det och skrattar med, det finns så många underbara :D :D
XOXO
Matilda

Man kan oftast, om man bara vill och tror på det!

Orientering

Hejsan :D :D
Vaknade idaag vid 7 fast jag hade sovmorgon. Sedan blev det att gå iväg till skolan vilket innebar orientering på idrotten, skulle drejat men vi hann inte på bilden sedan matte med övning till nationella C - delen och sedan 65 minuters kemi lektion för vi slapp förra veckans.
Kom hem för ett tag sen så har fixat lite och har tänkt att plugga lite eller göra hemkunskapsinlämmningen eller gå ut en sväng i solen, får se vad det blir. Föresten så verkar våran vanliga dator att fungera med virusskyddet och så nu igen :D :D
XOXO
Matilda

Träningslägret

Hejsan :D :D
Dålig uppdatering, vet men har varit på träningsläger i Danmark i helgen så har inte blivit någon dator på en hel helg! Men sammanfattar väll det lite kort:

Fredag:
Gick upp 04.30 för att sedan åka iväg vid 5.30 till Göteborg och sedan över med båten till Damnark och sen bilresa på ca 45 minuter ner till Ålborg där vi kom till vårat vandrarhem och fick våra rum och sedan åkte vi iväg på vårat första träningspass, arenan var väll fin och jag började med stav vilket var lite farligt för att 3 släggor kom och landade på våran bana eller i närheten men som tur var träffades ingen av dom! Sedan blev det tillbaka till anläggningen där vi bodde och äta, dom hade en äcklig saft som smakade en blandning av dom röda godis gelebjörnarna, färgämne och massa annat! Men maten var helt ok och sedan blev det kvälls aktivitit innan vi var ute en sväng.

Lördag:
Började med att gå upp vid 7 för att äta fukoost vid 07.30 och sedan vid 9 köra det första träningspasset, kroppen var stel och det var rätt så jobbigt, men det gick helt ok. Sen åkte vi till anläggningen för att äta lunch och sedan sola och sen ett träningspass till, kroppen var stelare då! Och på kvällen sen hade jag fått färg på både axlarna och i ansiktet för det var riktigt fint väder på lördagen. Det blev middag och dusch, fyra tjejer på 1 dusch i samma rum tar lite tid men det gick bra och sedan kvällsaktiviteter i grupper och det skulle inte ta så lång tid nä men gissa vad min grupp får då? Jo en uppgift om att klubben har gått i konkurs och vi ska bygga upp ekonomin och räkna ut massa olika grejer vad saker och ting kostar! Det tog en stund. Sen blev det gå ut en sväng för det var så skönt ute.

Söndag:
Gick upp vid 7 och fixade lite och sedan äta vid 07.30 och sen upp på rummet igen för att städa undan och fixa iordning rummen efter oss och åka iväg på träningspass som avslutades med 1500 staffet riktigt kul man var 5 eller 6 personer i varje lag och sprang olika sträckor och skulle komma upp i 1500 meter totalt riktigt kul och så vann mitt lag med! Sen nblev det tillbaka till anläggningen och duscha, inte i våra rum men vci fick duscha i några omklädningsrum och sedan Lunch och sen la vi oss en stund ute i solen innan minibussarna gick iväg hemmåt och tog färjan över till Göteborg och sedan hem, så var väll hemma vid 19.00.
Blev inte en så kort sammanfattning, haha men i alla fall.
Riktigt kul helg med många skratt, lite jobbigt men ändå kul :D :D

Har även ikväll packat upp väskan och fixat lite och får se om det blir någon film sen :D :D
XOXO
Matilda

5/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddag kom Ebba hit då, kul! Blev lite plugg och sedan kollade vi lite på dator och lite annat.
Sen hängde man med mamma, pappa och bror till a6 en sväng. Ikväll har jag även packat till träningslägret så det blev ingen träning ikväll har även målat naglarna.
Nu kollar man lite på tv, göta kanal 3 :D :D
XOXO
Matilda

Matte nationellt prov

Hejsan :D :D
Idag blev det 15 minuters sovmorgon innan det blev matte nationella prov, B1 gick rätt så bra men B2 var svår! Sen blev det svenska och sen en halv engelska lektion och matten slapp vi för vi gjorde nationella.
Gillar Veronica Maggios musik, riktigt bra!
Snart kommer Ebba hit :D :D
XOXO
Matilda
B1 och B2 i bannanerna i pyjamas i stället för dom nationella B1 och B2, haha :D :D

Armband

Hejsan :D :D
Först skola idag var hos vaktmästaren och han hade fått in mitt armband! Glad, sen blev det då fysik prov fast det känndes som det gick rätt bra, på idrotten blev det orientering och sen hade vi tyska nationellt hörförståelse, dom pratar ju fort så man hinner liksom inte med.
Sen lagade man pizza är man kom hem och sen städade jag lite på mitt rum och tg hand om kläderna och sånt och fixade akvariumet innan jag packade lite.
Ikväll har jag fixat datorn och virusskyddet, sen har jag även kollat lite på tv, hockeyn. Nu sitter jag vid daorn klickade på en låt med Alvin och gänget lite gulliga, haha. Får se om jag kollar lite på tv sen :D :D
XOXO
Matilda


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker? - Från Oskar Linnros , genom eld :D :D

3/5 - 2011

Hejsan :D :D
Känns inte som om att dagen har varit jätte lyckad först suckfotot och sen när jag skulle byta om till träningen märker jag att mitt silver armband är borta så måste ha tappat det, bra verkligen! Och sen vill inte mobilen funka.
Men träningen var rätt så bra i alla fall lite kallt om händerna men kul, så var skönt att ställa sig i en varm dusch.
Har blivit lite pluggande till fysikprovet och nu sitter jag vid datorn och tv :D :D
XOXO
Matilda

Suckfoto

Hejsan :D :D
Idag var det då suckfotografering och det har man längtat lite till och när man gick i 8an och såg dom som då var 9or så ville man vara med och man kom på massa idéer på hur man kunde göra. Sen blev det då vi som skulle vara med och våran klass kom överens om något igår men sedan ändrade vi det sen idag och ja sen går vi till fotograferingen och vi ska ta kort `` Nej, så får ni inte göra! ´´ säger fotografen då, men vi hade ju frågat honom innan om det gick bra och han sa om det går bra för rektorn, kollade med rektorn hon sa om det gick bra för fritidsledaren och han sa att det gick bra, men nu fick vi inte det för fotografen som sa att det var ok från början!Nehe men efter som vi inte fick peka finger vilket jag inte kan förstå riktigt varför så skulle vi ju bestämma något nytt men då säger fotografen att vi har haft hela dagen på oss och sen tar han massa bilder när vi inte är med på det och vi inte har bestämmt hur vi ska göra, han gick även runt och sa fjortis till dom som sa något emot honom och någon skåning var han med! Åhh vad sur jag blir vårat suckfoto blev ju jätte konstigt och liksom åhh! Jävla gubbe han sabbade ju hela idén och sen fick vi inte prata igenom det i ens någon minut hur vi skulle göra utan han bara tog bilder! Åhh vad arga vi var på honom!
Och för övrigt så började det snöa innan idag ochså, det är maj liksom!
Borde igentligen plugga men det är så tråkigt och sen ska jag även på utvecklingssamtal, jätte kul!
Mitt inlägg lät ju ochså kul verkligen, men jag har skrivit av mig lite nu i alla fall :D :D
XOXO
Matilda

Skola, träning och att dömma folk

Hejsan :D :D
Skolan började idag med sovmorgon och sedan idrott och bild som gick åt till att planera och bestämma suck fotot, sen matte och livskunskap och ochså den användes till suckfoto grejen och sen flyttade vi kemin så slutade lite tidigare.
Har kommit på att jag dömmer folk lätt eller jag kan säga att han är ju jätte konstig eller hon ..... men liksom när man lär känna personerna så kanske det inte alls är så, så lär känna personen först innan du dömmer den.
Sen har jag suttit vid datorn och pluggat fysikprov och det är massa! Drog sedan iväg på träning, skönt och kul fast lite kallt men inte när man rörde på sig.
Har nu ikväll suttit vid datorn och pluggat och lite så, får se om jag kollar lite på tv sen :D :D
XOXO
Matilda

1/5 - 2011

Hejsan :D :D
I eftermiddags åkte man då på släktkalas fika och tårta och kul, att träffa släkten och dom små busungarna.
Sen har jag laddat över bilder till datorn och sparat ner på bärbara hårddisken för det har ju hänt flera elektroniska apparater telefoner både min pappas och brors gick sönder innan, sen exploderade eller överhettades pappas dator och halv min och min brors dator försvann en sida från, sen gick mobila bredbandet sönder, virusskyddet vill inte ladda in sig på ena datorn och tv hackar det är lite av sakerna som hänt senaste tiden.
Ja, i morgon är det en skola igen då, men det är inte så många veckor kvar i skolan och tror knappt att jag går en hel vecka i skola utan att det är någon frilufts dag eller annat.
Har kollat lite på mästarnas mästare och nu sitter jag vid datorn :D :D
XOXO
Matilda

Våren

Hejsan :D :D
Natten spenderades i stugan och så har det blivit lite fix och grejat där tog även årets första ute dusch, kalkt! Det var även lite kallt på morgonen men det blev rätt så varmt sen igen inne.
Idag är det 1a maj och då ska våren vara här men idag blåser det och är kallt!
Har tänkt på att det inte är så långt kvar tills skolan slutar och våren har ju gått rätt så snabbt, prao, sportlov, Österike, påsklov och sen däremellan lite annat och gymnasieval och sånt så det är lite mer än en månad kvar i skolan!
Åt för en stund sedan och ska snart gå och fixa mig och snart åka på släktkalas :D :D
XOXO
Matilda


Vår katt


Vår lilla katt som busar


En bild från kaminen i stugan :D :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus